Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
beautyblog Home | Profile | Archives | Friends
heej, ik ben Erin. Ik ben een groot fan van alles dat met beauty te maken heeft,. Hierbij mijn "blog" het is nog niet heel groot, maar iik probeer elke dag gewoon even een klein stukje te schrijven over een beautyproduct. Ik kan ook een filmpje maken. Maar dat zie je later wel.

axe deo13/6/2012
Als eerste wil ik zeggen dat ik heel erg fan ben van deze deo. Jammer dat hij bijna op is, dus daarom dacht ik. Ik ga er een stukje over schrijven. Deze deo, van axe, staat gewoon bij de vrouwen deo’s . Het is een limited edition, dus als iemand alstublieft zou vertellen waar ze nog te koop zijn, zet het in de comments. Het flesje sprak me ook al aan. Het is best wel sportief, maar ik weet niet of dat door het merk komt of door hoe je het flesje moet openmaken. Je moet de dop namelijk draaien. De geur is heel zoet, ik houd ervan. Ik weet niet hoe ik de geur zou omschrijven maar hij ruikt gewoon heel lekker. Het enige nadeel is dat je op een dag ,zeker als je net zoveel zweet als ik, 3 of 4 keer moet spuiten. Maarja, dan ruik je wel heel lekker. Een ander nadeel is dat hij heel snel op gaat. Ik heb deze nu 2 weken en er zit nog maar een beetje in. Maar toch zou ik deze deo een 8 geven . Want zijn geur is gewoon superlekker. En daar gaat het toch ook om .
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer