Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Leven van merlijn Home | Profile | Archives | Friends
Deze blog gaat over mijn leven en al mijn gedachtes, ik ga hem proberen om goed bij te houden..

schooldag..19/6/2012

Engels-frans-geschiedenis--gym-gym-nederlands <--- saaie lessen toch ? gym was het leukste maar ook weer niet te leuk, we moesten koepetest doen (12minuten rondjes rennen om het veld) Maar HEE ik heb echt een slechte conditie.. na de koepetest gingen we voetballen was echt super leuk! Ik zit op tennis maar Voetbal is ook een leuke sprt, en iedereen zegt dat ik het wel goed kan. Ik stond op keep en heb maar 2 ballen doorgelaten. maar de persoon die de ballen schopte, schopte ZO hard, dat ik ze niet meer kon tegenhouden. Daarna ging ik nog ff in het veld spelen, en heb ik 2x gescoord :D achjaa, ik ga niet op voetbal want, ik vind tennis toch nogg leuker.. weten jullie wat ik raar vind, mensen die achter een bal aan rennen (voetbal) verdienen meer dan mensen die personen uit brandende gebouwen red (brandweer). Dat is toch raar... maarja..

ARRGGHH Mijn Frans lerares is echt zo'n rot mens, ik moest bijna 2uur nablijven omdat ik verluisterde met mijn buurman -,- maarja, als ik al moest nablijven bij haar, was ik niet eens gegaan;;$.. Moet ze maar stoppen om zo fucking rot te doen tegen ons..

YEAAHHH we hebben bijna zomervakantie over 2weken al :D ik ga niet op vakantie in de zomervakantie, maar dat vind ik helemaal niet erg..

mijn vriendin gaat deze vrijdag op vakantie naar China.. IK WIL MEEEE!!!  maar ze mist dan 2weken school.. maarja dat vind ik neit zo erg want, dan kan ik ff alleen fietsen.. gewoon muziek luisteren enso...

Maarja.. Ik heb Zo veel vragen over de dood; of er echt een hiernamaals is, en of je daarna weer opnieuw geboren word enso.. ik word er zo door gekwelt, ik wil er zo graag antwoord op maar niemand weet die.. ik ben ook echt zo fucking bang voor de dood enso, het durt meschien nog heeel lang voordat ik overlijd maar toch. maar ik geniet wel van het leven en dat wil ik ook zo houden..

Lots Of Lovexx

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Verhaal; De schrijfster p.s sorry als hij lang is $18/6/2012

Lekker zacht bed, lichaam omhuld door warme deken. Slapen, heerlijk slapen.

Slapen...

Schok!

Ik schiet overeind. Een scherp, puntig voorwerp is terecht gekomen in mijn keel en zit klem. Kan niet ademhalen.... Het moet eruit!

Kokhalzend buig ik voorover, steek mijn hand zo diep mogelijk in mijn keel en probeer om het verstikkende voorwerp te grijpen. Dik speeksel druipt langs mijn lippe en kleurt donkerblauw.

dan schiet het vorwerp los, gglijdt door mijn mond weer naar buiten en beland knetterend op de grond. Hijgend van opluchting, met een stotende, piepende ademhaling, blijf ik zitten op de rand van mijn bed. Mijn hartslag lijkt van binnen tegen mijn strot de duwen, trillingen maken mijn hele lichaam week. In de minuten die volgen, probeer ik bij te komen van mijn paniek en vraag ik me af wat er in godsnaam gebeurd is. Mijn blik dwaalt af naar de vloer.

Iets vaags tekent zich af op het laminaat, maar het donker van de nacht onthult niet wat het voorwerp is. Uiteindelijk wint mijn nieuwsgierigheid het van mijn angst. Ik steek mijn hand uit en vis het levensgevaarlijke ding uit een plas kwijl. Mijn handen trillen als ik het voorwerp bekijk. Het is mijn pen.

Mijn ogen schieten open mijn hand vliegt richting de lichtknop. Achterlijke droom! Mijn keel doet nog steeds zeer. Diep ademhalend kijk ik om me heen om weer terug op aarde te komen. De pen ligt gewoon op de plank achter mijn hoofdkussen, waar hij hoort. Daar naast ligt mijn schrift; een schrijfster moet in elke situatie klaar zijn om ideeën op te schrijven. Over ideeën gesproken... Ik krabbel een korte aantekening van de droom op een lege bladzijde. Nu maar weer verder slapen.

met een diepe zucht laat ik mijn hoofd weer in het kussen wegzakken en wikkel ik de warme deken behaaglijk om me heen. Gesloten ogen, loom, zwevend in een zachte ruimte. Ontspannen. Heerlijk slapen..

De droom speelt zich opnieuw af, nu twee keer zo snel. De schok, het kokhalzen, het slijm, de pen die op de vloer klettert. Na afloop begint het opnieuw. Schok, kokhalzend, slijm, gekletter. En nog eens, Van schok tot gekletter, gekletter, gekletter... Tot ik het verhaal uit mijn hoofd ken, erger zlefs, tot ik er gek van word. Steeds sneller en sneller. De beelden duizelen me. Stop!

Het verhaal stopt. Deze keer blijft de pen liggen op de vloer, maar ik blijf net zo roerloos voorover gebogen op de rand van het bed zitten, gevangen in de tijd die ik zelf bevroren heb, niet in staat om me te bewegen. Het is alsof iemand de film op pauze heeft gezet. Een onbewogen eeuwigheid gaat voorbij. In de verte begint een dof gerommel te klinken.

Langzaam, in uiterste slow motion, begint de pen te bewegen. De voorkant van de pen wordt omhooggetild, dan de achterkant. Dikke druppels slijm laten zich van het plastic vallen terwijl de pen terug de lucht in getrokken wordt, omhoog zweeft als een luchtbel in een glas water. Vastgezet in het omgekeerde tijdsspoor van de droom, kan ik niet anders dan toekijken hoe de penpunt traag en dreigend op me af komt. Het donkerblauwe slijm komt los van de vloer en loopt met omgekeerde zwaartekracht terug in mijn mond. Een bittere smaak van inkt op mijn tong. De scherpe punt is nog maar centimeters van mijn gezicht verwijderd. Ik knijp mijn ogen dicht. Help me! Een marteling, terwijl de pen langs mijn lippen door mijn mond naar binnen glijdt en de gevaarlijke punt zich door mijn gehemelte boort. De smaak van bloed vermengt zich met de inkt. Door de impact wordt mijn hoofd naar achter geslingerd en val ik neer op het bed.

Met een stuip en het gevoel dat ik terug in mijn lichaam val, word ik wakker uit de droom. Mijn hart bonkt als een bezetene! Ik open mijn ogen wijd en werp een blik in mijn schrift om er zeker van te zijn dat ik echt wakker ben. In een droom kan je niet lezen, of zullen de letters voor je ogen veranderen, maar nu gebeurt dat niet. Ik ben echt wakker. Gelukkig. Even geen dromen meer voor mij. Ik besluit om wat tv te gaan kijken, maar eerst even naar de badkamer om me op te frissen en wat te drinken.

De zwaartekracht en mijn voeten op de koude tegelvloer brengen me weer terug op aarde en een blik in de spiegel laat zien dat er inderdaad niets met me aan de hand is. De badkamerlamp schijnt veilig licht om me heen. Geluid van stromend water uit de kraan kalmeert me. Met grote slokken drink ik, nog nooit smaakte water zo goed. Bij het dichtdraaien van de kraan druipt het nog rijkelijk langs mijn mondhoeken en over mijn kin en ik wrijf met mijn handpalm over mijn gezicht om het af te drogen.

Een bittere smaak – die ik me nog vaag herinner uit een droom – sijpelt mijn mond binnen! Ik draai mijn hand om en kijk naar een handpalm die bedekt is met een laag speeksel, bloed en inkt. Ik wil me oprichten om in de spiegel te kijken, maar voor ik dat kan doen krijg ik een stoot in mijn middenrif en klap ik dubbel van de pijn! Vanuit mijn binnenste is iets in mijn keel geschoten, heeft zich door het vlees van mijn gehemelte geboord en blijft daar nu plagend pijnlijk steken. Mijn mond vult zich razendsnel met dik slijm en binnen enkele seconden ben ik bezig te stikken.

Geluid van kokhalzen weerkaatst tegen de muren. Het koude zweet breekt me uit. Klodders rode en blauwe kwijl stromen langs mijn lijf en over de tegels. De druk in mijn hoofd neemt toe. Pijn op mijn borstkas! Mijn lichaam perst zich binnenstebuiten. Uiteindelijk neemt de paniek het over. Ik sla mijn handen om mijn keel en knijp hard, werp mijn hoofd achterover en wring me in allerlei bochten, val om, spartel, zet me af tegen muren, bonk met mijn hoofd tegen de vloer, vechtend voor een beetje lucht. Hevige duizeligheid begint de baas over me te spelen. Mijn droom heeft me teruggepakt.

Met de laatste heldere gedachteflitsen die ik heb krijg ik op slag een ingeving. Het verhaal uit mijn droom. Ik herinner me nog een film die zich afspeelde, steeds opnieuw en steeds sneller. De film stopte, begon toen weer te spelen, maar achterstevoren. Een kalmte overspoelt me, ik weet wat ik moet doen. Met mijn laatste krachten strompel ik terug naar bed en wikkel me in de afgekoelde dekens. Ik ga slapen, heerlijk slapen…

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Sinds het uit is met mijn vriendje,,,18/6/2012

Sinds het uit is met mijn vriendje voel ik me schuldig terwijl dat helemaal niet hoeft,hij heeft het uitgemaakt omdat hij "kut gevoelens"had. maar ik denk dat hij al op iemand anders was. hij heeft nu ook met een meisje van de 2e. ik zit er best mee en dat weet hij maar hij doet er niets aan -,-

toen ik hem vandaag op school zag, moest ik bijna huilen omdat ik nog steeds gevoelens heb voor hem.. maarja hij niet voor mij :c als hij het uitmaakt met die andere meid en mij vraagt zeg ik nee, want ik weet nu hoe hij echt is -,-  toen hij mij aanraakte begon ik de blozen en begon mijn haart sneller te slaan. ik weet dat ik hem opzij moet zetten, maar hij is zo aardig zelfs nu het uit is. ik ben best boos op hem omdat hij gewoon met iemand anders neemt terwijl hij weet dat ik hem nog leuk vind..

arghh nederland is nu uit het EK, omdat ze alle 3 wedstrijden hebben verloren.. maar ik ben nu voor Duitsland omdat, dat wel mijn buurland is :D

Lots of love xx

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Begin van deze blog.18/6/2012

Hee,

dit is mijn blog. ik ben nu 13 jaar en heb veel gedachtes over het leven en de dood, als het goed is ga ik dat allemaal delen met jullie. ik teken vooral veel en ga dan ook veel tekeningen uploaden. ik tennis ook en wil daar graag mee verder. op dit moment zit ik op de middelbare school, en HAD ik een vriendje. hij heeft het uitgemaakt ongeveer 2 weken geleden, ik zit er erg mee maar hij heeft alweer een andere vriendin. hij wist dat ik hem nog leuk vond en dan doet hij mij dit aan waar slaat dit op !? een paar maanden geleden hoorde ik dat mijn oom longkanker heeft en niet meer genezen kan worden. hij leeft nog wel maar is niet mer gezond en heeft niet meer zo lang te leven. ik mag niet op bezoek van hem en mijn ouders omdat ze denken dat ik daar niet tegen kan want, hij is er erg slecht aan toe. maar omdat ik een heel sterke band met hem heb, wil ik hem graag zien voordat hij overlijd. maarja dat is alles wat ik nu ff kwijt wil.. maar gelukkig is het bijna vakantie en dan ga ik denk ik wel veel schrijven, behalve als ik met mijn vader mee naar Duisland ga naar zijn werk op de kazerne en warneer ik met mijn moeder een nachtje in A'dam ga slapen.. heb er nu al zin in..

Lots of love.. xx

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer