Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Asters Blog

Baalweek

9:57 PM, Thursday, May 8, 2014 .. 0 comments .. Link

Hallo allemaal.

Is de nood soms zo hoog dat je gewoon wel móet schrijven? Ach ieder heeft zo zijn uitlaatklep, het kan zingen zijn, gitaar spelen, heel hard muziek opzetten, sporten, paard rijden, (je klem:p) zuipen en occasionally heel hard huilen. Herkenbaar? Vast wel. Nou ik wil nu schrijven... Ik heb een baalweek, en da's echt niet zo heftig geweest in misschien wel 5 jaar, weet ik veel. Ik ga nu klagen:
Dus, ik had me aangemeld op zo'n forum, spirituele jongeren. Veel geleerd hoor over mezelf en de ontwikkelingen, mede dankzij iemand die mij had benaderd. We kregen echt veel contact. Hij was echt zo rustig en levendig. Opeens begon hij mij leuk te vinden. Hij bleef het maar zeggen, dingen delen enz., dat ik uiteindelijk voor hem viel. Ik vroeg veel foto's en zo en wilde snel ontmoeten. Echter kwam er steeds wat tussen, had moeten weten dat het een catfish verhaal zou worden maar ohhh zijn fantasiewereld was toch echt zo goed ingekapseld... Ja, mijn moeder dit, mijn vader dat, ze gaan hier naartoe ze doen zo en zo tegen mij zo ben lekker 3 weken alleen thuis. Ging die naar de kapper, stuurde die een foto van zijn haar weer korter...

Een paar keer had hij nachtdienst en belde hij vanaf daar, gratis he. Had hij nooit moeten doen, want na een half jaar begon er al zekers wat te dagen bij mij. Ookal was het 3 tot 4 uur reizen, ik heb een bezoek gebracht daar en heel zijn werk weet nu wat hij heeft gedaan. Ik ben 21... Hij is eh, wat ouder... De waarheid: hij heeft kinderen, is gescheiden.., alles was een leugen. Foto's waren van een vriend. Weet je, ook al is niks mijn schuld, schaam je toch like eh dood dat 'ie zo oud is?

Ohja alsof het niet erg genoeg is dat je 'relatie' uit elkaar viel, ging ik de volgende dag repeteren met mijn band en besloot de drummer de gitarist tegen mij op te zetten met echt een boel leugens. Die drummer is zo verliefd op mij dat het eng is... en nou heeft hij dit geflikt (nee, nu wil ik plots een relatie met je hoor). Dus de band is uit elkaar en het is lekkah mijn schuld. FML. Een goeie vriendin die in de band zat wou niet eens mijn kant horen. Ze wou geen partij kiezen. Ja dat kan er ook nog wel bij. Je hebt toch oren om te luisteren of zie ik het verkeerd. Talking 'bout eenrichtingsverkeer.

Oké, volgende week een betere week :D. Al was dit ook weer niet zó'n slechte week, want ik heb wel twee mensen gefilterd :). Beter weinig goeie vrienden dan veel van deze poepzakken.


Groetjes van Aster

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Baalweek

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer