Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
blogpieper Home | Profile | Archives | Friends

Zomerbehoefte9/7/2007
Buiten eten op mijn dakterras, korte broek, slippers, gezicht in de zon dat is het zomergevoel! Dat je dit tussen de onweersbuien door moet doen met een trui in de aanslag zegt aan de ene wat over het Nederlandse zomerweer, maar vooral aan mijn behoefte: ZOMER en VAKANTIE!!! Nog een paar dagen knallen om mijn werk af te ronden zodat ik relaxed mijn 2 weekjes vrij in kan gaan.

De open eindjes afronden voor vakantie is een must! Anders blijft het zweven in je hoofd en start je na de vakantie met een onzeker gevoel omdat je het idee hebt dat iedereen dingen van je verwacht heeft die je niet opgeleverd hebt. Als je on top of things zit, alles onder controle hebt en al je werk gedaan dan pas heb je het gevoel met recht je mening over zaken uit te spreken.

Middellange termijn vooruitblik: Nog even knallen, dan vakantie en augustus weer aan de slag, on top of things en met recht!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Een einde aan de avond8/7/2007
Even een biertje drinken op de verjaardag van een vriend, daar begint het mee. natuurlijk ook even de stad in en dan is het best wel gezellig, komt nog wat bekenden tegen en de vrouwen maken je gek. Zeg dan maar eens 'ik ga en nee, dat biertje dat je al besteld hebt zul je iemand anders blij mee moeten maken'. Morgen wil je namelijk fit zijn om nog wat werk af te ronden en wat te ondernemen met een leuk meisje. Na mijn liter water en een blogberichtje is er dan echt een einde aan de avond gekomen en sluiten we weer een dag in het leven af.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Blogpieper7/7/2007
Hallo, welkom op mijn blog. Ik sta niet in voor de dingen die je hier leest. Het zijn slechts dumps van gedachten van een blogpieper. Een starter in de bloggende wereld.

Waarom bloggen?
Mijn gedachten ordenen, mening geven, uitdrukken, schrijfkunsten ontwikkelen en mijn gedachtenwereld eens leegschudden en op straat gooien, misschien heeft iemand er nog eens wat aan!

Wie ben ik? Man, 27 jaar, dromer, management trainee, single, op zoek naar zichzelf.

Waar gaat deze blog heen? Geen idee... Zou het ook wel willen weten, maar het zal waarschijnlijk gaan over de dingen waar ik me zoal mee bezig hou: Mezelf, vrouwen, filosofie, werk, feest, somberheid, leven, geluk, huishouden en we zien wel wat er uit deze handjes gaat vloeien!

Commentaar/ persoonlijke behoefte om een persoonlijke reactie op mijn verhalen te geven email me dan op grapxesnow@yahoo.com
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer