Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een beetje blabla


Beginnertje

Posted at 09:43 on 14/6/2014

Dus. Dit is het dan. Een eigen weblog. Ik heb me altijd al afgevraagd hoe zoiets nou werkt, en dit is het dan. Ik moet alles nog een beetje ontdekken, so I'm sorry if it looks messy.

Wie ik ben? Dat doet er niet toe. Ik kan je wel een beetje over mezelf vertellen.

Ik ben een vrij doorsnee meisje. Met doorsnee bedoel ik eigenlijk gewoon niet opvallend. Ik weet zeker, als je mensen op mijn school vraagt wie ik ben, dat ze het niet weten. Ik heb een vrij kleine vriendinnengroep, maar dat vind ik prima. Onze vriendinnengroep krijgt het gek genoeg altijd voor elkaar om elke avond dat we uit gaan , drama te krijgen. De een had twee jaar een heel fout vriendje en de ander was de ex van dat foute vriendje. Ik heb er op gelet, en wij kunnen eigenlijk geen avondje zonder drama. Dan is er weer een boos, of is er een te bezopen voor woorden of is er een verdrietig. En toch hou ik van ze. Aankomende zomer gaan we samen op vakantie, dus ik ben benieuwd wat er daar allemaal fout zal gaan.

Ik ben afgelopen jaar ook blijven zitten. Mijn vriendinnen zijn allemaal geslaagd en gaan volgend jaar dus allemaal studeren. Ik blijf dus in mijn eentje achter. De meeste mensen waarmee ik in de klas zit zijn nog erg jong. Ik wordt na de zomer 18, terwijl sommigen nog maar net 16 zijn geworden en het drinken pas net ontdekken (of die hebben dat allang ontdekt toen ze 13 waren)

Dat vind ik trouwens wel heel erg. Toen ik vroeger 12/13 was, durfde ik nog geen drank aan te raken. Ik was ook heel erg anti-roken (nogsteeds eigenlijk). Terwijl de kinderen die nu 12/13 zijn al roken, drinken en noem maar op. Ik hoor er regelmatig een paar op school die afgelopen weekend dronken zijn geweest. Dat is toch niet normaal?!

Maar ja, even ter zake.

Ik heb een beetje over mezelf verteld, wat ik in de komende weblogs nog wel meer ga doen.

See you next time

xoxo

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer