Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
bakhuis goes bonaire

Home - Profile - Archives - Friends

Druk Druk

Posted on 6/1/2007 at 01:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

De Kerstvakantie hebben we overleefd; het was erg druk op het eiland en we hebben ons er goed door heen geslagen. Iedereen was tevreden en ze vonden het eten heerlijk.

We nu aan het kijken voor een stukje bouw grond. Een huis kopen is erg duur en de huizen zijn ook erg groot 3 of meer slaapkamers is heel gewoon. Voor ons is dat te groot dus vandaar dat we liever zelf willen bouwen. Vanaf nu zal ik niet meer schrijven op de weblog, dus als je contact wilt stuur een mailtje naar debakhuisjes@hotmail.com. Tot gauw

Groetjes Henk, Bea en Rex


eindelijk internet

Posted on 22/11/2006 at 21:22 - 1 Comments - Post Comment - Link

Langzamerhand raken we aardig gesetteld. De wasmachine doet het, we hebben internet, beetje bij beetje pakken we de verhuisdozen uit. We raken aardig ingewerkt en we raken aardig gewend aan de Amerikanen. We passen ons tempo aan kortom we hebben het steeds meer naar ons zin.

Beatrix

Posted on 10/11/2006 at 14:38 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ja hoor ze heeft naar ons gezwaaid onze Bea. Ongelofelijk we hebben haar 4 x van heel dichtbij gezien. Dan kan hier; geen overdreven beveiliging niet op 7 uur s'morgens al op een stoeltje achter een hekje moeten zitten. We stonden gewoon voor de zaak.

Ze kwam afgelopen woensdag aan en is 2 dagen gebleven. Vanmorgen is ze weer vertrokken.


Inbraak

Posted on 7/11/2006 at 23:50 - 0 Comments - Post Comment - Link

Nou zeg dat is ook wat komen we terug van een ijsje eten.... liggen de hele voorpuien eruit er is ingebroken. Een ravage overal glas, kleren en kastdelen. Er is geld, filmcamera en Henk zijn telefoon en Heineken badlaken + zonnebril gestolen.  De hele kluis is weg. Bij Wim hebben ze de kluis opengebroken en is het raam gesprongen. Politie, recherche iedereen over de vloer gehad maar de dader is onbekend.... Na 3 nachten niet geslapen te hebben zijn we gelijk opzoek gegaan naar een ander huis. Die hebben we gevonden. We zitten nu in een super chique penthouse. Elk nadeel heeft zijn voordeel zal ik maar zeggen. Op dit moment woont wim op de 2de verdieping maar we zijn ook een ander huis voor hem aan het zoeken.

De container is iets verlaat (hoe kan dat nou......) en komt nu waarschijnlijk pas 13 november (gelukkig valt dit niet op een vrijdag). Groetjes uit Bonaire. PS morgen komt Beatrix, wie weet komt ze bij ons lunchen.....


snorkelen

Posted on 30/10/2006 at 01:31 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag zondag dus rust dag. Lekker wezen snorkelen vlak bij het vliegveld. Jammer maar Wim is weer eens helemaal verbrandt..... Je moet echt oppassen. Dinsdag om 2.00 uur is de overdracht van de nieuwe zaak. spannend. We moeten veel poetsen en schilderen.


verblijfsvergunning

Posted on 26/10/2006 at 01:16 - 1 Comments - Post Comment - Link

Nou het ziet er naar uit dat we nu alle goede papieren hebben ingeleverd bij de immigratie. Nu nog 1 tot 4 maanden wachten en dan zijn wij officieel Bonairiaan. Vanmiddag voor het eerst de toeristische route gereden. We wouden Wim de mooie plekjes even laten zien en we hebben gesnorkeld en lekker gezwommen. Rex vond het ook geweldig. Sinds gisteren hebben we onze eigen auto een RAV4. Rijdt heerlijk we hebben er een stoel uitgehaald zodat Rex ook lekker kan liggen.

Aangekomen

Posted on 21/10/2006 at 01:07 - 0 Comments - Post Comment - Link

Nou alles is goed gegaan en we zijn aangekomen samen met Rex. We hebben geluk want we zijn midden in een hittegolf terecht gekomen. Het is nu ongeveer 32 graden en soms windstil. Volgens de krant is dit de afgelopen 300 jaar niet voorgekomen. Wij reden ons wel maar Rex heeft het een beetje warm. De afgelopen 2 dagen bezig geweest alle vergunningen te regelen; zijn niet echt veel opgeschoten. Maarja je moet hier nu eenmaal een beejte geduld hebben.

Het huis is klein maar leuk, recht tegenover ons is het zwembad dus Henk neemt gemiddeld 2 x per dag een frisse duik. De planning is dat de container de eerste week van november aankomt dus als ik mijn eigen computer weer heb kan ik foto's plaatsen.

 


Nieuwe naam

Posted on 8/10/2006 at 16:15 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dit is ons nieuwe logo. Bedankt Kim we zijn er erg blij mee. De zaak die we gekocht hebben heet nu "the lost pinguin"; daar hadden wij niet zoveel mee dus wij gaan het vanaf 1 november Papagayo noemen.

 

De kantine van de camping is nu helemaal leeg; gisteren de laatste avond gehad. Het huis is zogoed als leeg. As. woensdag komt de container en de planning is dat hij 1 november in Bonaire aankomt.

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer