Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Apple account

Apple account

16:43, 18/8/2014 .. 0 comments .. Link

apple accountNa het downloaden van zowel de 32-bits of 64-bits versie van de Magic Mouse driver, dubbelklikt u op het bestand om de installatie te bedienen. Het enige wat je hoeft te doen is vasthouden aan de instructies op het scherm. Houd in gedachten dat je een Bluetooth uitgeruste Windows-computer moet tijdens het gebruik van Bluetooth en een Apple Magic Mouse om dit te laten werken.
Apple heeft officieel geen ondersteuning voor het gebruik van de Magic Mouse op Windows-computers. Aan de andere kant, misschien heb je een Bluetooth-laptop of desktop met Windows 7, en dat betekent dat je weet dat je in staat om de muis aan te sluiten zijn. Trouwens, om te werken op Windows 7 via Apple's Windows Compatibility kader (Boot Camp), Apple is verplicht om een ​​Windows-compatibele driver.Thanks enkele computer geeks die zich belast met het opgraven van het mysterie van het gebruik van de Magic Mouse op Windows 7 te maken, de drijvende kracht bestanden die je nodig hebt zijn beschikbaar om te downloaden alleen bij een derde partij website. Naast het downloaden van een van deze bestanden, moet u een Magic Mouse apart worden aangeschaft.
Apple ontwierp de Magic Mouse te maken van dezelfde multi-touch-technologie die wordt gebruikt op de iPhone en iPod Touch rond het Macintosh-platform te maken. De multi-touch, naadloos oppervlak met de Magic Mouse informeert u meteen dat het iets speciaals. U sleept uw vinger horizontaal te vegen en u uw vinger verticaal sleep om te bladeren. Momentum scrollen, een functie die populair over de andere Apple-touch-apparaten, verandert de snelheid van het scrollen afhankelijk van hoe snel u uw vinger. De interne elektronica van het apparaat herkent het belangrijkste verschil tussen een twee vingers veegt of ook andere bewegingen en zorgt ervoor dat het verkeerd lezen van uw bewegingen, zelfs als ze niet perfect recht. U kunt zoomen zonder dat u uw hand op te tillen. Elk deel van het oppervlak kan worden aangeboord om te klikken of dubbelklikken. Nog beter, de Magic Mouse voelt zich uitstekend in de hand. Daaronder een laser volgt de bewegingen van de muis met precisie. De Magic Mouse maakt verbinding voor de Mac met behulp van een Bluetooth-verbinding, dus het is draadloos, zonder dat een onhandige USB-ontvanger. De geautomatiseerde schakelsysteem sluit omlaag terwijl inactief, het maximaliseren van de batterij.
Als je een bepaalde mensen die behoefte heeft om anders te zijn, zult u genieten van een van de weinige mensen die een Magic Mouse die goed werken op hun pc. Maar, zult u nodig hebt om in gedachten te houden dat dit niet de officiële Apple-implementatie, als je problemen verkrijgen van de Magic Mouse goed te laten werken hebben, zult u op uw eigen. Dit artikel is geschreven voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld om aan te moedigen of te ondersteunen de inzet van Apple's Magic Mouse in een niet-ondersteunde omgeving.
Apple's Magic Mouse brengt het gebruik van gebaren en andere coole functies voor de Apple desktop, maar pc-gebruikers op zoek naar de slanke apparaat gebruiken zijn al uit gelaten in de kou, een minimum van tot nu toe. Hier kunt u vinden met apple account behulp van een Magic Mouse in Windows 7.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Apple account

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer