Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Muurschilderingen voor de babykamer

De baby en zijn muurschildering in de babykamer

10:51, 4/7/2013 .. 0 comments .. Link

Begin met een lijst van functionele benodigdheden voor de kamer als een wieg, luier station, commode, en een fauteuil voor de moeder en bepaal dan de muurschildering babykamer prijs!

Muziek is rustgevend voor het kind, dus maak plaats voor een muziekspeler. Wat ruimte voor speelgoed, kleding en een luier mand die genomen kunnen worden om het huis te creŽren. Veel open ruimte is een must, rekening houden met uw baby's behoeften als ze beginnen te kruipen.

Vergeet niet niet om de ruimte rommel. Het zal alleen toe te voegen aan het ongemak van u en uw baby. Plan het meubilair rond de omtrek van de kamer met het bed / wieg gemakkelijk toegankelijk is voor haar in het blussen en een muurschildering laten maken.

Kleur is bedoeld om de ruimte te verlevendigen! Houd de babykamer kalm door het selecteren van zachte en zachte tinten om een ​​troostende ruimte voor uw child.The effect van kleur te maken

Vermijd het gebruik van felle kleuren zoals rood en oranje voor hun quilts. En omdat de slaap tijd kalm en rustig moeten zijn, gebruiken pastels zoals blues en perzik. Blijf weg van heldere patronen tot ze peuters. Zelfs als ze opgroeien, moet het in korte uitbarsting van kleur, zoals de speelkamers, terwijl de speelmatten heldere kleuren kan hebben.

Greens symboliseren de natuur en hebben altijd een kalmerend, neutraal effect. Gebruik groen in subtiele tinten. Wit kan erg grimmig en mag niet zo blijven te lang vanwege vingerafdrukken. Juiste verlichting is net zo belangrijk als de kleur van de kamer. Verlichten uw weinig nest met deze tips in het achterhoofd.

Verlichting basics
Verlichting versterkt het effect van kleur in de kamer. Tijdens het gebruik van TL-verlichting kan de baby te stimuleren, zal een paar zachte gele lichten haar kalm naar beneden helpen.Hebben twee lagen van lichten in de kamer - het tl-licht dat gelijkmatig verspreidt en fleurt de hele kamer als ze wakker is, en dimmen van verlichting tijdens de slaap time. Wil je dat, een muurschildering laten maken?

Hebben meubels die hebben afgeronde zijkanten als elke scherpe degenen kan riskant zijn. De afwerking moet niet giftig zijn, omdat melamine is niet een kindvriendelijke afwerking.

Vermijd het gebruik van hand-me-down kribben en kinderbedjes, en als je moet gebruik maken van een, dan ervoor zorgen dat je het controleren door een professional. Wieg / kinderbedje en een luier station, dit houdt de moeder op hun gemak, zoals wanneer ze moet buigen over het bed om een ​​luier te veranderen, het veroorzaakt pijn in de rug.

Speelgoed opslag is van vitaal belang als de baby zal veel speelgoed en rammelaars en de collectie zal alleen maar groeien. Een combinatie van een aantal open en sommige gesloten planken zorgt voor een goede opslag.

Een fauteuil voor de moeder is een must in deze ruimte voor haar om te ontspannen als baby neemt een dutje. Een warme en zachte ondergrond voor de baby als ze beginnen te kruipen zal de baby de knieŽn te houden van het krijgen van koude en ongemak veroorzaken. Hier is wat je moet onthouden.

De vloer moet warm en zacht tegelijkertijd. Vermijd marmer, als het hard en koud aan de delicate knieŽn van de baby kan zijn. Een goede optie is hout of laminaat. Vermijd tapijten tenzij je zeker bent van de hygiŽne in de ruimte. Ga natuurlijk met uw meubilair in de babykamer. Hier is hoe je een sobere, rustige ruimte kunnen creŽren met behulp van meubilair, vooral bij een muurschildering laten maken.

Speel met kleuren voor beddengoed en tapijt. Vermijd het gebruik van polyester en kunstmatige vezels in gordijnen en stoffering. Gebruik beddengoed, katoen en natuurlijke vezels.

Bij het ontwerpen van raamdecoratie, hebben dubbele lagen - een voor de slaaptijd tijd en de andere voor de speeltijd. Terwijl u bestelt blinds, ervoor zorgen dat de baby hun handen niet kunnen krijgen op de snaren die hangen aan de muurschildering babykamer.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De baby en zijn muurschildering in de babykamer

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer