Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Azure's Ordinary Life.

Description

mijn dagboek, columns en creatieve uitspattingen in ้้n


My Links

ยป Home
ยป My Profile
ยป Weblog Archives
ยป Friends

Welkoooooom

Welkom op mijn enge/lieve/ontroerende blogding, plak maar gewoon een bijvoeglijk naamwoord voor 'blogding' en het is een nieuwe naam voor mijn blog. Oeh, je snapt me al niet meer? Awghja, geeft ook niet. Ik zal nu maar alvast even zeggen dat ik vaak nogal vaag doe.

Ik ben dus Azure, mijn echte naam weten alleen de mensen uit de echte wereld & nog een paar anderen, maar waarschijnlijk hoor jij niet tot één van die twee categorieën en al helemaal niet tot allebei. Ik ben 13 jaar, wat maakt dat ik op de middelbare school zit, ondertussen zelfs al in 2VWO, en waardoor ik ook een puber ben. En pubers willen alles uitproberen, zegt men... en daarom probeer ik nu dit blogding uit. Reken er niet op dat ik iedere dag trouw een dagelijks verslag voor je opstel, ik heb huiswerk en ik ben lui, dus neem me a.u.b. niets kwalijk.

Mijn hobby's zijn lezen, aan mijn verhaal werken, shoppen, vriendinnen <3,  computeren en raar doen met de kat. Ik ben totaal niet sportief, dus sport staat niet tussen mijn hobby's. Ik doe wel aan voltige (je weet wel, van die kunstjes op een paard) en aan yoga, maar die twee dingen reken ik eigenlijk beiden niet tot sport. Over mijn karakter kan ik niets zeggen, maar wel dat ik mééstal wel rustig ben (op school enzo, je kent het wel) maar soms dus ook totáál niet. En ik doe altijd raar/vreemd/gek gewoon omdat er toch afwisseling moet zijn in de wereld? Om dezelfde reden draag ik ook geen joggingbroeken naar school, enorme vesten + capuchon en Uggs, en drink ik geen Red Bull.

Ik wilde mijn eerste blogje dus over iets vrolijks laten gaan en dat onderwerp wat ik hiervoor heb uitgekozen is dan ook vriendschap. Daar hebben veel mensen blijkbaar een ander idee over dan ik. Voor mij zijn vrienden en vriendinnen mensen die je kunt vertrouwen, met wie je een geheim kunt delen en die je nooit zullen laten vallen. Volgens C., één van mijn vriendinnen, is een 'vriend' slechts iemand met wie je goed kunt praten. Als dat zo zou zijn, zou ik waarschijnlijk honderden vrienden hebben, wat veel personen om me heen ook lijken te hebben. Kijk maar eens op Hyves en je begrijpt wat ik hiermee bedoel.

Volgens C. zijn de personen die ik als 'vrienden' beschrijf, voor haar 'beste vrienden'. Wat voor mij een beste vriend is? Mja, eigenlijk heb ik die niet eens. Ik heb drie 'echte' vrienden (C., S. en J.) en over hen zal ik nog wel vaker schrijven. Andere personen zijn voor mij 'kennissen', dat zijn bijvoorbeeld mijn neven en nichten, buren, klasgenoten + kinderen uit de parallelklas, de mensen die ik ken van de voltige en de yoga, enz. enz. enz. Niet dat het met hen níet gezellig is. Sterker nog; familiedagen zijn altijd supergezellig, ik speel wel vaak met de buurtkinderen (naja, speeldé, vorig jaar kon dat nog... nu ben ik volgens mij een beetje te oud voor spelen x'D), yoga is supermelig en als ik een voltigewedstrijd heb is dat ook altijd dolle pret. Maar of die mensen waarmee het zo gezellig is, ook échte vrienden en vriendinnen zijn?

Nee.

Ik weet niet of het zou kunnen, of mijn blog hier al populair genoeg voor is enzo, maar ik zou het leuk vinden als jullie zo'n 'comment' zouden posten op deze blog en daarin vertellen wat voor júllie vriendschap betekent. Hoeveel vrienden/vriendinnen heb jij? Waarvan ken je ze; uit de klas/van het werk, de sport of de vereniging, of zijn je familieleden je beste vrienden? Ik zou het graag willen weten.

-xxx Azure.


Posted: 19:14, 19/11/2009
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer