Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
runescape

Home - Profile - Archives - Friends

runescape

Posted on 11/4/2006 at 20:58 - 2 Comments - Post Comment - Link

hallo iedereen welkom op mijn weblog. deze gaat over runescape een spel op het internet. 

 

runescape is eigenlijk een spel uit de middeleeuwen dat je vanalles moet doen. de meeste zijn gewone ridders maar ik ben een tovenaar. je moet ook van alle quests doen (onderaan kijken als je iets niet weet met een quest of je snel klaar wilt zijn). je hebt ook verschillende soorten materiaal bv. bronze , iron , steel , mithril , adamant (of addy) , rune. maar dan kan ook nog met gouden randjes gevuld zijn en nog veel meer. 

 

 

er zijn ook veel steden in runescape. er zijn er grotere en kleinere maar de meeste zijn niet zo groot. de grote steden zijn er eigenlijk maar 2 en dat zijn varrock en falador. de kleinere zijn al-kharid, port sarim, lumbridge, rimmington en nog veel veel meer. 

 

 

je hebt ook runes (toverstenen) en daar heb je er veel van. met deze stenen kan je veel magic attacks doen. mijn lievelings attack is fire strike.

 

 

de quests zijn er heel veel maar ik ben geen member dus ik kan ze niet allemaal kennen.

 

rune mysteries quest :

moeilijkheidsgraad : simpel

 

uitleg : deze quest begint in lumbridge castle op de tweede verdieping. je moet praten met duke huracio. hij zal je een air talisman geven en dan met die talisman naar wizard tower gaan. praat dan met de wizard die zich in de kelder bevindt. je krijgt dan een package (pakje) en dat moet je naar aubury in de rune shop ten zuid westen van varrock. praat 2 keer met hem en dan krijg je een brief breng dat terug naar de wizard en dan ben je klaar.

 

beloning : 1 quest point en air talisman.

 

imp catcher

moeilijkheidsgraad : makkelijk maar je moet geluk hebben dat het snel gaat 

 

uitleg : praat met wizard mizgog op de derde verdieping van de wizard tower. je moet 4 beads hebben. 1 rode, 1 gele, 1 witte en 1 zwarte. je moet voor beads te krijgen imps verslaan (lvl 2 maar). ze zitten overal maar het meest onder falador en op de vulkaan in karamja. als je ze allemaal hebt moet je weer naar mizgog gaan. dan ben je klaar.

 

beloning : 1 quest point, magic xp points en de amulet power of accuracy.

 

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer