Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Auto reinigen en Auto wassen

Het juiste poetsmiddel voor het beste resultaat

Posted on 5 January 2012 at 14:20

Wil jij je auto beter onderhouden? Dan vind je hier een overzicht van middelen die het beste resultaat geven. Ik heb in drie jaar allerlei merken geprobeerd, van goedkoop tot extreem duur. Soms zie je geen enkel verschil tussen dure poetsmiddelen of goedkope middelen. Maar er zijn er ook die een véél beter resultaat geven dan hun soortgenoten. Misschien zet jij je auto af en toe in de was, vergeet dan de Valma- of Turtlle Wax want voor hetzelfde geld heb je iets beters. Poets jij je auto helemaal nooit? Lees dan op mijn site waarom je hem af en toe in de wax moet zetten. Dan weet je ook gelijk hoe weinig tijd het kost en welke poetsmiddelen je het beste kunt gebruiken.

Auto reinigen en auto wassen zonder moeite
Harde of zachte lak, stootlijsten, bumpers, rubbers, velgen; ieder onderdeel heeft zijn eigen was- of poetsmiddel. Toch kun je vaak met maar twee of drie middelen je hele auto onderhouden.

Grote schoonmaak
Probeer wel altijd vooraf je auto met de hand of de machine te (laten) polijsten. Want van wassen wordt je auto niet echt schoon! Is met de hand polijsten te veel werk, zoek dan op internet hulp van iemand bij je in de buurt die een polijstmachine heeft. Zo hou je de kosten laag en met de machine verwijder je vuil en krasjes. Je auto wordt er veel mooier door, heeft een optimale glans en een spiegelgladde basis waarop de autowas goed zal hechten. Ga dan pas poetsen, alleen zo heb je een optimaal resultaat.

Auto lak vraagt onderhoud
De volgende producten zijn handmatig aan te brengen en maken je auto donkerder en intensiever van kleur. Je auto blijft jarenlang mooi als je deze wax gebruikt (5x per jaar in de was te zetten). Voldoet prima als je met één waslaag klaar wilt zijn.

Handmatig poetsen
Heeft je auto een donkere kleur? Maakt donkerder en geeft een diepe glans:
- Black Hole (Poorboys World)

Over de 'Black Hole' kun je nog een tweede waslaag aanbrengen. Die maakt je auto nog donkerder en beschermt.

Maakt donker, meer glans en bescherming
- Natty's Liquid Blue (Poorboys World)


Heeft je auto een lichte kleur? Maakt de lak lichter, briljanter en geeft meer glans:
- White Diamond (Poorboys World)

Dit is een korte samenvatting om je op weg te helpen. Wil je veel meer weten over het beter poetsen en wassen van je auto en over krassen verwijderen, kijk dan op mijn website:


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer