Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Arend Michel Kim van Silfhout's Blogje

Foto Album Online!

10:27, Sunday 2 August 2009 .. Posted in Algemeen .. 0 comments .. Link
Hi, Papa heeft voor mij een Foto Album online gezet. Hier staan, tot nu toe, alle foto's die Papa heeft gemaakt van mij, Mama en het zieken huis en thuis tot en met 02-08-2009. De link naar het album staat rechts in het menu. Bekijk de foto's en laat comments achter, vind ik leuk! Doei! Arend.

Hallo wereld, hier ben ik!

09:33, Sunday 2 August 2009 .. Posted in Arend .. 1 comments .. Link
Hallo wereld! Klaar of niet, ik ben er. Hier op deze blog zal ik iedereen proberen zo veel mogelijk over mijzelf en mijn leven te vertellen. Ok, omdat ik zelf nog niet zo snel kan typen zullen Papa en Mama voor mij deze blog intypen maar verder is alles helemaal van mezelf! :) Op 24 Juli 2009 ben ik om 00:19 geboren. 3150 gram woog ik en ik was helemaal gezond en compleet. Wat een dag was dat zeg.... Met Mama gaat het ook helemaal goed, al heeft Mama wel een paar hechtingen. (sorry :P) Met Papa is ook alles goed. Ik hoop hem vaak wakker te kunnen maken. En ook wil ik hem nog een paar keer van top tot teen onder de poep poepen... Hihi.. Vind ik leuk! Ok, dit is de eerste post, dus hierin zet ik nog niet zoveel, want Papa moet nog van alles instellen, en configureren, maar zo snel ik kan zal ik hier meer over mij, Mama, Papa en mijn leventje vertellen! Tot snel!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Foto Album Arendje

Categories

Algemeen
Arend
Mama
Papa

Recent Entries

Foto Album Online!
Hallo wereld, hier ben ik!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer