Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Bags & Shoes for 2nd use

7/3/2010 - Wie durft het aan?

Het heeft behoorlijk wat denk-werk  gekost, en dat is natuurlijk ook niet zo raar; Ik heb besloten om een opvolger/ster te zoeken voor mijn website Bags and Shoes for 2nd use.

Reden: Er zijn heel veel dingen die ik graag wil doen, maar door de omstandigheden kan ik helaas niet alles. Gevolg: Het besluit te stoppen met de site. Ikzelf althans. Want ik ben op zoek naar iemand die mijn site van me over wil nemen om er vol enthausiasme tegen aan te gaan.

Dit  is nodig, omdat je er echt wel wat voor moet doen. Het internet is natuurlijk ontzettend groot, en om gevonden te worden, kost dat de nodige inzet.

Wat ik ook ervaren heb, is dat de doelgroep waarop ik mij richt met de site, heel goed bereid is haar / zijn mooie schoenen en tassen op mijn site te zetten. En dat is ook niet zo raar, want de site ziet er ontzettend mooi uit, en is ook nog eens zeer gebruiks-vriendelijk.

Dus, ben jij degene die de uitdaging aandurft  om met mijn website verder te gaan, mail mij dan en ik zal jou verder informeren, en jou vragen beantwoorden.

Hartelijke groet, Judith

(Ps., verder in dit blog kun je oa. lezen waarom ik met deze site begonnen ben).

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

1/12/2009 - Nieuwe Items

Sinds het weekend staan er weer nieuwe items op de site. Oa. leuke tassen! Op het moment ben ik bezig om IDeal op de site te krijgen. Zo kun jij als bezoeker veel gemakkelijker betalingen verrichten; dit kun je direct op de site doen binnen een paar tellen! Hierover later meer.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/11/2009 - Inloop avonden

Om meer bekendheid en items voor mijn site te krijgen organiseer ik 2 inloopavonden waar jij jou miskopen mee naar toe kunt nemen. Ik maak daar dan foto's van en zet ze voor jou op de website. Makkelijk he?! Donderdag 19 november is er een inloop avond in Ommen. Lokatie: Ennovy keukens en badkamers (T.o Albert Heijn)  Tijd: 19.30 - 20.30 uur

Dinsdag 24 november is er een inloopavond in Kloosterhaar. Tijd: 20.30 uur tot 21.30 uur.  Voor meer informatie over deze locatie kun je contact opnemen via info@bagsandshoesfor2nduse.nl

Deelname en plaatsing van jou item is uiteraard gratis! Na afloop kun jij jou schoenen / tassen weer meenemen. De items moeten wel hip zijn met niet te veel gebruikers sporen. De kwaliteit moet goed zijn.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/11/2009 -

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

4/11/2009 - De laatste nieuwtjes

Op het moment zijn er een aantal schoenen en tassen verkocht. Goed he? Een begin is er dus. Ben op het moment bezig met flyers ontwerpen. Ik hoop dat ze volgende week gedrukt kunnen worden. Verder probeer ik de site onder de aandacht te krijgen via Hyves.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/10/2009 - We zijn nu een paar weken on line

Super, we zijn nu een paar weken on line, en de eerste objecten zijn toegevoegd door bezoekers. Dank je wel daarvoor! Hier en daar zijn er nog wel wat haperingen; Kleine opstart probleempjes, zeg maar. Maar die zijn er om opgelost te worden.

Hebben jullie tips, op / aanmerkingen: Deze zijn van harte welkom!  Tot zover de laatste nieuwtjes omtrendt Bags and Shoes for 2nd use.

 

1 CommentsPost A Comment!Permanent Link

18/9/2009 - Bags and Shoes for 2nd use NU: ON LINE!!!!!!

Trromgeroffell..... Want: We zijn on-line! Kijk snel op: www.bagsandshoesfor2nduse.nl En zegt het voort, zegt het voort!

Natuurlijk zijn op en aanmerkingen over de site van harte welkom op de weblog.

Groetjes Judith

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

17/9/2009 - Het is bijna zover!!

Eindelijk, het is bijna zover; vandaag of morgen gaat de site one line! Het voelt echt als een officiele opening die komen gaat. De bouwers zijn met de laatste werkzaamheden bezig, ikzelf ben bezig met de laatste foto's en teksten toe te passen.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

18/8/2009 - Het logo!!

Het Logo is nu klaar. Aan de website wordt op dit moment hard gewerkt.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

18/8/2009 - Pumps uit de collectie

Grijze lak - leren pumps, maat 39. De pumps vallen wel groot  voor maat 39, houd rekening met een halve maat meer. De pumps zijn binnen en buiten van leer. Hakhoogte: 10 cm. 2x gedragen. Er zitten geen beschadigingen op. Prijs: 45,00 euro
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

18/8/2009 - Tas uit de collectie

Gedeeltelijk leren handtas. Maat: ca. 50 x 40 cm. Binnenkant is gevoerd en voorzien van een ritsje. De ronde vlakken zijn wit met zwart, en zitten alleen aan de bovenkant vast. Leuk detail: Donker bruine houten kralen aan de hengsels. Nooit gebruikt.Prijs: 30,00 euro.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

30/7/2009 - OPROEP!!

Om goed met de website "Bags and Shoes for 2nd use" te kunnen starten, ben ik jullie hulp heel hard nodig!

Ik wil graag met een goede collectie vintage tassen en schoenen beginnen, en daarom is mijn vraag aan jullie: Zijn jullie in het bezit van tassen en schoenen die geschikt kunnen zijn voor de site en die jullie via de site willen verkopen voor een geschikte prijs? De exemplaren moeten wel aan de volgende criteria voldoen:

*Zeer goede kwaliteit

*Weinig gebruikt / gedragen of:

*goed onderhouden

En, niet te vergeten: zegt het voort, zegt het voort!

Laat het me weten via de mail, ik neem dan t.z.t. (begin sepember) contact met jullie op.

3 CommentsPost A Comment!Permanent Link

28/7/2009 - Waarom deze site: Bags and Shoes for 2nd use

De reden van het starten van een site waar koper en verkoper van tassen en schoenen elkaar ontmoeten luidt als volgt:

Ik, als vrouw heb meerdere mooie tassen en schoenen in de kast staan die ik niet draag. Reden: de schoenen waren te mooi om te laten staan, enuh op hakken lopen van 8 cm. kan ik nog niet, maar dat leer ik snel genoeg. (Dus niet ) Zo zijn er nog genoeg redenen om toch die mooie schoenen, pumps, laarzen, slippers tas te kopen. Herkenbaar? Ik weet zeker dat ik niet de enige vrouw ben die meerdere weinig gedragen schoenen  bezit. Veel vrouwen hebben immers een schoenen-tik?!

Omdat al die arme schoenen toch wel heel graag gedragen willen worden, dacht ik: er moet een andere eigenaar voor hun gezocht worden. Ik zou de tas of schoenen kunnen verkopen. (Weg geven is ook weer zonde). Maar ik krijg natuurlijk nooit het bedrag terug wat ik er voor heb betaalt. Ik wil dan eigenlijk voor dat zelfde bedrag weer schoenen kopen van iemand anders. Als me dat  lukt,  heb ik voor de schoenen die ik nieuw had gekocht en nooit aan had een paar mooie schoenen die ik nu wel zal dragen. En het heeft me uiteindelijk haast niets gekost!! Goeie deal toch? En iedereen is blij.

Dat is dus de reden dat ik met deze website ga starten. Zo kan iedereen hier aan mee doen.

(Uiteraard kun je op de site straks ook alleen kopen of verkopen.)

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

28/7/2009 - Een goed begin!

Hallo allemaal, Een aantal van jullie weet inmiddels dat ik weer met "iets"  bezig ben, en dat "iets" is een website waar ik koper en verkoper van vintage tassen en schoenen bij elkaar breng. Niet zomaar tassen en schoenen, maar alleen bijzondere  kwaliteits  tassen en schoenen. Hierover later meer. Vandaag zijn we officieel begonnen met het bouwen van DE website! Het bedrijf dat de site voor mij gaat bouwen is  geweest en ik denk zeker dat we er iets moois van gaan maken. Waarschijnlijk wordt de site over ca. 6 weken opgeleverd. Via deze weblog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes. Dus tot gauw, Judith

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer