Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Description
«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

be yourself

veel mensen twijfelen, of ze er wel goed uitzien en dat soort dingen. Tuurlijk iedereen twijfelt wel eens, maar moet je nou net zoals de rest erbij loopt jezelf ook zo gaan kleden? Ik weet ook zelf wel dat iedereen dat wel eens doet, ik ook ik had net zoals veel andere meisjes dip dye. Maar kan je niet je eigen smaak volgen? en je op je eigen manier gedragen?

 

 

de mooiste schoonheid zit van binnen, niemand is perfect en niemand kan dat ook niet worden, wat je ook draagt hoeveel make-up je ook draagt. je kan wel perfect worden voor een persoon. Misschien kijk je raar naar mensen die zich anders kleden, zoals gothic's of emo's, maar weetje die zijn wel hun zelf. Tuurlijk iedereen is zichzelf, maar je moet je styl niet aan kopieren van een ander, mee gaan met de mode kan geen kwaad. maar als je vrienden opeens iets dragen wat jij niet mooi vind, waarom zou jij het dan wel gaan dragen? als ze echte vrienden zijn kijken ze daar helemaal niet na. 

dingen die je kunt doen:

 $.. doe eens een keer wat anders, misschien  heb je nog wat leuks in je kast hangen en heb je dat nooit durven aan te doen, of wil je al een hele tijd je haar anders (een andere kleur of model) doe dat gewoon, heb schijt aan de rest, mensen zouden respect hebben als je jezelf bent! 

$... als iemand commentaar geeft op je, loop gewoon weg en vergeet het, ene oor in andere oor uit. de mensen die mee lopen met de rest, doen dat alleen maar om stoer te doen. waarom zou je daar bij willen horen? jezelf zijn dat is gewoon het beste!

$.. misschien heb je van die momenten dat je echt niet weet wat je moet, denk dan goed na over jezelf, jaa over jezelf. en schrijf allemaal positieve dingen in een schriftje geloof me vanzelf komen er steeds meer dingen bij, en lees ze voordurend even, helpt ook goed voor je zelfvertrouwen.

$.. ben je verlegen? maar toch vind je die ene jongen leuk? zet een grote stap en vraag wat aan hem, hoe het gaat? of dat die je misschien ergens mee wil helpen? geloof me hij zou het niet raar vinden, hij zou verpaast zijn dat zo verlegen meisje dat durft.

 

geloof me het helpt

vragen??

 

bigkiss x


Posted: 21:14, 9/12/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer