Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Bloemen

Bloemen via Internet

{ 13:14, 9/3/2008 } { 0 comments } { Link }

Bloemen bestellen via Internet doen of niet doen?

Onlangs heb ik toch maar eens gekeken hoe het werkt om bloemen te bestellen via Internet en na wat sites bezocht te hebben, is het me toch meegevallen en de service en kwaliteit van de meeste sites zijn toch erg goed.

De angst bestaat dat het niet goed gaat, maar laten we eerlijk zijn die kans bestaat altijd. Waar het volgens mij meer om gaat is dat het goed wordt opgelost. Laten we de situatie eens bekijken van een normale bestelling bij een bloemist. U bestelt een bloemetje bij een locale bloemist en vraag aan de bloemist om het bloemetje te bezorgen in een andere plaats. Op dit moment is het precies hetzelfde als een bestelling via Internet. De bloemist laat het bloemetje namelijk bezorgen door een andere bloemist en die bloemist maakt het bloemetje zodra hij de bestelling ontvangt.

Tegenwoordig kun je veilig en makkelijk een bloemetje bestellen via Internet met een goede bezorg- en versheidsgarantie. Je hebt zelfs bij Regiobloemist.nl de mogelijkheid om zelf een bloemist te kiezen die de bloemen gaat bezorgen. Mocht er iets fout gaan, dan heeft u slechts 1 contactpersoon en die lossen het op. Ik heb ook wel eens meegemaakt dat de bloemist het niet wilde oplossen en dat Regiobloemist daarna zelf de klacht overnam en alsnog een mooie verse bos bloemen liet leveren.

Tegenwoordig is het dus inderdaad veilig om via Internet bloemen te bestellen en laten bezorgen.

Webmaster

PS wat is uw ervaring?About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Bloemen via Internet

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer