Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

FPS op Xbox en PC. Tips van Pro gamers

14/11/2012 - Hoe word ik beter in FPS games?

Dit is een vraag die ik mezelf vaak heb gesteld. Tot kort geleden speelde ik mijn games voornamelijk op de PC. Het probleem is dat mijn pc in een aparte kamer heb staan, en mijn vriendin vond het niet echt gezellig dat ik mijn vrije tijd voornamelijk in die kamer doorbracht. Natuurlijk wilde ze ook mijn pc niet in de woonkamer, dus bedacht ik de ideale oplossing, en dus kocht ik een Xbox 360. Deze kon prima in de woonkamer zonder teveel ruimte in te nemen, en op deze manier zat ik ook nog eens gezellig bij mijn vriendin. IK RULE! Aan het begin was ik anti FPS games op een console maar ik besloot het toch te proberen met MW3. De besturing was minder erg als ik dacht, een kwestie van wennen eigenlijk. Nu was het geval dat Black ops 2 bijna gereleased werd en ik kon maar niet beslissen voor welk platform ik het spel zou gaan kopen. Als ik het zou kopen voor de 360, dan kon ik leuk spelen maar dan zou ik mijn pc helemaal gaan verwaarlozen. Ik heb een vrij dure machine staan dus dat vond ik ook zonde. Weer had ik de ideale oplossing: Ik kocht het spel gewoon voor allebei. Als mijn vriendin dan heel de avond 'yes to the dress' of 'cake boss' wil kijken, dan kan ik achter mijn pc'tje kruipen. Als ze tot laat moet werken dan kom ik gezellig bij haar zitten (mijn vriendin werkt thuis) achter de 360. Iedereen blij! Nu ben ik altijd iemand geweest die zich erg verdiept heeft zoals, hoe ik mijn muis etc. het beste in kan stellen qua dpi en sensitivity etc. Niet omdat ik wil kunnen gamen als een pro ( check binnenkort mijn filmpjes op youtube, geloof me dat gaat hem niet worden), maar omdat ik gewoon wil weten hoe hun het doen. Zodat ik het in ieder geval niet helemaal verkeerd doe. Nu is mijn idee om alle informatie die ik verzamel, met jullie te delen. Zo hoef je niet meer het hele internet af te struinen maar hoop ik dat je op mijn blog alle informatie kan vinden die je nodig hebt. Ik ben van plan om alles door te nemen wat betreft FPS games op de 360 en de pc. Ik zal foto's en reviews plaatsen van de spullen die ik heb, maar ook links van reviews door andere gamers, die naar mijn idee weten waar ze over praten. Ook behandel ik stap voor stap hoe je het beste je controller of je muis in kan stellen, welke dpi, welke resolutie, eigenlijk hoop alle relevante aspecten zo goed mogelijk te behandelen voor de Xbox en pc. In ieder geval hoop ik dat je veel leesplezier aan mijn blog beleeft, en het zou natuurlijk fantastisch zijn als je er ook nog wat van opsteekt! Overigens sta ik altijd open voor kritiek en vragen. Ik zal proberen regelmatig een update te geven over mijn vorderingen in Black ops2.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Een nederlandstalige blog met tips en tricks waarmee je beter kan worden in het spelen van fps games (voornamelijk black ops2) op de PC en Xbox. De informatie is niet zelf verzonnen maar een verzameling van de tips en tricks van pro gamers.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer