Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Elektrische sigaret | e-sigaret kopen

Home - Profile - Archives - Friends

Elektrische sigaret

Posted on 27/2/2014 at 10:56 - 1 Comments - Post Comment - Link

E - sigaret zou de nieuwste gadget voor rokers. Staan met deze vindt u in elke grote mall . Belangrijke krijgt meer plus meer populair? Sommigen beschouwen het als het toppunt van kicks , de nieuwste mode , hoewel sommige - de gemakkelijkste manier om te stoppen met roken . Veel internationale bedrijven in dienst van door de jaren heen op de ontwikkeling van de operationele correct elektronische sigaretten , het geven van volledige voldoening en tevredenheid met hun gebruikers , maar alleen de afgelopen decennia en ook de groei van de technologie gemaakt ? Het een mogelijkheid om een ​​ e sigaret prijzen apparaat dat esigaret  is zeker te maken staat na te bootsen een authentieke sigaret , terwijl het verminderen van de nadelige gevolgen elektronische sigaret  van roken .
Elektrische sigaret is echt nieuw apparaat gebouwd met behulp van geavanceerde technologie verneveling . Het is gewoon een zeer aantrekkelijk alternatief voor de originele sigaret , genaamd vaker " analoog " .

E - sigaret werkt volgens het principe van de methode om kleine hoeveelheden nicotine verkrijgen door inhalatie . Terwijl het inademen ontluchting druksensor automatisch wordt uitgevoerd batterij die de bevoegdheden e sigaret forum  van de e-sigaretten  verstuiver ( op sommige modellen de accu van de auto kan handmatig e sigaret prijzen worden geactiveerd door elektronische sigaret het indrukken van een bepaalde knop ) . Verstuiver verwarmde vloeistof in de inkt om de temperatuur van 150-180 ° C , en voert aldus microscopische druppeltjes vloeistof in de luchtstroom . Dus paar wordt gemaakt voor inhalatie .

Cartridges , nicotine en smaakstoffen vloeistoffen
Cartridge zelf heeft een speciale mondstuk elektrische sigaret gedeeltelijk vol hittebestendige " katoen" die kan worden geïmpregneerd met een vloeibare smaakstof ( e - vloeistof) . Bij contact elektrische sigarettenmaker tijdens het gebruik van hete vloeistof verstuiver smaakstof waardoor het verdampt inademing. Eliquid omvat propyleenglycol ( 50 % tot 99,6 procent ) , glycerol ( 0 % tot 49,6 % ) , eventueel aromatische of smaakstoffen , en vaak een esigaret  oplossing van nicotine ( 0,4 procent tot three.6 % ) . Ze zijn ook beschikbaar op smaak vloeistoffen die geen nicotine bevatten - de zogenaamde. "Zero" . Propyleenglycol zorgt ervoor dat de vloeistof maakt een mist -achtige uiterlijk van de rook , door toevoeging van glycerine verhoogt het effect.
Wat is Liquid precies wat de inhoud ervan is ?
Buffers dan niet nicotine bevatten . Zeker , echter , bevatten stoffen die produceren waas ( meestal een propyleenglycol elektrische sigarettenmaker of synthetische glycerine plant) te helpen. Daarnaast kunnen er liquidach aroma elektronische sigaret dat de geschikte " smaak " biedt zijn. Sommige Buffers kunnen ook conserveermiddelen , smaakversterkers , het regelen en het aanpassen van de dichtheid van de zuurgraad . Besteed beste e sigaret  speciale bewustzijn van liquidy pochdziły met een betrouwbare en vertrouwde bron .

De primaire actieve bestanddeel is in liquidach glycerine en propyleenglycol . Deze organische verbindingen in het aantal alcoholen . Kleurloos , reukloos , olieachtige vloeistof , die een zoetige smaak heeft . Deze verbindingen zijn niet toxisch dit soort de kenmerken zijn populair in de voedingsindustrie , chemie, alsmede arts of apotheker . Zij komen e sigaret prijzen in voedsel , hoestsiropen , en in veel gevallen tandpasta of mondwater . Op de maaltijden is gemarkeerd als E1150 . Propyleenglycol e-sigaretten is gewoon niet in deze lijst van gevaarlijke stoffen die momenteel van kracht is in Polen . Andere ingrediënten zijn smaak , soms glycerine , en natuurlijk nicotine , maar is niet binnen elke vorm van vloeistof: - we kunnen liquidy e sigaret forum kiezen haar beroofd . Typisch, de fles beste e sigaret  bevat 6-36 mg nicotine per ml .
voordelen :
• aspecten Health. E - sigaret is niet van plan om rook te produceren , goed , ik weet niet łykasz de 1000s van stoffen van alle soorten, die niet minder dan sommige zijn kankerverwekkend . Bovendien voldoet verlangen , zodat het makkelijker is samen met zijn te helpen om het roken van sigaretten volledig te stoppen . Verder stop hoesten en weer fitness, verhoogt het gevoel van geur en smaak, die het hele traditioneel roken komen in een sterke rug .
• Esthetiek . Roken e - sigaret een impressie van de traditionele verslaafde niet geven . Je kleren , huid en adem zijn een stuk makkelijker meer ecologische geur. Mogelijk zult u ook een kans dat je hoofd koel oma vraagt ​​u binnen de lift met al de geur van je parfum .
• Beveiliging kwesties . E - sigaret is een elektrische sigaret kans op brand niet maken , want het is niet de gloeiende esigaret kooltje . Dus je bent in staat om zelfs slapen met hem als je tv kijkt ( of misschien een geweldige sex samen met de grootmoeder van de lift ) . U hoeft niet te proberen met behulp van een aansteker elektrische sigarettenmaker of lucifers , nee, en je kon niet verbranden. Na zijn afstuderen aan het roken gewoon te verbergen in zijn zak.
• Ecologie . Momenteel - een belangrijk onderwerp . Eindelijk ophouden twintig peuken per dag , en niet te vergeten de lege dozen sigaretten te creëren .
• Er is geen passieve rokers . Zorg er ook over de gezondheid van het huishouden ! Tijdens het gebruik van de e-sigaret e sigaret forum wordt niet dwingen iedereen met je omgeving om passief inademen van tabaksrook . Dit is vooral belangrijk voor kinderen , veroordeeld beste e sigaret  tot toen ik in het bedrijf van deze ouders roken .
De beste manier om te stoppen met roken met rookloze sigaret

Gezondste zou niet branden . Met e - sigaret is niet gewoon beter om het roken te verminderen , maar zal ook de gewoonte volledig te schoppen. Slechts geleidelijk vertragen het nicotinegehalte in de lege cartridges e-sigaretten of vloeistoffen complementaire smaken. Aldus bewegen door de patroon ondanks zeer hoge gemiddelde nicotine bereid tot een zeer lage of elektrische sigaret zelfs nul , ons lichaam kan volledig spenen nicotine . Geen patches of nicotine kauwgom . Niet loslaten van de gewoonten en reflexen ten aanzien van roken , en door de manier , dat alleen maar trends en tijd .

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer