Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Van alles wat....

Vrijdag de 13e..

12:37, 13/4/2012 .. 0 comments .. Link
Vanmorgen werd ik vrolijk wakker , 13 is mijn geluk's getal..en vandaag is het dus vrijdag de 13e voor veel mensen een dag van pech en ongeluk ,mits je daar in geloofd natuurlijk. Na het douchen en de hond uit laten besloot ik op de fiets boodschappen te gaan doen ,zo gezegd zo gedaan,bij de kassa paste de aankopen van de goedkoopste supermarkt net in de plastic tas die ik bij me had..dus dat ging goed..Buiten zag ik dat bij de vers specialist op de hoek de appels in de aanbieding waren ,dus besloot een zak van iets minder dan 2 kilo mee te nemen...Nou paste die dus niet meer in mijn plastic tas bij de andere aankopen ,dus stalde ik die op de bagagedrager van mijn fiets en de zak met appels erboven op,met 1 hand alles vasthoudend ,bij gebrek aan snelbinders,stapte ik op mijn fiets en stak de straat over richting huis...Halverwege maakte ik een draai,raakte de stoeprand,verloor mijn evenwicht en zag mijn appels over de straat rollen.."tja das pech hebben" dacht ik . keek om me heen en zette mijn andere aankopen op de stoep ,mijn fiets tegen een muur en raapte de appels weer op om ze zo goed en zo kwaad mogelijk vervolgens weer in de gescheurde zak te proppen.Gelukkig was het rustig op straat..Pakte de fiets en stalde de hele zaak weer op de bagage drager,dit keer vervolgde ik mijn weg lopend verder naar huis..Met een pijnlijke arm ,maar met alle boodschappen ben ik heel daar aangekomen ,alles naar binnen gekregen en meteen netjes in de daarvoor bedoelde plaatsen opgeborgen..Bij het genot van een kopje koffie bedacht ik me dat 13 echt geluk bracht..tenslotte was ik heel en met al mijn boodschappen veilig thuis.. hoe anders had het kunnen gaan als het echt ongeluk bracht..in mijn gedachten zag ik het al voor me ,de appels rollend over straat ,ik plat op me gezicht er achter aan,de fiets in de kreukels en dan nog overreden worden door een bus..had zo maar kunnen gebeuren.. toch!?

Een heel klein stukje van de dag..

17:30, 12/4/2012 .. 0 comments .. Link
Vanmorgen werd ik wakker door het sms geluidje van mijn mobieltje,ja.. heel ongezond ligt het naast mijn bed,toen ik de tijd zag vloekte ik even zachtjes in mezelf.."wie sms't me om half 7 s'morgens".de ergernis verdween snel toen ik de afzender zag.. ik las het berichtje en draaide me nog even om,antwoorden kon later nog wel besloot ik .Toen rond 9uur mijn hond aan mijn bed stond,wist ik dat het tijd was om op te staan.Ik griste mijn mobieltje van het nachtkastje,(geen idee waarom die dingen zo heten trouwens,want ook s'ochtends en door de dag heen ligt en staat er altijd van alles op) en beantwoorde eerst het gekregen smsje. Inmiddels stond mijn hond me bij de deur al aan te kijken met een blik van"Kan het vandaag nog a.u.b ,ik wil eruit!... Zo snel als het ging kwam ik uit bed,schoot in mijn kleren en gooide een plens water in mijn gezicht..rustig wakker worden moest dan later maar,eerst met de hond naar buiten dus.Nadat ze haar behoefte had gedaan, een koekje had gehad,vers water en eten in haar bak,nam ik een bakkie koffie met een plak peperkoek (waar geen korreltje peper aan te pas komt trouwens) en met een vaag verlangen naar een sigaret,ik ben sinds een paar weken gestopt met roken,genoot ik van mijn koffie.Door het raam van de woonkamer scheen inmiddels een klein zonne straaltje naar binnen en zag het er naar uit dat het een mooie dag zou worden. Na de koffie besloot ik te gaan stofzuigen en dweilen,met een hond in huis blijf je bezig..Terwijl ik druk was,hond lief lag lekker buiten in de zon en heeft een hekel aan stofzuigers ,ging mijn mobieltje...de afzender van het smsje belde even om wat af te spreken voor het weekend over 2 weken..waarna ik met een lach op mijn gezicht verder ging waar ik gebleven was. Hond lief kwam even om de hoek kijken en toen ze zag dat ik nog druk bezig was verdween ze weer naar buiten. Nadat ik de stofzuiger ,emmer en dweil weer opgeborgen had,nam ik nog een kopje koffie en dronk het rustig op, genietend van de buitenlucht en de zon op mijn balkon.Hond lief lag met haar hoofd op mijn voeten wat onrustig heen en weer te bewegen,..het werd tijd voor een lange wandeling!!

Wie ben ik ?! En waarom ben ik hier?!

13:00, 12/4/2012 .. 0 comments .. Link
Tja ,geloof dat ik mezelf hier nu voor moet/kan /mag stellen,omdat dat zo hoort,omdat men mij dan leert kennen? Maar de vraag is natuurlijk, kent iemand je ooit wel echt,ken ik mezelf wel? Op het laatste kan ik antwoord geven..Ja ik ken mezelf aardig goed,d.w.z de meeste momenten van mijn zijn dan toch ,heb ook dagen of momenten dat ik me afvraag wie ik nu in hemels naam toch ben..Ben ik diegene die anderen in mij zien,of diegene die ze menen te kennen,ben ik diegene gevormd door mijn omgeving ,door mijn leven ,mijn ervaringen.. Waarschijnlijk kan ik hier overal een volmondig ja op antwoorden... Op de vraag of iemand me ooit echt zal kennen moet ik het antwoord schuldig blijven ,tenslotte groei /leer ik nog steeds.Dus laten we het er maar op houden dat ik een Meisje ben ,gevangen in het lichaam van een vrouw op middelbare leeftijd...Mijn ouders gaven mij bij mijn geboorte een naam met tje erachter,dus blame them our bless them.. ik zal altijd kind blijven!!.. Ik hou van het leven ,en heb het ook geleefd ,en leef het nog steeds op mijn manier,zoals een ieder van ons leeft op zijn of haar manier,tenminste daar ga ik dan toch maar vanuit,zelf zou ik niet anders kunnen.Ben niet het type dat geleefd wil worden..wilde altijd alles zelf ontdekken,en nog steeds.Vandaar dat ik dus altijd zeg dat ik op deze aarde ben gekomen,ben gevallen en weer opgestaan en altijd weer ben doorgegaan.. Sommigen zouden zeggen "opnieuw begonnen",maar zo zie ik het niet..naar mijn idee kun je niet opnieuw beginnen,je kunt iets afsluiten en verder gaan..opnieuw beginnen kan pas in je volgende leven en zelfs dan ga je door waar je hier gestopt bent,hopelijk de lessen die je in dit leven geleerd hebt met je mee nemend..Dit is wat ik geloof. Zoals gezegd ..ik heb geleefd en leef nog steeds op mijn manier..d.w.z dat ik de dingen deed en doe waarvan ik dacht en denk dat ze ergens goed voor zijn...voor mijn groei,mijn leer proces in dit leven.. Natuurlijk zijn er dingen geweest,en nog steeds waarvan ik denk ,"oops dat had ook anders gekund", maar ik heb nooit ergens spijt van gehad.Door al mijn ervaringen ben ik diegene die ik ben en die ik altijd zal zijn..Just Me..of beter nog.. zonder just maar gewoon Me!! Waarom ik hier ben?,en met hier bedoel ik op deze site..daarop kan ik antwoord geven..ik ben hier omdat ik graag schrijf,deel met anderen in vele opzichten..of het word gelezen is een tweede,al hoop ik stiekem van wel,al is het maar om iets op gang te zetten ,om een reactie te krijgen,om te bomen over wat jou en mij zo bezig houd in ons leven.. gewoon om een lach op je gezicht teweeg te brengen of een traan,een stukje her/erkenning te geven..of te krijgen!!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Vrijdag de 13e..
Een heel klein stukje van de dag..
Wie ben ik ?! En waarom ben ik hier?!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer