Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Beperkt houdbaar

Beperkt houdbaar (1)

{ 20:59, 21/7/2008 } { 0 comments } { Link }
Daar stond ik dan. De schap is leeg. Twijfelend kijk ik rond. Gek, alleen die ene schap is leeg. De rest staat juist overvol.

Uh pardon kunt u me soms vertellen waarom deze schap leeg is? Kweet niet. Stilte . . . geen enkele vorm van activiteit. Wellicht dat de afdelingschef dat wel weet. Hu wie?? Je leidinggevende. uh?? Je baas. Oh ga wel effe vraguh....slof slof..nou ja die weetit ooknie he. Oh tja bedankt voor de moeite.

De volgende dag in de krant lees ik op pagina 17 links onder het volgend bericht.

Beperkt houdbaar
In verband met ons jachtig en soms ietwat egoïstische levenstijl is er besloten om de houdbaarheidsdatum op: begrip en luisterend oor terug te brengen naar 6 maanden. Uit onderzoek is gebleken dat na 6 maanden de kwaliteit van deze producten snel afneemt net als het aantal aanbieders.
Wel kunnen we u melden dat de productie en de houdbaarheidsdatum van de producten ikkeik en datwilookmaardangroterenbeter juist is verdubbeld.

Mijn Spiegelbeeld en ik

{ 19:59, 21/7/2008 } { 0 comments } { Link }
Mijn spiegel en ik hebben elke ochtend ruzie. Ruzie om de kleinste dingen. Het is inmiddels zo erg dat ik me afvraag of ik hem niet moet inruilen. Of haar want ze heeft de tact van een man en hij kan er omheen draaien als een vrouw. Nee, mijn spiegel en ik zitten in een mid-life crisis. Of ben ik het?? Of toch mijn spiegel. We verschillen namelijk steeds vaker van mening. Ben dus ook bang dat we zo langzamerhand uit elkaar aan het groeien zijn. Het is niet meer als vroeger. Toen was alles nog vertrouwd. Het was gezellig met mijn spiegel. We wisten wat we aan elkaar hadden. Vertelde elkaar alles! Één blik was genoeg en we wisten precies wat we aan elkaar hadden. Nu kijk ik wel eens in mijn spiegel en denk. Er is iets anders maar wat? Ik kan mijn vinger er niet meer opleggen. Vind het moeilijk. Soms word ik er verdrietig van en soms kan ik er heel hard om lachen. Maar ik moet een keer een beslissing nemen. Morgen moet hij ermaar uit.

Ik ga straks maar even met hem praten. Uitleggen dat we gewoon niet meer bij elkaar passen. Ik zal nu een nieuwe moeten zoeken. Opnieuw daten.. aftasten ...blauwtje lopen...vrienden kwijt raken...nieuwe erbij krijgen...en wie weet vind ik dan die spiegel die bij mij past zoals ik nu ben.

Of zal ik hem toch houden? Hij kent me, begrijpt me. Ik ga toch niet zomaar een relatie van 10jaar op spel zetten. We hebben samen zoveel meegemaakt. We hebben samen gehuild, we hebben samen gelachen. We hebben samen stiltes gedeelte waarbij we aan één blik genoeg hadden. hmmmm.

We hebben met elkaar gepraat. We blijven bij elkaar. Hij vindt me wispelturig. Hij heeft gelijk. Maar het valt ook niet mee. De ene ochtend voel ik me nu eenmaal beter dan de andere. Hij begrijpt dat en vindt mijn twijfels dan ook niet erg. Hij is een schat. Rest mij nog één ding te doen. Ik ben daar misschien nog banger voor dat voor het gesprek met mijn spiegel. Maar goed dat viel uiteindelijk ook mee....

Hallo, is "mijn lijf" thuis. Ik wil haar graag even spreken....


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Beperkt houdbaar (1)
Mijn Spiegelbeeld en ik

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer