Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Waar op letten bij het kopen van het beste parfum?

Home - Profile - Archives - Friends

Waar moet je op letten bij de koop van het beste parfum?

Posted on 20/10/2017 at 11:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ben je op zoek naar een nieuw parfum? Het is dan misschien wel fijn om van tevoren een aantal tips te lezen, zodat jouw zoektocht eindigt bij het beste parfum. Er zijn namelijk zoveel parfums te koop voor heren en dames. Hoe weet je dan wat voor jou het beste dames parfum of heren parfum is? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuw parfum:

  • Soort geur
  • Soort parfum
  • Prijs

Soort geur

Als je een parfum ruikt weet je meteen of je het lekker vindt ruiken of niet. Let maar eens op als je met iemand hebt afgesproken en je ruikt het parfum. Je vindt die persoon lekker ruiken of niet, er zit eigenlijk geen tussenweg in. De reden dat je zo'n sterke voorkeur hebt komt omdat parfum in een geurfamilie onderverdeeld wordt. Er zijn 7 geurfamilies te vinden: bloemig, citrus, orientaals, chypre, hout, aromatisch of leer. Vaak heb je een voorkeur voor 1 of 2 geurfamilies. Weet jij al wat jouw voorkeur is? Het kan ook zijn dat je voorkeur in de winter en zomer verschilt. Vaak hebben we in de zomer voorkeur voor een lichtere geur, dan in de winter, dan mag het wel weer wat zwaarder worden.

Soort parfum

Er zijn verschillende varianten waarin je een geur kan verkrijgen. Het is handig om dit alvast te weten, en dan ook te weten waar de verschillen vandaan komen. Parfum zelf is een mengsel van diverse geurstoffen in een oplosmiddel, dat is vaak alcohol. Daarnaast zit er een fixtatiemiddel en kleurmiddel in, en tot slot de geur bestanddelen. Als je een echte parfum variant hebt, dan bevat dit 20%-40% geurbestanddelen. Bijeau de parfum is dit 10%-20%, en bij eau de toilette is het 5%-10%. Eau de cologne bevat het laagste percentage geurbestanddelen, namelijk 3%-5%. Hoe hoger het percentage geurbestanddelen, hoe duurder de geur wordt.

Prijs

Daarmee komen we dus op het laatste punt, de prijs van parfum. Afhankelijk van je budget kies je voor een duurdere of een wat goedkopere geur. Een nieuwe geur aanschaffen kost nu eenmaal geld, maar je doet wel een tijd met een nieuw parfum. Wanneer je wat meer geld te besteden hebt zou je kunnen kiezen voor een eau de parfum. Is je budget wat minder, dan kies je voor een eau de toilette. De geur blijft namelijk hetzelfde. Nieuwsgierig geworden naar de top 10 damesgeuren en top 10 herengeuren? Neem hier dan een kijkje: www.besteparfum.com. Houd verder er rekening mee dat parfums nog wel eens in de aanbieding zijn. Maar dit is niet altijd even transparant: https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2015/parfums-aanbiedingen-met-een-luchtje


Hosting door HQ ICT Systeembeheer