Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Blackberry abonnement

Home - Profile - Archives - Friends

Een BlackBerry abonnement zoeken - Posted at 20:39 on 13/2/2012 by BBsjaak

Opeens is het dan weer zover. Het contract van je smartphone-abonnement loopt af. Je mag weer kiezen uit de snoepwinkel: welke telefoon wordt het dit keer? En stap ik over naar een andere provider?

BlackBerry Bold 9900

Meestal kom ik er toch weer te laat achter. Dan had ik al een aantal weken of soms maanden geleden een nieuwe smartphone kunnen uitzoeken. Deze keer liet ik het niet zover komen. Ik wist al langer dat ik een BlackBerry Bold 9900 zou nemen. Maar bij welke provider? Want over mijn huidige (KPN) ben ik niet zo tevreden meer. Nieuwe provider Je kunt voor een nieuw BlackBerry abonnement bij een willekeurige telecomshop binnenstappen. Of een winkel van een provider, zoals T-Mobile of Vodafone. Dat laatste deed ik. Bij beide providers liet ik me uitgebreid informeren. Inderdaad waren er verschillen aan te wijzen. Maar aan het einde van de dag, toen ik thuis kwam, was ik het meeste eigenlijk alweer vergeten. BlackBerry abonnement via internet In plaats van stad en land af te lopen, kun je natuurlijk ook gewoon online shoppen. Nadat ik bij T-Mobile en Vodafone was langs geweest, heb ik dat toch nog maar even voor de zekerheid gedaan. Computer aan, kopje koffie erbij en... En voor ik het wist, was ik eruit! Ongelofelijk hoe eenvoudig dat was. Een BlackBerry abonnement vergelijken was binnen nog geen kwartier gepiept. Onafhankelijke vergelijker van abonnementen

Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om via BlackBerryabonnementen.nl je bundel te vergelijken. Het is een onafhankelijke website, die heel overzichtelijk alle aanbieders van BlackBerry met elkaar vergelijkt op prijs en voorwaarden. Je ziet in 1 overzicht bij welke provider je welk abonnement kunt afsluiten. En belangrijker: wat er in dat abonnement zit. De belminuten, sms’en, datalimiet, lengte van het contract.

Contract Nu heb ik weer een tweejarig contract. Nu bij Vodafone. Maar 1 ding weet ik zeker: dit is het beste BlackBerry abonnement dat ik voor mijn bel- en surfgedrag kon afsluiten. Tegen de laagst mogelijke prijs. Een geruststellend idee.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer