Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
blogvandirk

After-kerst

Posted in Unspecified
Samen met mijn vrouw Marianne en 2 andere koppels, (Jan&Gerda en Peter&Saskia) gaan we na 2e Kerstdag een aantal dagen met vakantie in een vakantiehuis. Kerst vieren we allemaal met ons eigen gezinnetjes, maar daarna vinden we het leuk om elkaar nog te zien, zo als afsluiting van het jaar. Elk jaar
kiest een ander stel de accommodatie en plaats uit, dit jaar waren ik en mijn vrouw aan de beurt. We kwamen terecht op Casamundo en zochten een plek in Europa waar het ons leuk leek onze 'after-Kerst' te vieren :) Een vakantiehuis in Noorwegen was het geworden, de perfecte plek zo in de winter dachten we, omringd door natuur en hopelijk ook sneeuw om toch nog een beetje de kerststemming er in te houden. De bestemming blijft altijd geheim tot het niet meer mogelijk is het geheim te houden (op het vliegveld), dat zorgt altijd weer voor de nodige spanning en pret. Op het vliegveld aangekomen was het  iedereen duidelijk, we gingen naar Bergen in de bergen.

Bergen staat ook bekend als 'de stad tussen de 7 bergen'. Wat we niet wisten is dat het ook de meest regenachtige plaats van Noorwegen was. We hadden wel wat kou verwacht, en misschien wat sneeuw, maar geen regen. Helaas, geen witte after-kerst voor ons. Toch was het gezellig om met de openhaard aan te kletsen en te zien hoe hard het regende vanuit ons heerlijk verwarmde huisje.

De rest van de dagen hebben we onder andere in de bergen gewandeld, de haven 's avonds bekeken en ook hebben we een dagje een mannendag gehad (en dan de vrouwen een vrouwendag). De mannen gingen vissen in Fedje, wat daar overigens veel gedaan wordt en de vrouwen bezochten de stad en tegen etenstijd hadden we bij een restaurant afgesproken om onze laatste avond te vieren. Bergen is echt een mooie stad, iedereen was tevreden gelukkig, dus hebben we een goede keuze gemaakt! Ben benieuwd waar we volgend jaar onze after-kerst zullen vieren! :)

14:31 - 5/10/2010 - comments {0} - post comment


Welkom

Posted in Unspecified
Welkom op mijn blog, ik ben Dirk, 44 jaar, en hou vooral van mijn vrouw en mijn gezin, en daarnaast hou ik van fietsen, vakantie en natuur. Ik heb al verschillende fietsvakanties gemaakt, en bijna elk jaar ga ik met mijn gezin op vakantie (vaak camperen we dan in Frankrijk of Spanje bijvoorbeeld). Deze plaatsen zijn vooral voor mijn kinderen erg leuk! Zo'n vakantie is leuk, maar je bent natuurlijk veel bezig om het je kinderen naar je zin te maken, en daarom ga ik ook graag eens in het jaar zonder kinderen op vakantie, namelijk met mijn vrienden. Ik zal in mijn blogs schrijven over mijn belevenissen.

12:56 - 5/10/2010 - comments {0} - post comment


Description
blog
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- After-kerst
- Welkom
Hosting door HQ ICT Systeembeheer