Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Babettes Blog

25/9/2009 - GA MEE STAPPEN

www.gameestappen.nl

ONTMOET LEUKE MENSEN OP VRIENDENSITE ‘GA MEE STAPPEN’

Vanaf nu hoeft niemand meer persé de deur uit om nieuwe mensen te ontmoeten. Op de gloednieuwe website ‘Ga mee Stappen’ kan iedereen alvast zijn of haar huiswerk doen. Via website kan iedereen zelf activiteiten organiseren, meedoen aan activiteiten en iemand uitnodigen voor een activiteit! Dé manier om op een leuke en originele manier nieuwe mensen te leren kennen!

Voor wie?
Ga Mee Stappen is de site voor mensen die het leuk vinden om een nieuwe vriendenkring op te bouwen, er graag op uit gaan of in een andere stad zijn komen wonen en het leuk vinden om een activiteit te organiseren Via ‘Ga Mee Stappen’ kan iedereen zelf activiteiten organiseren, meedoen aan activiteiten en iemand uitnodigen voor een activiteit! De manier om op een leuke manier mensen te leren kennen. Het maakt niet uit of iemand een partner heeft of single is. Iedereen die het leuk vindt om leuke dingen met een groep mensen te ondernemen is welkom. Er zijn activiteiten in verschillende categorieën, zoals film en theater ,eten en drinken of concerten en feesten.

 ‘Ga Mee Stappen’ wil benadrukken: “Ga Mee Stappen is geen datingsite, maar een activiteitensite. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen chat of mailfunctie te plaatsen. Dit is om te voorkomen dat iemands hele inbox overstroomt en je te veel tijd kwijt bent om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Wij zijn er van overtuigd dat je iemand het beste leert kennen door aan leuke activiteiten mee te doen en dan kun je zelf beslissen of jij je privé gegevens wilt geven. De meeste mensen wonen in Noord Holland en Overijssel en iedereen die het leuk vind om leuke dingen te ondernemen met een groep mensen is welkom”.  

Maandelijkse Borrel!

Elke maand vindt er een maandelijkse borrel plaats. Deze borrel zal vooralsnog ergens in Amsterdam en Overijssel plaats vinden. De maandelijkse borrel is gratis en alleen voor Full Members van ‘Ga Mee Stappen’. Lid van ‘Ga Mee Stappen’ is iemand al voor 1 cent per dag. Tijdens de Ga Mee Stappen borrel krijgen leden 2 consumpties gratis en maken ze tevens kans op leuke prijzen waaronder fotoshoots, gesigneerde cd's etc. Aktie: voor de leden die zelf een activiteit organiseren worden er gratis lidmaatschappen verloot.

Voor meer informatie gaat u snel naar www.gameestappen.nl.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/9/2009 - My first blog

Ja en toen had ik mijn eerste, echte blog...................

Heb ik nog nooit eerder zo gedaan. Ik heb wel al veel kleine blogs op hyves gehad en doe freelance Viral Marketing.

Momenteel is alles waar ik over ga bloggen nog in ontwikkeling.

De komende weken zal ik gaan bloggen over o.a. : Diabetes, Yoga, Dance en wie weet wat nog meer.

Kom dus snel weer even kijken!

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Blog met nieuws over campagnes, virale marketing, dance, yoga en wie weet wat nog meer.......... Blog with news about campaigns, viral marketing, dance, yoga and who knows what else.........

Recent Posts

GA MEE STAPPEN
My first blog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer