Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wensen mag!

Een voorstelblogje

23:11, 13/11/2008 .. 0 comments .. Link

Start van een blog

Waar zal ik eens beginnen. Ik heb al een tijdje zitten denken om te starten met een blog, maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Zeker omdat ik ook nog eens anoniem wil blijven, dus wie zal er nu een blog gaan lezen van iemand die anoniem is... Niet dat ik iets te verbergen heb, maar ik wil gewoon niemand voor het hoofd stoten en ook vrijuit kunnen schrijven zonder dat ik er bang voor hoef te zijn dat iemand het ineens voor m'n voeten gooit op de meest ongepaste momenten.

Mijn verhaal in het kort

Er speelt een hoop in m'n leven, dat is nooit anders geweest en ik denk ook dat dat nooit anders zal worden. Dat is de reden dat ik ervoor heb gekozen om het eens van me af te schrijven.

Ik ben een vrouw van 28 en heb een kinderwens. Laten we daar maar mee beginnen, want komende tijd zal ik een hoop gaan schrijven hierover vermoed ik. Verder heb ik de ziekte van Graves en mijn partner het syndroom van Klinefelter. Kinderen krijgen is voor ons dus niet vanzelfsprekend.

De situatie nu

Een paar weken geleden zijn we bij het ziekenhuis uitgekomen omdat mijn grote liefde geen levende zaadcellen in zijn sperma heeft. We zijn dus afhankelijk van een sperma-donor. We hebben een eerste intake gehad.

Dat is natuurlijk op zichzelf al best confronterend. Je weet dat je heel wat te wachten staat, maar ik heb me bewust niet teveel ingelezen in dit soort zaken. Ik wil me namelijk niet vooraf drukker maken dan noodzakelijk. Ik heb namelijk toch al de neiging om me vrij snel zorgen te maken, dat zal ik wel van m'n moeder geerfd hebben. Maar ik dwaal af. Nu al!!!

Tijdens de intake had ik een beetje het gevoel dat niet begrepen werd door de persoon die de intake afnam. Waarom zou het spannend zijn? En ja, er werd natuurlijk gezegd dat ik moest stoppen met roken. Allemaal leuk en aardig, maar laten we even realistisch blijven. Ten eerste is het nog niet zover dat ik zwanger ben en ten tweede is die kans maar zo klein dat het uberhaupt gaat lukken dat ik nu nog niet de behoefte heb om te stoppen met roken.

Al moet ik zeggen dat ikzelf ook best m'n twijfels heb hoor over het feit dat ik rook, maar het is tegenwoordig bijna alsof je een crimineel bent als je een sigaret opsteekt!

Morgen krijg ik een inwendige echo en wordt er bloed afgenomen. Zie ik best wel een beetje tegenop, maar gelukkig is m'n maatje bij me.

Voorlopig schijnt er ook nog een wachttijd te zijn van 9 maanden, dus tegen de tijd dat ik minimaal mama zou kunnen zijn dan ben ik 18 maanden verder. Gaat een lang traject worden ben ik bang... En dan ook nog die waarschuwingen van mensen, het gaat zwaar worden hoor, denk er wel aan!!! Ja, wat denk je dat ik er niet over na heb gedacht? Het is lief bedoeld van de mensen in m'n omgeving, dat begrijp ik ook wel, maar soms... Pffff. Ik wil er gewoon niet teveel bij stilstaan en het zeker niet in de openbaarheid bespreken.

Ik denk dat mijn mannetje en ik wel voor hetere vuren gestaan hebben! Nu ga ik naar bed, want morgen dus opnieuw naar het ziekenhuis.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Een voorstelblogje

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer