Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lening zonder BKR toetsing 

Lening zonder BKR toetsing

14:46, 2/1/2013  ..  0 comments  ..  Link

Een paar jaar geleden toen ik een lening ging aanvragen bij ING in Amsterdam vertelden ze mij ineens dat ik een negatief BKR had. Ik had eerst geen flauw idee wat dit betekende omdat ik nog niet zoveel geleend had. Toen ik meer uitleg vroeg over geld lenen zonder bkr verwezen ze mij door naar deze nieuwssite. Hier is het mogelijk om meer informatie te vinden over de gevolgen van een A-codering en informatie om uw bkr terug positief te krijgen.

De A-codering, dit is een codering dat je krijgt in de databank van het bkr indien je in de afgelopen 5 jaar te laat een lening niet hebt kunnen afbetalen of betaalachterstand hebt opgelopen. Eenmaal je in de databank zit blijf je hier voor 5 jaar inzitten, nadien worden uw gegevens verwijderd en is uw codering terug positief. Maar 5 jaar is een lange tijd om geen lening af te sluiten.

Ik was van plan om verbouwingen uit te voeren aan mijn huis, en had hiervoor wat extra geld nodig omdat ik krap in de zak zat. Een doorlopend krediet was dus mijn enige uitweg om mijn huis te renoveren en wat te repareren. Maar met mijn negatief bkr dacht ik eerst dat dit niet mogelijk was. Maar met wat meer opzoekwerk vond ik dat het wel mogelijk was om te lenen, het is gewoon nog moeilijker om een lening zonder bkr te vinden dan een gewone lening. Ik moest dus nog meer opzoekwerk gaan verrichten. Maar met de eerder gelinkte site ben ik er uiteindelijk toch uitgeraakt en heb kunnen lenen zonder bkr. De rente was wel duurder dan gewoonlijk, maar niet overdreven hoog. Het was dus al bij al nog goed te doen.

Een paar jaar verder, mijn huis afbetaald, verbouwing uitgevoerd en mijn a-codering weggewerkt. Ik ben terug klaar om geld te gaan lenen, hoewel ik niet weet of ik dit wel ga doen in de nabije toekomst. Hopelijk heb ik het voor een lange tijd niet meer nodig, hoewel ik van plan ben om een auto aan te kopen en hiervoor dus een autolening of lease moet afsluiten.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Lening zonder BKR toetsing

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer