Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
1CMA 7

Teveel van iets is nooit goed!

Hi,

Even een update wat er de afgelopen twee weken zich allemaal heeft afgespeeld. Na de eerste exploweek van het tweede semester, meteen een weekje rust: Krokusvakantie. Goede voornemens om in die week drie keer af te spreken om aan de verschillende taken te werken, maar al snel doken er hindernissen op. Iedereen uit onze groep moest op een andere dag werken en allemaal op andere tijdstippen en bovendien zat ik met sinusitis. Na veel puzzelen kwamen we tot de conclusie dat de enige dag die voor iedereen paste, zondag was.

Zondag hebben we van 13.00 uur tot 18.00 uur gewerkt aan de explotaak voor het vak Medialeer. Al snel zagen we in dat dit werk veel tijd in beslag neemt. De volgende dagen waren zenuwslopend. Zes kranten en hun websites onderzoeken, analyseren en met elkaar vergelijken. Dat is niet niks! We hebben uiteindelijk tot de laatste minuut hard moeten werken om er te geraken. Nu komt de grote ironie van het verhaal. Tijdens onze presentatie verloopt alles vlot. We sommen de essentiële punten van het werk op. De Standaard, De Morgen, Het Laatste Nieuws, De Gazet Van Antwerpen worden één voor één gepresenteerd.

"Vervolgens is het de beurt van het ochtendkrantje Metro", zeg ik. Waarop de lector mij vraagt: "Ah, jullie hebben meer dan vier kranten besproken?"

We stonden met onze mond vol tanden. Blijkbaar moesten de groepjes die maar uit vier leden bestaan slechts vier kranten bespreken om het eerlijk te houden. Dit klein detail was echter niet vermeld in de les. Een andere groep van vier had het aan de lector gevraagd, maar de boodschap was niet tot bij ons geraakt.

Een nieuwe dag, nieuwe voornemens. Elke week blijven we na de les enkele uurtjes langer om aan de taken te werken. Eens zien of we ons daaraan kunnen houden.

 

Tot de volgende!

Elise

09:24 - 4/3/2009 - comments {0} - post comment

Onbekende Landenfestival

Maandag trok onze groep nummertje 32 uit het zakje van Mevrouw Meerts. Moldavië was het land dat overeenstemde met het briefje. We kwamen te weten dat Moldavië een klein landje in Zuid-Oost Europa is. Het is ook het armste land in Europa, dus een bloeiende economie hebben in Moldavië niet gevonden. Dan maar andere focuspoints vinden.

We brainstormden al snel over hoe we Moldavië op een unieke en interessante manier konden voorstellen met een 3D- installatie. Gisteren en vandaag zijn we begonnen met het creatieve proces. Knippen, plakken, tekenen, lijmen en veel gepruts! Laten we hopen dat we een geslaagd resultaat bekomen.

Zo, ik houd jullie op de hoogte!

Groeten,

Elise

12:37 - 18/2/2009 - comments {0} - post comment

Description
Dit is het weblog van Marjan Van Doorselaer, Elise Eeckhout, Timothy Dairmont, Vojislav Jakovljevic.

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Teveel van iets is nooit goed!
- Onbekende Landenfestival

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer