Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Bijverdienen

Bijverdienen

14:10, 19/10/2009 .. 0 comments .. Link

Wat is zijn de 2 beste manieren om online geld te verdienen? Deze vraag werd mij vaak gesteld. Als je geen cent te makken hebt gaat het je sowieso niet lukken.

Maar met een klein beetje kom je ver: de 3 manieren die ik hier ga omschrijven zullen je helpen en hiermee kan je al gauw wat bijverdienen.


De eerste manier om online geld te verdienen is affiliate marketing of internet marketing. In de meeste gevallen heb je geen website nodig, je hebt geen eigen product nodig of geld voor advertenties. Als je kan schrijven, naar de supermarkt kan rijden, e-mails kan versturen en conversaties voeren met de mensen die je kent en niet kent, dan kan je al zo'n E280,- tot E700,- per maand verdienen, terwijl je thuis je jus d'orange op de bank aan het drinken bent. Hoe werkt het? Goeie vraag.

Wat je doet, is je registreert je bij Click Bank of Commision Junction. Dit zijn organisaties die producten hebben die jij kan aannemen. Bijvoorbeeld: je weet niks over fitness maar je kan wel een ander zijn fitness boek verkopen en er zelf ook aan verdienen.

In plaats van adverteren schrijf je artikelen, deel je flyers uit bij de supermarkt, praat je erover met vrienden en vreemden en stuur je mensen naar je website, voor het product van een ander waar jij aan verdient. Dit doen duizenden mensen en die verdienen veel geld ermee.

En jij kan het ook, omdat de methodes gratis zijn. Maar als je geld hebt om te investeren in het leren van Google Adwords, kan dit wonderen voor je doen. Je kan zoveel meer verdienen door "pay-by-click". Dit is de eerste manier om online geld te verdienen: affiliate marketeer worden en een percentage ontvangen van de verkoop die jij hebt verzorgd. Er zijn twee programma's die je sneller doen groeien als affiliate marketeer en dat zijn Maverich Money Maker en Wealthy Affiliate.


De tweede manier om online geld te verdienen is door belegger te worden en "stock market day trading" te leren. Natuurlijk heb je gallon of geld nodig om te investeren. Dit is makkelijker dan je denkt.

Ik ken genoeg mensen die dit 3 uurtjes per dag doen en de rest van de dog golfen, terwijl ze 500 tot 4000 euro per dag verdienen.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Bijverdienen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer