Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Aloe Vera

Droge en gesprongen lippen?

10:12, 17/12/2010 .. Link

Het is weer de periode van droge en gesprongen lippen. Geen lippenbalsem helpt snel in dit stadium. Smeer de Propolis creme een aantal maal op je lippen, en binne no-time heb je weer zachte lippen!

www.babosa-cura.nlZwakke nagels?

14:21, 8/11/2010 .. 0 trackbacks .. Link
Last van zwakke nagels? Drink de Aloe Vera drank, en na verloop van tijd worden je nagels een stuk sterker! www.babosa-cura.nl


EHBO middeltje op zak

18:09, 5/11/2010 .. 0 trackbacks .. Link

Met de Aloe Lips op zak, heb je altijd een EHBO middeltje bij de hand. Loop je in het bos, en wordt je geprikt door een vervelend beestje, beetje Aloe Lips erop, en klaar! www.babosa-cura.nl
Aloe Vera tegen de schrale winterhuid

16:14, 4/11/2010 .. 0 trackbacks .. Link

Aloe Propolis Creme bevat naast 74,4% gestabiliseerde aloe vera gel ook propolis van de honingbij. Meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen ondersteunen het herstel van de huid. Extracten als kamille en smeerwortel hebben tegelijkertijd een kalmerende werking op de huid, en met vitamine A en E wordt de huid extra beschermd. www.babosa-cura.nl
Gezond en stralend gebit

18:25, 3/11/2010 .. 0 trackbacks .. Link

Poetsen met deze tandpasta zorgt voor gezond tandvlees en een goede mondhygiene. De unieke formule met gestabiliseerde aloe vera gel en bijenpropolis bevat geen schurende bestanddelen en tast het glazuur niet aan.De tandpasta geeft wittere tanden, verwijdert plague en kan helpen bij o.a. terugtrekkend tandvlees en tandsteen. www.babosa-cura.nl
De geschiedenis van Aloe Vera

18:32, 1/11/2010 .. 0 trackbacks .. Link

Dit wonderplantje werd ontdekt door de Egyptenaren meer dan 6000 jaar geleden. Cleopatra en Nofretete gebruikten het sap van de aloe vera plant om hun huid te verzorgen. Cleopatra staat niet voor niks bekend om haar schoonheid.
In het oude Griekenland gebruikten de doctoren het zelfs in hun recepten.
De kennis van de helende werking van de verse Aloe vera plant is doorgegeven via folkloristische verhalen over oude geneeskundige praktijken naar onze tijd.
In 1964 wist Dr. Bill C. Coats, een praktizerend apotheker uit Dallas, Texas, USA,  alle voordelen van Aloe vera bereikbaar te maken voor miljoenen mensen over de hele wereld. Na het bestuderen van deze plant wist hij te ontrafelen hoe de gel te verwijderen en op natuurlijke basis te stabiliseren met het behoud van de natuurlijke heilzame kracht.

www.babosa-cura.nlSchoonmaakmiddel voor paarden???

17:50, 29/10/2010 .. 0 trackbacks .. Link

Schoonmaken van de benen van je paard doe je met de multifunctionele MPD. Maak een sopje van water met MPD, schrob de benen van je paard, en voorlopig blijven de teken, parasieten en ander gespuis weg. www.babosa-cura.nlPijnlijke hoofdhuid na (ont)kleuren van je haren?

18:28, 28/10/2010 .. Link
Een gevoelige / geirriteerde hoofdhuid na het ontkleuren / verven van je haar? Spray de Aloe First op je haren. De Aloe Vera zorgt dat je hoofdhuid snel weer kalmeert.
www.babosa-cura.nlMijn buik en Aloe Vera drankje

17:16, 27/10/2010 .. 0 trackbacks .. Link

Sinds ik me kan heugen heb ik buikpijn. Vroeger schopte ik altijd tegen de tafelpoot, zodat ik mijn buikpijn niet voelde, maar wel mijn teen. Altijd had ik last van mijn darmen. Ik kon veel te goed naar de wc, opgeblazen buik. En ik hoefde maar 1 gek ding te eten, en het was weer bingo. Toch maar naar de dokter. Hij constateerde PDS (prikkelbaar darm syndroom). Wat ik eraan kon doen? Ja, was dat maar zo makkelijk! Elimineren van stress, haha. En drankjes om mijn darmen te stabiliseren. Na verloop van tijd werd het wel minder, maar toch bleef het in de weg zitten. Na verloop van tijd, ja dat kan er ook nog wel bij, begon mijn maag van zich te laten horen. Veel zuur, en steken. Op een gegeven moment was het zo erg dat ik echte hevige aanvallen kreeg van pijn, zweten, shaken. Was niet zo fijn! In de slechtste periode had ik 4 pillen op 1 dag nodig. Na veel uitgeprobeerd te hebben, heb ik voor mij een mooie combinatie gevonden. Samen met de dieetiste heb ik mijn voeding bekeken en aangepakt, en de Aloe Vera drank ben ik gaan gebruiken. De drank gebruik ik nu voor ongeveer 2 maanden, en ik heb nu nog maar  pilletje in de 5 dagen nodig! Ik heb weer meer energie, ik heb een regelmatige stoelgang. Wat wil je nog meer!

Dus voor mij, lang leve de Aloe Vera Drank! 

www.babosa-cura.nlPuistje op komst?

17:23, 26/10/2010 .. 0 trackbacks .. Link
Voel je zo`n vervelende puist opkomen? Ga de strijd aan met de Aloe Gelly! Reinig je huid, breng je dag- of nachtcreme aan, en vervolgens op de bewuste plek Aloe Gelly aanbrengen. Herhaal dit een aantal keer. De volgende dag: bijna WEG!
www.babosa-cura.nl


Snel spiermassa kweken zonder steroiden?

18:16, 25/10/2010 .. 0 trackbacks .. Link

Arginine, het belangrijkste bestanddeel in de Argi +, is een lichaamseigen aminozuur die wordt omgezet in stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide zorgt ervoor dat de bloedsomloop naar de organon wordt gestimuleerd. De fruitmix in de Argi + zorgt voor de antioxidanten, en het vitaminecomplex voor energie. Door deze bestanddelen heeft de mix een positieve invloed op hart- en bloedvaten, zorgt voor verbetering van de weerstand, ondersteunt spiergroei, zorgt voor een goede bloeddruk en nog meer. L-arginine is in de sportwereld om deze eigenschappen al niet meer weg te denken. ww.babosa-cura.nl Aloe Vera Deo verslaat scheerbultjes

11:11, 23/10/2010 .. 1 trackbacks .. Link

Herken je dit? Lekker aan het scheren bij de gevoelige plaatsen, nog geen 5 minuten later: Scheerbultjes!

De Tip! Smeer na het scheren de Aloe Vera Deo op de behandelde plaatsen, Et Voila! Geen irritaties meer! www.babosa-cura.nlAloe Vera Dranken

13:22, 21/10/2010 .. Link
Alle dranken  hebben als basis de pure gestabiliseerde aloe vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitamines en mineralen.
De Aloe Vera dranken bevatten ca 98% gestabiliseerde aloe vera gel, met 200 werkzame bestandsdelen waaronder 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitamines. Aloe Vera reinigt je darmen en ondersteunt het afweersysteem. Aloe vera zorgt voor extra energie en een bijdrage aan het gevoel van welzijn.
De dranken hebben een positieve werking op de vochthuishouding, en werkt in combinatie met de cremes als huidverbeteraar.

http://www.babosa-cura.nl/About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Aloe Vera Producten
Aloe Vera Filmpje
Aloe Vera en de darmen Filmpje
Aloe Vera en de bloedbaan Filmpje
Aloe Vera en het brandwondencentrum
Aloe Vera en de gewrichtsfunctie

Categories


Web Counter
Web Counter

Recent Entries

Droge en gesprongen lippen?
Zwakke nagels?
EHBO middeltje op zak
Aloe Vera tegen de schrale winterhuid
Gezond en stralend gebit

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer