Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
BeautyyByAmyNL - Blog Home | Profile | Archives | Friends
Hoi ik ben Amy, Ik ben 17 jaar en gek op alles wat met Make-up, Fashion & Beauty te maken heeft! Neem gerust een kijkje op mijn blog. Oh en ik heb ook twee youtube channels! Een voor mijn Nederlandse volgers en ook een voor Engelse volgers: https://www.youtube.com/channel/UCfOmej5jqhf4bY9kJZgG-Ng https://www.youtube.com/channel/UC5bjLrWhmnEcoFeIrlp6UuQ

Welkom op mijn Blog!21/7/2014

Hoi iedereen!

Dit is mijn eerste Nederlandse Blogbericht, hier in zal ik mezelf een beetje voorstellen en wat over mezelf vertellen.
Mijn naam is Amy en ik ben 17 jaar. Geboren op 27-08-1996. Dat maakt me bijna 18!

Ik woon in Flevoland, eigenlijk al mijn hele leven. Het is hier wel oké het liefst zou ik in Amerika willen wonen... Gewoon omdat het me leuk lijkt.
Ik heb een broertje en een zusje die zijn beide 15 jaar oud. Ze zijn tweeling. Ook ben ik al twee jaar heel gelukkig samen met mijn vriend.
Op dit moment volg ik de opleiding Verkoop Specialist Wonen in Amsterdam. Dit is mijn tweede en ook gelijk mijn laatste jaar.
Als ik met deze opleiding klaar ben ga ik aan de opleiding Binnenhuisarchitect beginnen! Ik vind het heel leuk, maar toch mis ik de dingen die met Make-up te maken hebben, daarom doe ik dit er bij.

Toch miste ik iets vooral omdat het vakantie is en ik wat wil doen. Dus vandaag de dag heb ik besloten dat ik een Blog ga beginnen. Ik heb al een Engelse Blog op wordpress waar ik de laatste tijd niet zoveel meer mee doe.

Ik ga in de toekomst bloggen over de dingen waar ik het meest van houd. En dat  is natuurlijk Make-up en eigenlijk alles wat er in de Beauty wereld te vinden is.
Ook zal ik over leuke dingen bloggen die ik beleefd heb. Dit is eigenlijk zo'n blog waar alles kan.

Ik hoop dat ik jullie een beetje enthousiast heb gekregen voor mijn volgende blogpost! Ik zal ook elke keer als ik een nieuw youtube filmpje heb geupload dit melden in mijn blogpost! 

Neem gerust alvast een kijkje op mijn youtube kanalen ik heb een Engelse en een Nederlans Beauty kanaal. Hier laat ik je mijn shoplogs zien en andere leuke filmpjes:
https://www.youtube.com/channel/UC5bjLrWhmnEcoFeIrlp6UuQ

https://www.youtube.com/channel/UCfOmej5jqhf4bY9kJZgG-Ng

Ook heb ik Twitter en Instagram:
https://twitter.com/BeautyyByAmy
http://instagram.com/beautyybyamy

Tot snel in mijn volgende Blogpost!

Liefs, Amy

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer