Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Beauty and more. Home | Profile | Archives | Friends
voor als je alles bij elkaar wilt hebben in plaats van een youtube filmpje hier, een paar haar stylen daar, makeup sites weer ergens anders..

HELLO.16/11/2011

hai everybody!

het leek me leuk eerst maar even te vertellen aan jullie wie ik ben en waarom ik deze blog maak dus bij deze!

 

ik ben Chelsey en ik ben 15 jaar oud, mijn passie is al 10 jaar lang dansen en ookal ben ik niet van plan er later mijn geld mee te verdienen en heb ik ook wel eens mijn dagen dat ik geen zin heb op het moment dat ik muziek hoor kan ik het niet laten te bewegen en ik ben dus niet van plan ermee te gaan stoppen. Ik zit op het moment dat ik dit schrijf in 4 havo en ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel moeilijk vind maar ik wil de PABO gaan doen dus ik wil gewoon dat het me gaat lukken :)

 

de reden dat ik deze blog schrijf is dat ik het zelf ook super leuk vind om op andere mensen hun blog te kijken en dan bedoel ik vooral die met haar/makeup tips dus dit wil ik dan ook weer delen met jullie. maar stiekem is er nog een reden en dat is dat ik dan voor mezelf ook lekker alles bij elkaar heb hihi.

 

het kan, mezelf kennende, een opvlieging van me zijn maar ik ga het toch proberen, we'll see!

enjoy, much love, Chels

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer