Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Beauty is a Mystery

9/1/2013 - Beauty tip: Blackheads (Mee-eters) tegengaan / verwijderen

Een beauty tip voor meiden met blackheads of ook wel mee-eters genoemd, maak dan gebruik een combinatie van citroen en honing! Snij een citroen doormidden en doe honing op een halve citroen. Zorg dat de honing over de hele schijf zit. Leg het op je gezicht en wrijven maar! Zichtbaarheid van het resultaat verschilt per persoon. Bij de ene persoon werkt het sneller dan bij de ander.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

9/1/2013 - How to: Je zelfgemaakte lip scrub gebruiken

Posted in Beauty
Je hebt nu je lip scrub gemaakt, maar hoe gebruik je die nou eigenlijk? Dep je lippen met een vochtige doek. Daarna pakje een beetje van je scrub. Dat smeer je op je lippen en dan maak je roterende bewegingen over je lippen. Roterende bewegingen = rondjes maken met je vingers over je lippen. Je kan het suiker daarna ook een beetje heen en weer laten rollen door met je lippen over elkaar heen te wrijven. Wrijf niet te hard over je lippen! Daarna dep je het weer van je lippen met een vochtige doek. Als je nu aan je lippen voelt, voelen ze erg zacht aan. Om het nog beter te verzorgen smeer je na het scrubben een beetje vaseline, balsem of labello op.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

9/1/2013 - DIY Natural lip scrub

Posted in Beauty
Voor mooie zachte lippen is natuurlijk verzorging nodig! Een balsem, labello, vaseline, het kan allemaal. Maar het is nog beter om daarvoor nog aan iets meer verzorging te doen. Lip scrub! Je kent het wel, je hebt er allerlei merken, smaken, kleuren van. Sugar scrub is ook nog eens lekker om van je lippen af te likken, maar vind jij het ook een beetje te veel centjes kosten in de winkel? Maak dan nu zelf een sugar scrub en beslis zelf welke smaak of kleur je eraan toevoegt! Wat heb je nodig? 1 el honing 2 el suiker (gewone witte kristal suiker) 1 el olie Optioneel: Kleurstof Smaakstof (let op: kies wel voor een kleurstof of smaakstof wat je ook in eten doet en niet van iets anders!) Nu gaan de sugar lip scrub maken: 1. Doe de honing in het kommetje. 2. Doe de suiker bij de honing. 3. Mix het even met een lepeltje. 4. Voeg de olie erbij, mix het nog even je bent helemaal klaar! 5. Als je er voor gekozen hebt er kleur en/of smaakt stof bij te doen, voeg je dit er aan toe en mix je het nog een keer. Je kan het in een klein bakje bewaren in de koelkast en het is houdbaar voor twee weken. Doordat je alleen maar natuurlijke producten hebt gemaakt is het niet erg als het in je mond komt. De honing is ook te vervangen door vaseline, maar honing heeft van zichzelf een hele voedende werken en is natuurlijk ook nog eens lekker zoet! Wat vind jij van je zelfgemaakte lip scrub?
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Hi dolls! Met mijn blog wil ik jullie allerlei dingen showen over beauty, fashion etc. Ik ga me vooral richten op DIY's. Dus vind je het leuk om met Beauty, fashion bezig te zijn en maak je graag zelf dingen? Dan moet je mijn blog zeker volgen!

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer