Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Fearless

Description
«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Untitled

Kut hè, zo'n gevoel. Er zit iets niet lekker met je vriendje, maar je weet niet wat. Of naja, je weet wel wat, maar wilt 't niet uitspreken omdat dat het zou bevestigen. Maar, gelukkig luistert mijn liefje altijd goed naar mij en kan ik aan hem mijn gevoel vertellen. Daarom vertel ik hem vanavond waar ik mee zit en hopelijk begrijpt hij dat. Ik vertrouw erop!

Toedelss!

Posted: 21:16, 23 May 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Inspectie van Onderwijs!

Jaja, het is stage-week! 4havo en 5vwo zijn deze week op stage bij allerlei bedrijven, om een beetje een idee te krijgen van bepaalde beroepen. Zo zit ik bij de Inspectie van Onderwijs in Utrecht. Ik logeer bij mijn lieftallige vriendje die lekker dicht in de buurt woont, zodat ik niet al te ver hoef te reizen. Het is heerlijk relaxed om te doen, maar wel vroeg me bedje uit, want ik moet al vroeg weer op de trein springen om op tijd bij de stage aan te komen!

Wish me luck!

Toedelss!

Posted: 14:34, 17 May 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Eindelijk nieuw werk!

Oeehh en mensjes! Ik schreef een [veel] aantal dagen geleden dat ik dus werk aan 't zoeken was. Ik ben niet aangenomen bij de Appie [zelfs die wilde me niet hebben =(, kan je nagaan xD] of naja, ik heb niks meer van ze gehoord. En net toen ik op het punt stond om ze te bellen bedacht ik me dat er in Zierikzee een hele leuke nieuwe tent is geopend. Grand-café De Scheepswerf! Dus daar ben ik maar eens naar binnen gelopen om te vragen of ze nog een leuke en gezellige werkneemster zochten. Oh wat had ik een geluk. Eindelijk was ik af van mijn Appie-angst, want oh, wat zat ik in de stress omdat mijn lot dan misschien toch wel bij de Appie lag. Maaar, gelukkig werd ik gered door het restaurant en ik ben ze voor eeuwig dankbaar =P! Donderdag lekker werken daar en hopelijk vrijdag en zaterdag ook. Lekker centjes verdienen =P!

Toedelss!

Posted: 16:37, 10 May 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Het werd weer eens tijd!

SorrySorrySorry!

Ik heb zo'n drukke vakantie gehad dat ik helemaal niet meer aan mijn blog heb gedacht =$.

Naja, even een kleine update dan.

School is weer begonnen -.- pfff, zoo saai.
Morgen [dinsdag, voor de leeghoofden onder ons] examen wiskunde [snap er geen f*ck van].
Overmorgen [en voor de duidelijkheid, woensdag] een toets van natuurkunde [snap ik ook geen f*ck van].
Donderdag werken bij Grand-Café De Scheepswerf, om 4 uur beginnen en ik weet niet tot hoe laat.
Vrijdag luieren, naja, eigenlijk hoop ik dat ik dan ook kan werken, maar dat zal wel niet.
Zaterdag, nothin'. Wee lekker saai dus -.-!
En vervolgens zondag naar mijn aller liefste en lekkerste Maupie [jaja, kutnaam ik weet 't, maar daar kwam mijn grootste schat zelf mee =P]
Volgende week de hele week stage lopen in Utrecht. Haha, lekker chillen bij mijn liefje!

En toen ging ik weer leren, want ik heb morgen een belangrijk wiskunde examen -.-, zoals ik al eerder zei.

Toedelss!

Posted: 16:30, 10 May 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Koninginne-nacht

Gister een dagje gespijbelt van school (a). Tjaa, je kan niet altijd een voorbeeldige leerling zijn! Maar vanochtend toen ik wakker werd had ik toch wel zooo'n warme huid. Misschien dat ik dan toch een beetje verbrand ben op 't strand. We zijn heerlijk naar 't strand gefietst en daar lekker geluierd.

Genoeg over gister. Vandaag ook lekker rustig aan gedaan en vanmiddag naar de stad geweest. Heb eindelijk werk en daar ben ik super blij mee =D! Echt een gezellige tent!

Vanavond naar koninginne-nacht in Zonnemaire! Heb er zin in, maaaar we gaan 't niet te laat maken!

Toedelss!

Posted: 19:47, 29 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Zon, zee, strand!

Aaah, heerlijk, vandaag lekker op 't strand gelegen! Kon niet beter. Ein-de-lijk ben ik lekker verkleurt en ik ga nu lekker als het zand uit mn haar spoelen!

Toedelss!

Posted: 18:28, 28 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Good mornin'

Halloo!!

Hopelijk word vandaag een heerlijke dag! Vanmiddag ein-de-lijk de start van mijn vakantie =D!
Nah,ik ga me nu aankleden en make-uppen enzo en dan naar school.

Toedelss!

Posted: 07:22, 28 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Wat een tijd!

8 maanden!

Jaja, je leest 't goed, alweer 8 maanden saampjes met mijn liefje =D!
Ik verwacht dat er nog veeeele bij komen.
Und wir sind sehr glucklig zusamen =P! [mijn duits faalt xD]

iloveyou!Toedelss!

Posted: 20:29, 27 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Werken

Vandaag weer een heerlijke dag! En wie zit er weer eens thuis?! Moi, en waarom zit ik thuis, tjaa, ik had het 1e en 5e les, dusjaa dan blijf ik maar thuis, lekker GossipGirl kijken. Ondertussen heb ik ook even gezocht naar wat nieuwe potentiële werkgevers en ik heb er eentje gevonden. Goed nieuws, ik ben een kandidaat, slecht nieuws, ze bellen in de loop van de dag of morgen pas terug. Duss, ik ga nu douchen en afwachten, hopelijk bellen ze snel!

Geniet van 't weer!

Toedelss!

Posted: 14:23, 27 April 2010
Comments (1) | Add Comment | Link

Leren, leren, leren!

Pfff, ik zit nu al weer een uur hard te blokken, want ik heb morgen een engels toets die 4x meetelt! Pff, echt niet meer normaal! Naja, nog even volhouden en ik ben klaar. Vandaag is 't heerlijk weer, alleen bij ons is het wel aardig bewolkt. Jammer, maar ja, niks aan te doen, het is buiten nog steeds warmer dan binnen xD.

Morgen weer naar thaiboxen, waaa, ik heb nog steeds super veel spierpijn van de vorige keer =P. Maar ja, even doorzetten en ik voel er niks meer van.

Vanavond lekker vroeg mn bedje in, want ik ben zoo ontsettend moe! De afgelopen 2 nachten ben ik pas rond 2 uur gaan slapen en dat allemaal doordat ik zo lekker lang bel met mijn schat =)

Ik ga weer door met leren!

Toedelss!

Posted: 12:10, 25 April 2010
Comments (1) | Add Comment | Link

Aaah, vandaag is 't zoo'n heerlijk weer! Heb net lekker 2 uur in de zon gelegen, ik ben al lekker bruin geworden =D!

Ik had leuke plannen om met koninginnedag naar Amsterdam te gaan met mijn vriend. Maarja, gaat niet meer door =(. Hij moet werken.

Morgen moet ik terug bellen naar een restaurant, kijken of die nog werk voor me hebben, want de appie wordt 't toch maar niet.

Toedelss!

Posted: 13:40, 24 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hét ultime zomergevoel

http://www.youtube.com/watch?v=ZlfcOeaCgG4

Elke keer als ik dit liedje hoor, denk ik weer terug aan mijn geweldige zomer van vorig jaar! Heerlijk in Maastricht, in 't park liggen met vrienden en dan 's avonds een huge kampvuur met marsmallows en een krat pils! Heerlijk, dat was nou eens leven!

Ik kijk echt zo erg uit naar de zomer! Eerste weken lekker centjes verdienen bij de appie [als 't goed is. Moet ik eerst nog aangenomen worden] en dan lekker luieren op 't strand met mijn lieve vriendinnetjes en mijn allerliefste vriendje!

Maaaar, eerst nog koninginnendag. Hopelijk is 't dan nog steeds lekker weer! Lekker op 't havenplein zitten met een cola [of een wijntje] en heerlijk genieten van 't zonnetje!

Toedelss!

Posted: 17:13, 22 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Heerlijk weer!

Hmmm, heerlijk, die zon! Lekker buiten, met een heerlijk kopje kippensoep van mijn mama!

Toedelss!

Posted: 16:19, 22 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Untitled

Op school. Veel te saai. Maar ja, gelukkig is de week weer bijna afgelopen. Zaterdag hockeyen [we kunnen nog kampioen worden, jaja!] en daarna een leuke party! Hmm, moet ik ook nog een leuk cadeautje vinden voor mn lieve vriendinnetje.

Trouwens, net weer een hele slimme actie van me bij gym. Ik moest slaan met softbal [ik had al zo'n voorgevoel] en wat denk je, ik, met me lompe kop, sla tegen me eigen voet. Aauuuw, niet slim! Dus er zit nu een mooie blauwe bult op -.-!

Toedelss!

Posted: 10:23, 22 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Liefje, ik denk aan je!

Ik lig nu in mijn heerlijk warme bedje, denkent aan de meest belangrijke persoon in mijn leven [naast mijn ouders dan, duh]. Mijn liefje is 150 km van mij vandaan en ik mis hem. Niemand die even zijn arm om me heen slaat en ook niemand die me een lief kusje geeft voor ik in slaap val =(. Ik wil hem! Alleen maar hem! Hij maakt mij gelukkig en ik blijf hem eeuwig trouw! He's the love of my life (L)!

Muis, iloveyou (L)!

Slaap lekker!

Toedelss!

Posted: 21:16, 21 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Morgen!

Heerlijk, morgen 1e uurtje vrij! Kan niet beter! Ik denk dat ik morgen maar eens cupcakes ga bakken. Hmm, heerlijk!

Jammiee

Posted: 20:13, 21 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Eindelijk inspiratie

Vandaag zat ik weer eens leveloos voor de televisie. Ik verveelde me dood en wat denk je, alleen maar teleshop reclames en tekenprogramma's. [weetjewel, van die nutteloze series waar je vroeger met zoveel bewondering naar keek]
Op dat moment schoot er een zeer doordachte [voor mijn doen dan] gedachte door mijn hoofd, wat was het toch heerlijk om klein te zijn [wat ik nog steeds ben, maar dat doet er niet toe -.-]. Ik bedoel, je had geen huiswerk, iedereen was je beste vriendje en als je pijn had, was mama er altijd om je een kusje te geven en dan zo'n mooie prinsessenplijster op je verwonding te plakken. Ja, dat was nog eens leven. Maar aan de andere kant, je kan nu beslissen voor jezelf [wil ik wel, of geen prinsessenplijster, hmm, goeie vraag] en je leert je eigen leven te leiden, zonder pappie en mammie die je handje vasthouden.
Maar, er zijn altijd nog mensen, waarbij je je nog eventjes 6 mag voelen, zoals bij je papa en mama of je lieve vriendje [of vriendinnetje, wat jij wil], waar je nog lekker tegenaan kan kruipen als je je verdrietig voelt, of juist zo gelukkig dat je hem [of haar] hebt.
Ja, het is fijn om je soms weer klein en kwetsbaar te voelen, omdat ik weet, dat er altijd iemand voor mij klaar zal staan.

Toedelss!

Posted: 19:18, 21 April 2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Day 1

Halloo!

Ik zal ff beginnen met mezelf voorstellen.
Ik ben Li en woon in Zeeland, ik heb een hekel aan school [tjaa, wie niet -.-] en mijn grote liefde is mijn nijntjeknuffel xD. Nee grapje. Maar ik ga nu maar eens inspiratie opdoen voor een leuk stukje tekst, want dit is niks.

Toedelss!

Posted: 18:48, 21 April 2010
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer