Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Timo's dagboek

5 September 2006 - Loeka op bezoek

Vanmorgen hebben we een grote buurtwandeling gemaakt. Meestal komen dan we dan ook langs het huis van mijn kleine soortgenoot Loeka en vandaag dus ook weer. Helaas gingen we niet bij hun op bezoek maar een paar minuten later kwamen ze in hun auto naar ons toe gereden. Het vrouwtje van Loeka is toen samen met ons naar ons huis gelopen. Toen ze bij ons binnen waren ging de speeltjesmand van mij open en mijn vrouwtje haalde er verschillende oude speeltjes van mij uit. Nee...............niet voor mij hoor, maar voor Loeka! Je had hem moeten zien rennen zeg....wat een energie! En toen begon hij mij uit te dagen. Zo'n kleine kruimel en zo'n grote mond! Maar mijn baasjes zeggen dat ik precies hetzelfde was, net zo wild en onbevangen. Ik heb me erg volwassen opgesteld en heb Loeka zijn gangetje laten gaan. Gewoon rustig blijven was mijn motto! Het was allemaal hartstikke leuk en ik hoop dat ze nog vaker op bezoek komen. 

 

 

 

 

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

3 September 2006 - Het ziet er weer rooskleurig uit

Eindelijk............de jeuk is weg! Volgens mijn baasjes is de antibiotica goed aangeslagen en is mijn wond al weer goed aan het genezen. Ze willen nog wel steeds erna kijken maar als beagle zijnde heb ik daar al mijn methodes voor om dit te voorkomen. Het beste is als ik mijn staart gauw naar onder doe en dan ga zitten, als ze het dan nog niet opgeven, dan ren ik snel naar mijn bench want dan kunnen ze er al helemaal niet bij! Werkt perfect.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

31 August 2006 - Naar de dokter

Het is vandaag geen goeie dag voor mij! Ik werd vanmorgen gewoon wakker van de jeuk maar dan op een plaats waar ik er niet bij kan komen. Mogen jullie raden waar dat is! Mijn baasjes hadden het al gelijk gezien en hebben gelijk de dierenarts gebeld. Wat blijkt......ik heb anaalklierontsteking. Ik kan me wel leukere dingen voorstellen dan dat! Dus wij vanmiddag naar de dierenarts. Ik moest nog mijn jaarlijkse spuitjes krijgen dus alles ging in 1 moeite door. In de wachtkamer is het nog best wel gezellig maar toen moesten we naar de "beruchte" kamer dus ..........de rem erop maar ja, 't mocht niet baten. Ik moest op de tafel en daar begon alle ellende. De eerste spuit was geen probleem maar toen kwam de spray voor de kennelhoest. Op dat moment vond ik die tante met de spray niet meer zo leuk en ik wou ze effe laten schrikken door mijn tandjes te laten zien maar dat had ik beter niet kunnen doen. Ik kreeg een muilkorfje om. Voor al diegene die dat ook eens hebben gehad, zeg eens eerlijk.........dat is toch helemaal verschrikkelijk. De paniek sloeg mij om het lijf en mijn baasjes konden mij niet meer vasthouden. Mijn haren vlogen door de hele kamer maar uiteindelijk heb ik wel gewonnen want dat ding ging weer af. Ik kreeg toch maar een spuitje i.p.v. de spray. Yeah!!! Waar mijn baasjes het bangste voor waren, viel eigenlijk wel reuze mee. De dokter heeft mijn anaalklieren schoongemaakt en ik heb geen kick gegeven. Knap he! Dus gauw afrekenen en wegwezen hier. Ik heb nog antibiotica meegekregen en een hele mooie goude medaille omdat ik zo'n grote jongen ben geweest maar volgens mijn baasjes is dat een penning voor de Rabies inenting. Wat weten die er nou van!? We zijn gauw naar mijn opa en oma gegaan en ik ben daar lekker op de schommelbank gaan liggen. Effe bijkomen van al die ellende en natuurlijk werd ik ook weer verwend met allemaal lekkere dingen. Dat is toch 1 ding wat wij beagles goed kunnen: zielig kijken. Nu maar hopen dat ik niet meer terug hoef te komen en snel de ogen dicht en dromen over alle goeie dingen in mijn levenje!

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Neem een kijkje in het dagelijkse leven van onze Beagle Timo

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer