Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Just me.....

Description
«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Mijn doel.

Hallo allemaal,

Niet wetend of iemand mijn blog wel ooit zal lezen maar toch, het voelt goed om mijn verhalen kwijt te kunnen.

De zomervakantie is begonnen en ik heb hier vet lang naar uitgekeken. Vooral omdat ik volgend jaar ga studeren. Ik vind het tijd worden voor verandering voor dat ik op mijn nieuwe school kom. Daarom wil ik gaan afvallen, heb me laten inspireren door I used to be FAT. Een geweldig progamma, dat de tieners echt doet veranderen in een zomer. Voor degene die het niet kennen, het gaat over tieners die zwaar overgewicht hebben en een zomer lang een poging doen om hun overtollige kilo's kwijt te raken, sommige met groot succes en sommige en klein begin. Ze krijgen hulp van hun coach die hun leer over dieeten en de juiste sporten. Echt zo geweldig om te zien dat het de meeste ook lukt om af te vallen! Alleen nu wel terug naar mijn echte wereld, ik heb geen coach en heb echt moeite om mezelf te motiveren. Het is zo moeilijk om alle verleidingen te weerstaan, ookal zegt op het moment dat ik een koekje pak een stemmetje in mijn hoofd een appel is ook lekker, staan me tanden al in het koekje... Ben hopelijk niet de enige die moeite heeft met gewicht? Soms lijkt het wel alsof de wereld tegen me is gekeerd op dit gebied dan. Wel moet ik zeggen dat ik de afgelopen 2 jaar super close met mijn vrienden ben geworden. Het klinkt altijd stom die ouders die gaan zeggen je word volwassen, maar voor mijn gevoel klopt dit wel. We lossen de 'situaties' anders op. Maar dus over mijn doel, het idee was dus gebaseerd op de serie, ik zou ongeveer elke ochtend gaan joggen en als ik moet werken zou ik dit niet doen. Dag een brak aan, en ik kon niet uit mijn bed komen, dit heeft me meteen gedemotiveerd. Ook zou ik stoppen met snoepen en yep an other no show. Baal als een stekker dat ik mezelf zo slecht in de hand heb. Het is nu bijna de laaste week van mijn eerste maand vakantie en nog steeds ben ik niet begonnen. Maar ik heb genoeg gezeurd en ben vastberaden om vanaf morgen niet meer te gaan snoepen en over te schakelen op fruit en water. Ook ga ik vrijdag met mijn vriendin naar de sportschool om een abbonnement nemen. Dan gaan we samen sporten en heb ik niet het gevoel alsof ik er alleen voor sta ( dit weet mijn vriendin niet maar ik vind het heel moeilijk om met hen over mijn gewicht te praten, ze zijn allemaal super dun en kunnen alles eten wat  ze willen zonder aan te komen). Het word dus mijn dag om te veranderen morgen en deze keer laat ik mezelf niet stoppen door tsja.. mezelf.

Mijn doel, is om deze zomer ongeveer 15 tot 20 kilo kwijt te raken. I have me mind on it and I'm willing to do everthing for it!

Hoop dat iemand dit leest.... Keep on blogging peeps!

Love yall and see ya tomorrow

 


Posted: 20:51, 20/6/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer