Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Beleggen zonder risico


Vandaag de dag gaan mensen steeds meer op zoek naar manieren om geld zinvol te laten renderen. Geld investeren en beleggen op een slimme en doordachte manier kan je heel wat cash opbrengen. Bij beleggen zonder risico komen diverse aspecten van beleggen, aandelen, investeren,... aanbod.

Home | My Profile | Archives | Friends

Cryptocurrency

Posted at 19:09 on 28/9/2015

Munteenheden zoals Dollar en Euro zijn gebonden aan een land, of aan een groep landen. Vroeger was de waarde van een geldstuk gekoppeld aan een goudreserve maar deze bestaat al lang niet meer. Cryptocurrency is niet landgebonden en sluit goed aan bij de wereldeconomie die met name dankzij het web veel transparanter is geworden.

 

Verspreiding

Cryptocurrency is een gedecentraliseerde vorm van munteenheden. Het heeft genkele vaste plaats. Het samenstel van “miners” bepaalt de waarde van de valuta. Deze miners kunnen en moeten een zekere mate van twijfel hebben naar elkaar toe om de waarde te bewaren. Iedereen die participeert in de cryptocurrency heeft baat bij een beschermd en aannemelijk stelsel. Hierdoor kan de valuta zelfregulerend werken.

 

Geen hyperinflatie

Zimbabwe is een land waar ze spelen met valuta. Als het geld op is, worden er gewoon splinternieuwe bankbiljetten gedrukt; al dan niet met een aantal nullen extra. Dit soort praktijken leidt tot hyperinflatie, geld verliest iedere waarde. Cryptocurrency-gebruikers hebben baat bij een sterke valuta en houden elkaar in het oog.

  

Onderling vertrouwen

Het lijkt buitenissig, individu en bedrijven die deelnemen in een systeem maar elkander niet vertrouwen. In praktijk houdt dit in dat er vele soorten beveiligingen bedacht worden om de cryptocurrency waardevast te maken. De maatschappij beheert de waarde, niet een overheid of bank. Deze spreiding wordt door de gebruikers als bevrijdend gezien. Ze zijn niet langer ondergeschikt van een regering of een opeenhoping van banken met onduidelijke motieven. Een cryptocurrency kan pijlsnel omhoogstijgen in waarde dus beleggen veel personen geld in zo een online betaalmiddel.

Cryptocurrency sluit aan bij de digitale globalisering van dienstverlening. De tijd zal leren of dit de toekomst wordt en deze valuta de gangbare fysieke valuta zal vervangen.

 

Kobe Bické

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Geld maken met geld

Posted at 22:10 on 23/9/2015

Geld maken met geld

 Welk bedrag moet je investeren?

Eerlijk? Financiemiddelen hebben maakt het eigenlijk makkelijker om centen te verdienen. Geld maakt uiteindelijk meer geld voor ieder wie een beetje kennis van zaken heeft. Maar of het werkelijk nodig is om een bepaald bedrag te hebben, dat is een overige affaire.

Met een omvangrijk bezit heb je logischerwijze meer opties. Je kan aandelen kopen in onroerende goederen (woningen, flats, etc), Je kan geld beleggen op lange tijdsduur, aandelen overnemen of zelfs intensief handelen in aandelen. Het ene bevat al wat meer risico’s dan het overige en sommige opties duren al dan niet veel langer dan de andere. Niettegenstaande zijn elk van deze opties een goeie selectie mits je het nodige kapitaal hebt en je toch wel over de nodige know-how beschikt.

Personen die niettemin beschikken over een begrensd kapitaal of zelfs geen kapitaal, hebben ook mogelijkheden om geld bij te verdienen door te investeren of beleggen. Ze hoeven het gewoon anders en slimmer aan te pakken. Zelfs iemand die niet het kapitaal heeft, noch de know-how. 

Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van de kennis van iemand anders. Er zijn genoeg mensen die andere mensen helpen om succesvol te worden en zo zelf nog meer succesvol worden. Bij beleggen zonder risico maken we gebruik van een investeringsplatform van individu die al meer dan 40 jaar praktijk hebben in de maatschappij van geld renderen. Op deze manier ligt het risico bovenmatig laag omdat ze door hun jaren lange kennis en ervaring weten op welke manier je het hoogste rendement kan halen met het laagste risico. Het laagste rendement dat de firma ooit gehaald heeft is 6% op één week, dit is buitengewoon en aantrekkelijk voor iedere soort investeerder.

Waar een wil is, is een weg...

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hoe geld laten opbrengen?

Posted at 18:30 on 19/9/2015

Als je geld hebt, wil je dat renderen. Banken conserveren jouw geld op een veilige manier en geven je daar ook rente voor. Maar is die rente wel de moeite waard?

 De rente op onze spaarrekening blijft afnemen

In het midden van de jaren '80 waren de rentetarieven nog enorm hoog, tussen de 6 en 8 percent. Begin jaren '90 was er nog een piek van nagenoeg 10 % rentebetaling! Met enkele pieken en dalingen is dat percentage sindsdien behoorlijk gedaald tot nagenoeg geen interest meer bij een vrije opname. Louter als je bereidt bent je geld voor langdurige tijd vast te zetten, mag je nog enkele procenten rente hopen.

 

Kiest u voor een standaard-spaarreking of zet u een deel van het spaargeld vast voor een langere tijdsduur?

De interest op onze spaarrekingen is aanzienlijk klein geworden doorheen de jaren. Vroeger merkten we een relatief groot onderscheid op tussen een zichtrekening en een spaarreking maar vandaag de dag is het contrast tussen beide rekeningen niet erg groot meer. Toch kan u nog genieten van betrekkelijk hogere rentetarieven maar dan moet u er wel vrede mee scheppen dat u gedurende ettelijke jaren niet meer aan dit geld aan kan.

 

Vanwaar komt die rentebetaling?

Handelsbanken investeren je reserve in effecten, obligaties enz. Hoe beter zij hun taak bewerkstelligen, hoe meer ze verdienen en hoe hoger jouw rente wordt. Helaas kunnen de banken voortdurend minder verdienen met deze constructies waardoor de rentes voortdurend lager worden, ongeacht de financiële instelling die je kiest. Als je tegenwoordig rente wilt opbouwen, zul je het geld vast moeten zetten voor een langdurige tijd. Je kunt dus uitsluitend geld aanwenden dat je zeker niet nodig zult hebben de komende jaren. Mocht je een stuk van dit bedrag alsnog op willen nemen, betaal je een boete die mogelijkerwijs hoger zal zijn dan je opgebouwde rente. Sparen is niet meer een sprint maar een marathon!

 

Hoe zinvol beleggen?

Kobe Bické

 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Het reilen en zeilen van de effectenbeurs

Posted at 16:00 on 17/9/2015

Heel wat bedrijven kiezen ervoor om tijdens hun bestaan, beursgenoteerd te worden. Dit is een erg slimme zet. Evenals voor investereerders en beleggers is het zinrijk centen te gaan beleggen in die handelaren. Het geïnvesteerde kapitaal kan evenals op korte tijd als over een langdurige periode, heel wat cash opbrengen. Dit is geld waarvoor u niet hoeft te werken. De prijs van de effecten zal geregeld groeien en dalen. Het is dan daarnaast aan u om te kunnen bepalen op welk moment u aandelen koopt en verkoopt.  

 

De belegger kiest het juiste product

Natuurlijk bestaat er geen eenvoudige voorschrift die u helpt om te weten op welk moment aandelen zullen toenemen of dalen.

 

Geruchten en speculaties

Dit is dikwijls van toepassing op elektronica. Apple is een meester in hype building. Elk jaar een andere smartphone, elke keynote presentatie heeft invloed op het koersverloop. Als je de tendens van de aandelen in productinformatie bijhoudt, kun je al behoorlijk voorspellen wat er gaat voorvallen. Als de techniek sites allen indiceren dat de volgende uitgave van de iPhone bijzondere vernieuwingen heeft, zal dat zeker resultaat hebben op de aandelenkoersen en de effecten.

Heel wat personen die aandelen aankopen, doen dit niet beroepsmatig maar in hun vrije tijd. Dientengevolge hebben ook het grootste deel van de personen niet de nodige geleerdheid om alle aspecten van de aandelenmarkt te beheersen en te begrijpen. Mits je je verdiept in de aandelenmarkt en de huidige acutaliteit blijft volgen en je laat omringen door personen die er wel genoeg geleerdheid van hebben, kan je op de aandelenmarkt heel wat geld verdienen.

 

Bent u nog op zoek naar een zinvolle en rendabele investering? Klik dan hier.

 

 Kobe Bické

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer