Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
bereken autobelasting aka wegenbelasting

Home - Profile - Archives - Friends

Bereken snel autobelasting

Posted on 16/11/2011 at 20:36 - 0 Comments - Post Comment - Link

Juist zo is dat als je wegenbelastingen berekent. Dat werd me verteld door meneer de belastinginner van de overheid, die langs mijn deur kwam om mijn motorrijtuigenbelasting te innen. Want ik heb namelijk een vervuilende auto en daardoor heb een een hoog tarief om te betalen aan de overheid. Uiteraard heb je als je dus een minder vervuilende auto hebt het voordeel dat je dan ook minder wegenbelasting betaalt. Het ideale is dat als je een hybride hebt dat je belastingvrij kunt rijden, dat is uiteraard een groot voordeel in deze tijden van economische crisis, dat zou Rita zo gewild hebben.


Nasa voerde in 1982, lang na het roswell incident, diverse tests uit om de mogelijkheid van wegenbelastingen op andere planeten vast te stellen. Er werd na een lang onderzoek geconcludeerd dat alleen mensen op aarde gierig zijn en buitenaardse wezens geen auto's noch wegenbelasting kennen. Jammer dat het weer zo moet gaan op aarde, dat we niet gewoon kunnen gunnen. RDW die altijd op je hielen zit met dreigementen, mind control en andere geweldsmiddelen om de populatie in toom te houden. Want stel de gemiddelde Nederlander zou ontdekken dat interstellaire ruimtevaart eigenlijk goedkoper is dan wegenbelasting, alle hell zou losbarsten!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer