Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
bloemenwinkel

Home - Profile - Archives - Friends

Wat is de betekennis van bloemen

Posted on 23/12/2011 at 17:44 - 4 Comments - Post Comment - Link

Alle bloemen hebben een betekenis. Ze hebben een eigen taal en de mensen zijn met behulp van sinds de Victoriaanse tijdperk als symbolen die hun gevoelens te uiten. Vandaag de dag zijn deze delicate bloemen worden gebruikt om een ​​gevoel of een ander als een toonaangevende psycholoog staten uit te drukken, "Bloemen zijn een perfecte replica van het menselijk leven."

En omdat verschillende bloemen een verschillende betekenis hebben, is het belangrijk dat wanneer u aan uw geliefde, bloemenwinkel leeuwarden zijn ze de juiste boodschap verzendt. Hier is een korte lijst van onze favoriete bloemen te sturen, en de bijbehorende betekenissen:

Roze

De roos heeft verschillende betekenissen, afhankelijk van de kleur, de gelegenheid, en het al dan niet in volle bloei of gewoon een spruit. Zo, een echtgenoot roos staat symbool voor 'happy love ", terwijl een kerstroos betekent" rustig mijn angst, "of gewoon" angst. "

Een damast roos aan de andere kant betekent "Perzische ambassadeur van de liefde", een donker rode roos "rouw" symboliseert, en een roze hibiscus betekent "delicate schoonheid".

Als iemand geeft je een roos blad, als de gever zegt, is dat "je kunt hopen." Maar als je een roze roos, wat betekent zowel 'volmaakt geluk' of 'Alsjeblieft, geloof me. "Een rode roos, natuurlijk, betekent" liefde "of" Ik hou van je. "

Als je een boeket van roze bloemen volwassen, wat "dankbaarheid", maar alleen als je ontvangen een volle bloei betekent "ik hou van je" of "Ik hou nog steeds van je."

Tulp

Een andere favoriet, tulp bloemen in het algemeen mans "perfecte minnaar, roem, bloem symbool van Holland." Een rode tulp kan gelijk zijn aan een enkele roos in volle bloei, als een symbool van een "verklaring van de liefde", maar het kan ook betekenen 'trust me'. Bonte tulp bloemen houdt in dat de donor van de bloem waarvan je denkt dat "mooie ogen".

Als de tulp is geel, wat betekent "de zon schijnt in uw glimlach."

Chrysant

In Japan is de chrysant is het officiële embleem van de keizerlijke familie. Maar in de wereld van de romantiek, de rode chrysant betekent "ik hou van je", terwijl wit betekent "waarheid".

Kijk uit voor die gele chrysant, echter, omdat het betekent dat je beledigd iemand die verliefd is op je hebt.

Hyacint

Hyacinten zijn bloemen gewijd aan Apollo, de Griekse god van de zon, die ook wordt beschouwd als de beschermheer van de kunsten. Zo is de hyacint over het algemeen gebruikt voor het "spel en sport 'en' roekeloosheid 'symboliseren.

De blauwe hyacint staat voor "standvastigheid", terwijl de rode hyacint of roos, het symbool van een speels karakter. Wanneer u een paarse hyacint krijgen van je beste vriend of een geliefde met wie je hebt net een argument, de bloem als hun manier om te zeggen te overwegen "Sorry, Please Forgive Me". Beide kan ook "pijn". Betekenen

Hier is een korte lijst van bloemen en hun betekenis:

Acorn - Nordic symbool van leven en onsterfelijkheid

Bachelor Button - enkel gelukzaligheid

Aster - symbool van liefde, delicatesse

Azalea - voor zichzelf zorgen voor mij, matigheid, breekbaar passie, Chinese symbool van vrouwelijkheid

Klokken van Ierland - goed geluk

Anjer (algemeen) - fascinatie, liefde achter de vrouwen aanzitten

Anjer (roze) - Ik zal u niet vergeten

Anjer (rood) - mijn hart doet pijn voor je, bewondering

Anjer (paars) - grilligheid

Anjer (effen kleur) - ja

Anjer (naakt) - nee, weigering, sorry ik kan niet bij je zijn

Anjer (wit) - zoet en mooi, onschuld, pure liefde, geluk gift achter de vrouwen aanzitten

Anjer (geel) - Je hebt me teleurgesteld, afwijzing

Hyacinth (algemeen) - Games en sport, rijkdom, gewijd aan Apollo

Hyacinth (blauw) - consistentie

Hyacinth (paars) - Het spijt me vergeef me, verdriet

Hyacinth (rood of roze) - Speel

Hyacint (wit) - schoonheid, ik bid voor jullie

Hyacinth (geel) - Jealousy

Hydrangea - Dank u voor uw begrip, frigiditeit, gevoelloosheid

Huckleberry - Faith

Peony - Shame, Gay Life, gelukkig huwelijk, Compassion

Lilac - Beauty

Lelie (oranje) - Haat

Lelie (wit) - maagdelijkheid, zuiverheid, majesteit, het is hemels om bij u

Lily (geel) - Ik loop op lucht, valse en homo, dankbaarheid

Lelie (Calla) - Beauty

Lily (dag) - het Chinese symbool voor moeder

Lily (Eucharis) - maiden charmes

Lily (tijger) - rijkdom, trots, welvaart

Lelie van de vallei - zoetheid, tranen van de Maagd Maria, terug te gaan naar geluk, nederigheid, u heeft mijn leven compleet

Gardenia - je bent mooi, geheime liefde

bloemen voor je verjaardag

Posted on 23/12/2011 at 17:41 - 0 Comments - Post Comment - Link

De keuze van de verjaardag Bloemen Fabulous


Een trouwdag is een heel grote dag. U vindt er vrijwel geen aanpak mooier om de gebeurtenis te herdenken met een grote verjaardag prachtige gift van bloemen geleverd aan hun naasten te maken. Of het nu een goede vriend, familielid, of misschien je man of vrouw is niet de beste manier om te zeggen: gefeliciteerd met een fantastische bloemstuk.

Het verzenden van bloemen-jarig bestaan ​​te helpen de dag zinvoller te maken.

Jubileum afspraken zijn een aantal varianten. Wat zijn de bloemen je geliefde heeft uw voorkeur? Terwijl het bestellen van bloemen online, kunt u vrijwel elk specifiek type van bloem die je wilt of u kunt een groot aantal vooraf afgesproken bloemen in een vaas te kiezen. Hoewel elke huwelijksverjaardag Deze bloemen zijn erg mooi, om de selectie voornamelijk gebaseerd op persoonlijke smaak te maken van een geliefde echt de gave te versterken en zie ook de gedachte dat ging in de selectie.

When hebben van uw verjaardag bloemen bezorgd, omdat je niet bevatten special gift aan een kleine bloem compleet, waardoor het nog meer bijzonder. Vele bloemstukken zullen worden verkregen op het web vindt u al een gift van een vaas, of vergezeld door een fles wijn voor de meer volwassen, een knuffel voor het jong van geest, of misschien een doos heerlijke bonbons voor degenen die wensen om op te zitten , ontspannen en genieten van het moment. Voor een beetje 'wat een beetje' anders is het ook mogelijk om de dag spa of misschien wel dagen van avontuur.

Verjaardag bloemen zijn het ideale geschenk om aan een paar schat aanwezig op hun verjaardag. Je kunt goede vrienden, ouders, bloemenwinkel groningen of uw zoon of dochter, die viert een trouwdag. Waar ze ook wonen kunnen gemakkelijk worden gevangen met een gelukkige verjaardag bloemen naar huis gestuurd op de dag van hun verjaardag.

betrouwbare en ervaren professional bloemen in het land. Uw web-based bloemist zal deze prachtige dag onvergetelijk met de beste bloemstukken in combinatie met dit prachtige evenement, en vergeet niet elke keer dat je online kopen kun je op elk moment van dag of nacht.

Bij de beslissing over bloemstukken voor een verjaardag, een bezoek aan uw one-stop online bloemist. Daar vindt u de beste kooplieden om de beste bloemen bloemen voor een van de belangrijkste gelegenheden van het jaar te verstrekken. Flowerfinder waar bloemen op het web te kopen zal worden pijnloos, snel en eenvoudig en vooral de betaling is snel en veilig.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer