Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Airfryer informatie

Waar moet je op letten bij het kopen van een Airfryer?

Posted on 26/1/2017 at 09:04

Wil jij een Airfryer aanschaffen? Deze heteluchtfriteuse laat jou goedkoper en gezonder frituren, bakken, roosteren en grillen. Veel producenten hebben inmiddels hun eigen varianten op de markt gebracht. Hierdoor kan de juiste keuze maken soms erg lastig zijn. Waar moet je nu op letten bij het aanschaffen van de beste Airfryer?

- Capaciteit
- Vermogen
- Functies
- Prijs

Capaciteit

Woon je alleen, samen met je partner of heb je een gezin met kinderen? Hoe groter het gezin dat je wilt voeden, hoe groter de capaciteit van de Airfryer moet zijn. Als je alleen woont kun je een model met een kleinere capaciteit prima gebruiken, maar voor een groot gezin heb je een model nodig waar je meer in kwijt kunt.

Vermogen

Deze is vrij gemakkelijk. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de gerechten klaar zijn. Vanzelfsprekend betekent een hoger vermogen ook een hoger energieverbruik. Wil je minder energie verbruiken? Kies dan voor een Airfryer met een lager vermogen. Hierdoor krijg je wel een langere bereidingstijd.

Functies

Hieronder valt het gebruikersgemak en de accessoires. Is de Airfryer makkelijk te bedienen of heeft het een wirwar aan knoppen? Kijk goed wat je wilt. Sommige modellen komen met een grillrooster, grillpan of een speciaal deksel voor de mand. Bij andere modellen zijn er geen accessoires verkrijgbaar of zijn ze optioneel bij te kopen.

Prijs

Zoals bij zoveel huishoudelijke apparaten heb je goedkope en dure modellen. Meer betalen betekent niet altijd een beter product. Een Airfryer is verkrijgbaar vanaf een paar tientjes voor een simpel budgetmodel tot honderden euro's voor een geavanceerd A-merk. Wat is jouw budget precies en wat heb je er voor over? Meer informatie is te vinden op: www.besteaifryer.nl

Bedenk vooraf goed wat je precies zoekt in een Airfryer door te kijken naar de capaciteit, het vermogen, de aanwezige functies en accessoires en de prijs.

Ben je daarnaast op zoek naar gerechten? De consumentenbond heeft een goede post geschreven: https://www.consumentenbond.nl/community/forum/consumentenzaken/woning-huishouden/bak-jij-airfryer-1


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer