Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ASP JE WERELD VERANDERD

Inleiding "waarom dit blog"?

05:31, 29/4/2012 .. 3 comments .. Link

Beste ASP'ers Users,

23 december 2012, klaar met werk, klaar met het jaar een lastig jaar een jaar met veel uitdagingen, zeurende klanten, iedereen wilt meer voor minder. Pfff eindelijk klaar, tenminst dat dacht ik. 17:00 hr. tijd om naar een "conculega" te gaan om het afgelopen jaar af te sluiten met slap ouwehoeren en één wijntje. ezellig, ja zeker wel dus werden het 5 wijntjes (eerlijk gezegd het glas zat tot aan de rand vol) dus misschien wel 10 wijntjes!!

SMS van mijn vrouw, schat pas op met alcohol er wordt gecontroleerd!! Antwoord dueeehh natuurlijk doe ik dat.  

ASP, Alcohol Slot Programma. Wat gaat er gebeuren, wat mag wel? en wat mag absoluut niet! Hoe ga je met de wereld om je heen om of nog beter hoe gaan zij met jou om? Schaamte? Alleen? Verontwaardiging? Baan kwijt? Huwelijk gestrand? Code 103? en ga maar door en door.

Dit blog is er niet om ons "ASP'ers" zielig of benadeeld in de wereld te zetten. Nee in tegendeel wij "ASP'ers" weten als geen ander dat we op een bepaald moment in het verleden goed fout zijn geweest! Wij allen hebben namelijk één gezamelijke overeenkomst, overschrijding van de magische 1,3‰ grens.

Wat wij willen is jullie informeren over de te nemen horden. Tevens willen wij jullie aspirant ASP'ers handvatten aanreiken om overwiningen te behalen op de vele uitdagingen waarvoor jullie onherroepelijk komen te staan in de aankomende periode van 731 dagen.

Wij nodigen iedereen uit om op deze blog een reactie, in wat voor vorm dan ook, te plaatsen. Vragen te stellen of antwoorden te genereren. Ik wil een ieder verzoeken om vooral eerlijk in je antwoorden te zijn, daar dit de aspiranten alleen maar op weg zal helpen.

Kritiek, kom maar op wij kunnen het hebben. Per slot van rekening zijn wij geen criminelen, laat dat gezegd zijn.

Mijn naam is Ruud en ben ASP gebruiker en founder van dit blog.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Inleiding "waarom dit blog"?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer