Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

BlobBlog

Ikk.. en mijn vriend(in)en

{ 21:04, 5/3/2009 } { 0 comments } { Link }

Hallo ik ga niet mijn echte naam zeggen en ik  ga ook niet mijn vrienden hun echte namen vertellen of reclame maken voor een of ander restaurant of iets, dan weten jullie dat alvast.

Ik ga wel iets vertellen over mezelf en mijn leven en als jullie het interresant vinden dan kunne jullie het lezen, maar  het is niet perse heel erg boeiend voor jullie. Maar ik ga er alsnog gewoon over vertellen.

Ik ben een meisje. Nog maar .. jaar maar dat zeg ik ook maar niet. Ik zit in ieder geval op de middelbare school. Dus dat geeft je in ieder geval alvast een idee.  Verder sja wat zal ik zeggen.. Ik praat maar gewoon even door over vrienden en school anders.

Mijn vrienden dus.. Nou ja beter gezegd vooral vriendinnen, dus ik zal wel over mijn beste vriendinnen vertellen. Om te vertellen daarover ga ik even een stukje terug in mijn tijd. Misschien snappen jullie pas wat ik bedoel als ik het vertel. Maar ja. Ik was aan het begin van mijn middelbare schooltijd bevriend met een meisje, C, maar zij was een beetje te druk voor mij, ze ging metde oudere kinderen om, rookte, had al bijna binnen 2 weken een 16 jaar oud vriendje en dan was ze nog maar 12. Dus we groeiden een beetje uit elkaar en ik ging om met een ander meisje, R, ik ga nog steeds om met haar maar een heel stuk minder nu, het was wel gezellig maar wij waren echt de nieuwe, nieuwe meisjes, de rest kende daar wel al mensen. Toen kwam A er ook bij, dus toen was ik met R en A. En we hadden het erg gezellig en we waren een aardig gezellig groepje. Toen kwam E in ons groepje, A nam haar zeg maar mee, want ze waren al een hele tijd daarvoor, zeg maar op de basisschool al bevriend. Maar na een tijdje werd ik een beetje deperesief en hun dachten vooral dat ik hen niet meer zag zitten, dus het was een hele stomme zet van hen, maar ze zetten me zeg maar uit de groep.. Maar hierdoor ging ik naar een paar andere kinderen uit mijn klas en ging kijken bij een ander groepje. Hier in dit groepje zag ik een meisje die er niet echt bij hoorde, H, dus ik ging met haar praten en ze was wel aardig. En toen kwam ik erachter dat ze woonde op mijn weg naar school, sinds dien fietste ik altijd met haar en we werden steeds closer en closer. En nu zijn we echt soms een beetje te goeie vriendinnen.  ;P

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  October 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Ikk.. en mijn vriend(in)en

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer