Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Basketballen Home | Profile | Archives | Friends
Lees hier alles over basketballen!

Blessureleed!8/11/2011

Het is weer zover: ik heb weer een blessure.

Op de een of andere manier heb ik een abonnement bij de fysio, de ehbo en de huisartsenpost want ik heb iedere keer wel iets. Dit keer heb ik een scheur in mijn meniscus. Had al best heel lang last van die knie maar ben eigenwijs gewoon doorgegaan. De laatste tijd was hij echt heel dik want er zat echt veel vocht in. Ben gisteren bij de dokter geweest en nu krijg ik een kijkoperatie waarbij ze die scheur gaan dichten. Heb even op internet naar informatie gezocht. De scheur is maar klein dus volgens mij moet ik weer snel aan de gang kunnen.

Ik ben ook weer toe aan nieuwe schoenen voor de trainingen. Heb voor de trainingen andere schoenen dan voor de wedstrijden en die gaan gemiddeld veel minder lang mee, zeker bij mij. Ik bestel ze altijd bij basketballcentrum, heb ook altijd dezelfde dus dat is makkelijk. Probleem is alleen wel dat die van mij echt nooit lang mee gaan dus ben eigenlijk van plan om een keer een ander merk te proberen. Het aanbod  is in ieder geval groot genoeg. Normaal had ik die Adidas Oracle, maar ga denk ik een keer Nike proberen.

Tim is weer goed bezig! Die gast heeft binnen 1 dag heel ons mannenweekend geregeld. Hij heeft weer een vakantiehuis, vlucht en bus geregeld. De wedstrijd die we gaan bekijken is nog niet helemaal zeker want de voorkeuren komen niet helemaal overheen. Het wordt in ieder geval een wedstrijd uit de Franse competitie want we hebben een vakantiehuis in Frankrijk geboekt. Dit is nog goed te doen met de bus en aanbod was ook groot. We gaan trouwens in Maart en heel het team incl. trainers en verzorgers gaan weer mee. Wordt weer een grandioos weekend!

Ciao!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dramatische wedstrijd8/11/2011

Yo!

Afgelopen zondag was echt een drama. Het begon al lekker toen bleek dat we niet genoeg spelers hadden. We hadden nogal wat zieken en geblesseerden maar uiteindelijk is John met keelontsteking toch ingevallen. De scheids floot ongeveer iedere keer dat wij ook maar een bal in handen kregen en ik zelf heb echt veel kansen gemist. Drama, drama, drama.. 86-72 verloren.. We staan gelukkig nog wel 2e op 2 punten verschil van de eerste dus moet goed komen.

Leiden staat ook nog steeds 2e in de basketballleague. Groningen staat vooralsnog bovenaan maar duurt niet lang meer. 19 november moeten ze weer tegen elkaar en ik ben er bij! Samen met mijn basketball team hebben we kaartjes weten te bemachtigen en daarna gaan we met zijn allen op stap. Bij de statistieken wordt precies bijgehouden van de spelers uit de NL basketballleague wat hun scoringspercentage is. Namens Leiden heeft Arwin Slagter het hoogste scoringspercentage driepunters. Dat is ook mijn favoriet uit de Basketballleague.

We hebben het plan om een keer een buitenlandse wedstrijd te bekijken met het team. Vorig jaar zijn we ook op mannenweekend geweest en hebben we een wedstrijd uit de Spaanse league gezien. We hadden een vakantiehuis gehuurd waar we met 30 man makkelijk in konden. Super relax. Bij het uitgaansgebied, bij het strand en met een eigen zwembad. Tim is onze regelgast. Hij regelt ieder jaar weer het mannenweekend en houdt alle administratie en organisatie bij. Hij had een heel programma opgesteld, alles geboekt en het vliegtuig geregeld. Zo had hij vorig jaar dus ook dat vakantiehuis aan de Costa Brava geregeld. Ik heb hem wel geholpen want voor 30 man vlucht, accommodatie en programma regelen is best veel. Op zich was het best soepel gelopen allemaal dus hij mag het ook volgend jaar weer gaan doen.

Laterz, Ties

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Welkom8/11/2011

Welkom bij mijn blog over basketbal!

Ik ben een basketbalfan. Speel al vanaf mijn 9e omdat ik toen al erg lang was voor mijn leeftijd. Ik bleef maar groeien en uiteindelijk ben ik nu ruim 2 mt. lang. Ik speel op amateurniveau. Ik kon wel hoger gaan spelen, maar had veel last van blessures en toen ik ging studeren had ik ook steeds minder tijd. Ik speel zelf al 3 jaar in hetzelfde team en we zijn inmiddels vrienden geworden. We gaan bijna ieder weekend samen stappen, gaan op mannenweekend en na iedere wedstrijd blijven we altijd in de kantine hangen.

Ik ben al van jongs af aan fan van Leiden. Momenteel staan ze 2e in de competitie, maar ik heb er wel vertrouwen in dat ze kampioen gaan worden dit jaar. Mijn favoriete speler is Tracy McGrady. Ik volg alles van de NBA en hoop in de toekomst nog een keer naar Amerika te kunnen om een vette wedstrijd mee te maken.

Gr Ties

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer