Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
bjornV

Home - Profile - Archives - Friends

dinsdag 24 oktober

Posted on 24/10/2006 at 22:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Alcoholisten onthouden minder

Dat stond te lezen in de krant vandaag, en dat is natuurlijk zo al bewezen. Als Walen  Nederlands praten spreken die  telkens  1 woord Nederland met  1 woord Frans er na,  die onthouden maar de helft en het is geweten dat Walen redelijk veel drinken. (heel België eigenlijk).

 

 

 

Waarnemend burgemeester Charleroi wil vertrouwen herstellen

Hoe kan iemand van de PS nu het vertrouwen herstellen. Een sjoemelende PS-burgemeester in Charleroi, een dronken burgemeester Daerden voor de camera, een homofiele PS-Voorzitter Di Rupo. Als dat nog allemaal geloofwaardig overkomt...

 

 

Condoomfabrikant Durex zoekt 10.000 proefkonijnen

Waarom gaan ze nie naar de Playboy Mansion.  Er lopen daar toch een tiental konijnen rond die in één week voor een verbruik van  10 000 condooms kunnen zorgen.

 

 

Chinese wil plastische chirurgie om lelijker te worden

Weeral een bizar Chinees verhaal. Waarom bezoekt ze dokter Hoeybrechts niet, zijn patienten zien er niet bepaalde beter uit na een ziekenhuisbezoek daar en hijzelf ziet er ook nie echt knap uit.

 

 

Vrouw stuurt kat op per post

Een  Duitse bejaarde vrouw die een pakje verstuurde naar haar neef en daar per ongeluk de kat bijstak. Is dat geen idee voor de Belgische mannen om per ongeluk hun vrouw met de post op te sturen?

 

 

Onbekenden gooien granaat in Nederlandse woning

Het schijnt dat het in Nederland een nieuwe rage is hé, in plaats van Blind Date , Blind Hate.  Je word geblindoekt en onbekenden mogen iets met je huis doen ofzo. Als er een Irakees in dat programma zit heb je het allerminste geluk

 

 


maandag 23 oktober

Posted on 24/10/2006 at 22:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dagelijks ga ik een blog plaatsen ,met wat actualiteit die ik probeer wat humoristisch in te kleden. Proberen natuurlijk...
 
 
Afgelopen weekend was natuurlijk ook een druk sportweekend. Het moment van de week was alleszins het afscheid van Michael Schumacher, spijtig dat hij niet met een Wk-zege kon afsluiten. Alonso die Wereldkampioen werd zei overigens dat hij zou stoppen na 3 wereldtitels.  Als hij volgend jaar opnieuw wint is het fini (op 26 jarige leeftijd). Waar gaat het toch naartoe met die sportlui. In de wielrennerij is er ook zoiets: zeggen wanneer je stopt. Erik Zabel zei iets in de aard van: ik ga stoppen als ik wereldkampioen word . Als die 50 is zal diene gast nog altijd rondrijden denk ik. 
 
Merkwaardig toch is na de  0-4 nederlaag van  Feyenoord tegen Ajax dat de trainer de spelers niet meer wilde zien en hen 2 dagen verlof gaf.
Ze zouden dat systeem eens in België moeten doen vind ik. Bij Lierse zou dit leuk zijn voor de spelers, iedere week verliezen en zo hebben ze iedere week 2 dagen verlof. Bij Anderlecht kunnen ze het dan tactisch spelen:  verliezen wanneer er match op zaterdag is en er een extra feestdag is, zo hebben ze zondag,feestdag en 2 dagen extra verlof, dat maakt 4 dagen verlof door een nederlaag.
 
 
Enkele krantenkoppen van de dag:
 
 
9.692 mensen opgesloten voor slechts 8.311 Belgische plaatsen 
Dat is een kop die ik zag op hln.    Ik snap nie waarom ze daar een probleem over maken want   de helft van alle gevangen probeer toch minstens één keer per jaar te ontsnappen en dat lukt aardig.
 
Di Rupo: "PS-bureau is misbruikt"    
Van Gompel heeft volgens Di Rupo het PS-Bureau misbruikt, hij bedreef er z'n liefdesuitspattingen met Despiegeleer in ruil voor het geheimhouden van enkele facturen.
 

Chinese meisjes moeten als straf fles sterke drank drinken

Twee Chinese meisjes moesten van de leraar een fles sterke drank drinken omdat ze niet opletten in de studie.  Hier in België zouden de flessen nogal uit de winkelrekken verdwijnen als jonge meisjes weten dat je dat als straf krijgt.
 
 
Tot morgen, hopelijk lukt m'n 2de blog wat beter

Hosting door HQ ICT Systeembeheer