Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Aurahealing

Wat is aurahealing

18:44, 11/8/2012 .. Link

Aurahealing is letterlijk het healen van het aura. Om te begrijpen wat aurahealing is het eerst belangrijk te weten wat het aura is.

Het Aura is een onzichtbare kleurrijke energieveld in de vorm van een ei rond het fysieke lichaam van een levend wezen. De kleur, de vorm, de grootte van de aura van een levend wezen verandert zich voortdurend en is heel persoonlijk. Iedere aura bevat een schat van informatie over de persoon zelf, zoals: wat voor een karakter een persoon heeft waar de persoon zich mee bezig houdt

Het is bekend dat mensen, dieren, planten, mineralen maar ook niet levende voorwerpen zoals gebouwen( kerken, kathedralen, enz.), artistieke en religieuze beelden en gewone voorwerpen van ons dagelijkse leven de aura of een lichtstraling rond zich heen hebben die wij niet met een bloot oog kunnen zien. De samenstelling van de aura is afhankelijk van het karakter van het individu, maar ook van zijn levensopvattingen, doeleinden, bezigheden en zijn fysieke, emotionele en geestelijke toestand. Je kunt een aura een lichtlichaam noemen.

Bij aurahealing stroomt helende energie uit de kosmos door de handen van de healer in de aura en het fysieke lichaam van degene die behandeld wordt. Deze energie kan lichamelijke, emotionele, psychische en spirituele blokkades in de energiehuishouding doorbreken. Dientengevolge kan een klacht worden opgeheven met aurahealing, gaat de levensenergie beter stromen en wordt het evenwicht dus weer hersteld.

Tijdens een aurahealing geeft de ontvanger door zijn of haar komst de toestemming aan de healer om met deze energie te werken. Ik kan door gerichte intentie, gedachtekracht, en met behulp van de chakra's in mijn handen indrukken van de aura opvangen en energiestromen in de aura en chakra's weer meer met elkaar in balans brengen. Hierdoor kunnen energieën weer vrijelijk stromen.

Gedurende een aurahealing lig je op een behandeltafel. De energie gaat door de kleding heen. De beleving is uiteraard voor ieder mens verschillend. Algemeen voorkomende ervaringen zijn: een plaatselijk gevoel van warmte, soms koude, een gevoel dat de energie door het lichaam stroomt (tintelingen), een gevoel van diepe ontspanning en geborgenheid. Soms komen er gedurende of na een behandeling enige emoties los.

 Aurahealing is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Tevens kunnen dieren behandeld worden.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wat is aurahealing

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer