Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Alles Over Auto

Theorie examen voor de heftruck

Posted on 22/12/2015 at 16:22

Wanneer je veilig wil werken met de heftruck, is het van belang dat je een theorie examen haalt. Wanneer dit is gelukt, heb je meer dan voldoende kennis om een heftruck veilig te besturen. Voordat je een heftruck gaat besturen is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alle gevaren en moeilijkheden zodat je hier goed op bent voorbereid. Daarnaast is een heftruck certificaat ook ideaal om te presenteren op je CV. Veel werkgevers zullen blij zijn met een medewerker die een heftruck certificaat heeft. Zo zijn zij verzekerd van een medewerker die veilig overweg kan met het rijden in een heftruck.

Heftruck theorie quiz

Ben je benieuwd hoe het gesteld is met jouw kennis over de heftruck theorie? Klik hier en kom terecht op een website waar je een quiz kunt doen met allemaal vragen over de heftruck. Hier kun je testen hoe goed jij nou eigenlijk op de hoogte bent van de heftruck theorie.

Praktijk examen voor de heftruck

Naast een theorie examen voor de heftruck, is er natuurlijk ook nog een praktijk examen. Met alleen de kennis ben je nog niet direct een veilige heftruck bestuurder. Vandaar dat je ook enige kennis in de praktijk nodig hebt, naast de kennis die je bij de theorie in kaart hebt gebracht. Wanneer je het theorie examen en het praktijk examen allebei hebt gehaald, mag je jezelf een veilige bestuurder noemen van de heftruck.

Heftruck theorie

Het examen maken vanuit huis?

Normaal gesproken wordt het theorie examen voor de heftruck afgenomen op locatie. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit examen thuis af te leggen. Je kunt dan leren vanuit een boek waar alle nodige kennis in staat beschrijven en uitgelegd. Je hebt dan alleen geen mogelijkheid om eventueel vragen te stellen, maar dit zou ook niet bij iedereen nodig zijn.

Een heftruck ongeluk is zo gebeurd!

Posted on 25/6/2015 at 14:51

Je hoort het waarschijnlijk niet dagelijks, maar toch gebeuren er regelmatig ongelukken waarbij een heftruck betrokken is. De oorzaak hiervan kan erg divers zijn, en daarom is het ook lastig om dit soort ongelukken te voorkomen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de bestuurder weinig ervaring heeft met een heftruck, maar het kan ook zijn dat het zicht erg slecht was door bijvoorbeeld slechte weeromstandigheden. In het laatste geval kan het dus ook de beste overkomen.. Daarnaast kan het ook zijn dat de lading niet goed op de vork van de heftruck staat en dat deze er daardoor afvalt. Toch kan deze fout vaak wel voorkomen worden. Een goed opgeleide heftruck chauffeur weet namelijk  precies wat de heftruck wel en niet aankan qua gewicht op de vork van de heftruck, en wat de beste positie is.


Wordt een heftruck professional!

Wanneer je precies weet hoe de heftruck werkt en hoe je deze het beste kunt besturen, heb je natuurlijk een groot voordeel en zo is de kans op ongelukken een stuk kleiner. Wanneer je een heftruck opleiding, training of cursus volgt leer je alle ins en outs van de heftruck. BLOM opleiding is een goed voorbeeld van een opleidingscentrum waar heftruck cursussen gegeven worden. Dankzij BLOM opleidingen leer je veilig een heftruck te besturen en dit zorgt al voor een stuk minder ongelukken!


Een herhalingscursus is ook verstandig

Ook wanneer je al veel ervaring hebt met het besturen van een heftruck, is het verstandig om eens een herhalingscursus te doen. Tijdens deze cursus wordt je geheugen opgefrist op het gebied van theorie en praktijk. Zo kun je kijken of je nog helemaal op de hoogte bent van alle heftruck regels en meer!

Benieuwd of een (herhalings) curcus heftruck iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de website van BLOM opleiding door hier te klikken

Auto Blog Is Online

Posted on 26/5/2015 at 10:54

Binnekort kun je hier meer nieuwe artikelen verwachten. Momenteel zijn we nog aan het schrijven.


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer