Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Daaann's world

1/8/2011 - Tijd voor vakantie.

Zoals jullie weten werk ik in de zorg, op een afdeling met zwaar dementerende om precies te zijn. Het is zwaar, zowel lichamelijk als geestelijk. Mensen die niks meer zelf kunnen, die jij dus moet aankleden door middel van draaien, sjorren en handigheid. Meeste van deze mensen zijn dan ook +80 kilo, ik sta daar dan tegenover met 60 kilo en 1 meter 65 hoog. Niet alleen mensen die lichamelijk zwaar zijn dus, maar ook mensen die je geestelijk helemaal debiel maken. Agressieve mannen die denken dat je hun dochter bent die hij vroeger altijd sloeg, mensen die continu dezelfde reeks met geluiden maken, mensen die gillen.. En niks wat je kan doen om het te laten stoppen. En dan heb je nog de collega's die het zat zijn en daarom het werk maar voor de volgende ploeg medewerkers laat liggen, lekker collegiaal. Want overdag sta je met veel meer personeel dan in de avond of in de nacht. In de nacht sta je er overigens alleen voor op 32 man bewoners. Als ik eerlijk mag zijn over mijn werk, het is leuk maar wat je ervoor betaald krijgt is zo onbevredigend dat ik mezelf dit werk niet zie doen tot mijn pensioen. Meestal in de zomerperiode krijg je zo'n klap voor je kaken met drukte dat het gewoon niet meer leuk is. Bewoners krijgen niet de zorg waar ze recht op hebben, waar ze voor betalen in Nederland waar de zorg asociaal duur is. Niet geschoren, niet goed tussen de tenen gewassen, zelf onnodig blauwe plekken oplopen, irritatie, poep onder de nagels van de mensen, ogen waar nog soep in zit. Ik hoef gelukkig nog maar 3,5 dag te werken en dan ben ik weer 3 weken lang van die drukte en chaos af.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

17/7/2011 - Hi there

Hoi,

Ik ben een meisje van 21 jaar, ik woon in omgeving Rotterdam. Ik zit parttime op school en ik werk 32 uur in een verplegingstehuis, wat af en toe heel zwaar kan zijn en waar ik soms echt chagrijnig van kan worden. Over dat chagrijnig worden gaan jullie vast en zeker wel wat terugvinden op mijn blog.

Sinds 2 maanden woon in samen met mijn fantastische vriend in ons toffe appartement, ik heb een leuke auto, leuke vrienden, ik doe leuke dingen en bovenal ik haal op school goede cijfers.

Ik had vroeger al een blog, maar die heb ik onlangs verwijderd, dat blog heb ik geopend toen ik totaal niet lekker in mijn velletje zat en toen ik echt een onwijze haat tegenover de hele buitenwereld had. Maar wie neemt mij dat kwalijk als iedereen weet hoe mijn leventje toen in elkaar zat? Om het een en ander op te helderen, ik heb het verwerkt vandaar. Maar ik zal er in volgende blogs nog wel op terug komen om mijn mening over dingen te onderbouwen.

Mijn interesses liggen bij vooral piercings, tatoeages en auto's, Ja auto's ja. Ik heb een serieuze verslaving met schoenen, tassen, nagellak, bodylotion en jawohl gadgets.

Dat was het voor nu. Ciao!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

17/7/2011 - Heb je nou weer een nieuwe?

Zoals al eerder verteld,
Ben ik gek op piercings en tattoos, niet een klein beetje, ik weet er ook heel veel vanaf.
Het is een onderdeel van mij en ik zou denk ik niet zonder mijn stukjes metaal kunnen hihi.
Ik heb nu onderhand *even tellen* 10 piercings en 2 stretches in mijn oren van 6mm.

En hoe vaak ik wel niet de vraag krijg, waarom doe je dat? Vind je het niet zonde?
In een zin, ik vind het mooi en nee ik vind het niet zonde!
Ik wordt gelukkig van die stukjes metaal in mijn lijf, ik vind dat ik er mooier op wordt.
Het is mijn manier om niet hetzelfde te zijn dan de rest.
Ik vind het toch ook niet raar dat anderen ze niet hebben? "Oh wat ben je leeg!".

Ik merk, dat wanneer mensen ergens geen verstand of interesse voor hebben, dingen al vaak taboe of raar zijn.
En dat vind ik echt zonde, in een land als nederland waar vrijheid van meningsuiting zo belangrijk is, dat juist hier zulk kortzichtige mensen rondlopen.

Want ik behoor met mijn stukjes metaal en mijn opgerekte oorlellen toch eenmaal tot het ruige volk?
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Hi there

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer