Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Get the picture

Vogue

20:41, 15/11/2009 .. 1 comments .. Link

Toen ik nog niet op het MIM zat, zat ik op de kunstacademie in Utrecht. Erg jammer dat ik daar niet meer zit, maar de reden daarvan is ook een erg lang verhaal. Dat zal ik jullie dus besparen.
Voor die opleiding heb ik ooit is een stoel gemaakt en daar heb ik foto’s van gemaakt. Mijn goeie vriendin Willemijn heeft me daarbij geholpen.

Voor het vak Beeldredactie en Beeldbewerking van de afgelopen periode moesten we een voorkant van een boek, tijdschrift of van iets anders maken. Aangezien ik mijn foto’s nooit meer ergens voor heb kunnen gebruiken, kwamen ze nu goed van pas! Het contrast qua kleur, maar ook qua lijnenspel in de achtergrond maakt deze foto zo bijzonder en dus besloot ik hem te gebruiken.

Hier en daar wat bewerkt, wat letters er bij en klaar zou je denken. Helaas ging dat wat minder soepel. Het bewerken ging prima, maar toen ik de tekst met het progamma indesign erin wou zetten, moest ik dat progamma eerst downloaden. Na een stuk of tien keer het gedownload te hebben kon ik het nog steeds niet openen. Ik moest dus een andere manier vinden, maar daar werd het helaas niet zo mooi mee.

Ooit hoop ik Willemijn echt op de cover van dit blad te zien, maar voor nu moeten we hier maar even genoeg mee nemen.

xx

 


Leave a Comment

SLB

17:36, 27/11/2009 .. Posted by Anonymous
Hoi Janneke,
Probeer je wat berichtjes wat journalistieker, wat minder persoonlijk te maken. Probeer eens een echt goede beschrijving bij een foto te maken. Wat vind je bijvoorbeeld mooi aan die blik van het meisje. Waar doet het jou aan denken. Waar zou zij aan denken? Probeer er een verhaal bij te creeren. Kijk naar de technische details: scherp, grove korrel, lichtinval. Maak een vergelijking tussen twee foto's. Bekijk de covers van bijvoorbeeld de Elle en Vogue of Marie-Claire eens? Wat zijn de verschillen? Wat zijn de overeenkomsten? etc.

{ Last Page } { Page 3 of 6 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

cloudy
Antwerpen
Vogue
winter
Julia

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer