Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Auto banden online

Winterbanden - Waarom hebben nodig wij winterbanden

11:54, November 24, 2009 .. 0 comments .. Link

Winterweersomstandigheden in sommige Europese landen zijn minder streng dan in anderen, maar dit betekent niet dat geen voordeel van banden kan worden gewonnen die speciaal voor koude weersomstandigheden zijn ontworpen. Dat zou de realiteit van de geweldige voorschotten gemaakte in rubberhuizengroeptechnologie en tredemodelontwerp in recente jaren negeren.

 

Waarom hebben nodig wij winterbanden?

 

Verhuur ons zijn helder waarover wij door "winterbanden" betekenen. Er is een onderstelling dat "winterbanden" hetzelfde zoals "sneeuwbanden" zijn. Dit is natuurlijk niet het geval. Hoewel specialistsneeuwbanden bestaan en ruim in Scandinavië en Alpengebieden zijn verkocht, het soort band dat algemeen wordt gebruikt de vraag van centrale Europese winters te ontmoeten moet ook goede prestatie in natte voorwaarden, op ijs te verzorgen en in koude droog voorwaarden. Wegens deze de bandindustrie verkiest nu dikwijls over "koude weerbanden" te praten.

 

 

Het volgende en misschien het belangrijkste wijst naar uitleg is dat het rubber gebruikte in banden samenstelt verricht anders aan verschillende temperaturen. Het soort rubber gebruikte in de normale zomer banden die naar nieuwe voertuigen zijn gepast eigenlijk worden ontworpen optimaal te verrichten wanneer de omgevingstemperatuur tussen 10 en 20C is.

 

Nochtans, wanneer de omgevingstemperatuur onder over 7C de moleculen in het trederubber van deze normale banden progressief valt hard en vries. Dit betekent dat de band minder naar de contourlijn van de wegoppervlakte kan aanpassen, die in bocht greepniveaus vermindert.

 

De huizengroepen gebruikten in winter banden, fuseren nochtans, een beide hoger deel van natuurlijke rubber evenals geweldiger hoeveelheden van siliciumdioxide. Dit minimaliseert het verhardingsresultaat aan lage temperaturen die toestaan dat de band in de wegoppervlakte te stemmen, die in hogere greepniveaus resulteert.

winterbanden

 

Wanneer gecombineerde met modelontwerp van de specialistwintertrede voor extra greep in ijzige voorwaarden, kan het prestatieverschil beduidend zijn. Pirelli, schat bijvoorbeeld die de remmende afstanden die door koude weerbanden aan temperaturen onder 7C worden bereikt zijn 10% verbeteren op natte oppervlakten en 20% op sneeuw vergeleken naar traditionele banden – genoeg naar beduidend verminder het risico naar uw geen-eis bonus deze winter.

 

Maar is dit voordeel niet verwijderd toen de weertemperatuurtoename? Dit is waar, naar een omvang. Nochtans, tonen cijfers die de prestatieopening tussen zomer banden en winterbanden in warm weer heel marginaal vergeleken naar de reusachtige veiligheidsvoordelen is die tijdens de winter kunnen worden gewonnen. Het idee, is natuurlijk dat u terug naar zomer banden in april schakelt, maar indien dat te veel probleem is, en indien u uw banden niet bedenkt die een beetje luidruchtiger zijn, dan is er absoluut geen probleem met gebruik uw winterbanden alle jaar rondom.

 Autobanden nieuws - Michelin investeert wereldwijd

10:43, November 24, 2009 .. 1 comments .. Link

Michelin legt zich niet neer bij de felle concurrentie die het ondervindt van fabrikanten van autobanden in Zuid-Korea en China.

Topman Michel Rollier kondigde zaterdag in de Franse krant La Tribune aan dat Michelin een nieuwe fabriek gaat bouwen in Brazilië die in 2013 in bedrijf moet komen.

Michelin autobanden

Eerder kondigde Michelin investeringen van honderden miljoenen euro's aan in India en China, terwijl ook in Rusland de capaciteit zal worden vergroot.

Michelin telt 117.000 medewerkers en heeft een aandeel van 17 procent op de wereldmarkt.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Auto Trader
Autoweek
Autobanden Shop
Michelin banden

Categories


Recent Entries

Winterbanden - Waarom hebben nodig wij winterbanden
Autobanden nieuws - Michelin investeert wereldwijd

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer