Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

online geld verdienen

1 week later

12:56, 6/11/2012 .. 0 comments .. Link
Hallo iedereen,

Na een week bezig tezijn met Profit Clicking met de gratis 10$, en uitgeprobeert heb of het echt allemaal waar was wat die man tegen me zei. ( JA DUS )

Alleen natuurlijk ben ik er wel achter gekomen dat je niet supersnel geld gaat verdienen en dien je het account rustig aan optebouwen, door elke keer als je in totaal 10$ rente hebt gekregen weer een extra ad pack tekopen.
Heb ik nu 100€ ( ongeveer een 120$) naar mijn profit clicking account over gemaakt om het proces een beetje teversnellen.
Dus heb ik nu 12 Ad packs bij gekocht dus heb ik er nu in totaal 13 want ik had er 1 gratis!
dat betekend dat ik nu 13 x0.20$=2.6$ op door de weekse dagen heb en 13x0.1$= 1.3$ op de dagen in het weekend aan rente krijg.
Dat schiet al iets meer op!
Ik ben nu zover dat ik van mijn rente bijna 1 extra ad pack kan kopen, en zo ga ik dus mijn account rustig aan opbouwen voor nu teminste.
Hier kun je het zelf zien:


Er zijn 3 manieren hoe je geld met Profit Clicking kunt verdienen
1. De rente over je Ad Packs
2. De mensen die je heb laten aanmelden door op je link teklikken. (Referrals)
3. Op PC Panels.

Als na de 88 dagen je Ad Packs aflopen krijd je voor 4 ad packs 1 PC Panel ter waarde van 60$, maar hierover later meer als het zover is!


Hier voor iedereen die de uitleg even goed willen door lezen een handleiding in het nederlands, die je even moet knippen en in je adres balk moet plakken: http://mijngeheim.org/wp-content/uploads/2012/10/handleiding_Profitclicking_v1_9_mijngeheim.pdf


Hier nog een keer mijn link voor de gratis 10$: http://www.profitclicking.com/?r=5tubhr3pte5


Het begin online geld verdienen

13:32, 30/10/2012 .. 0 comments .. Link
Een week geleden raakte ik met iemand aan de praat die met Profit Clicking aan het werk is.
En kwam met een heel leuk verhaal:
Dat die een jaar geleden met Profit Clicking is begonnen en dat die met een inleg van 800€  nu 1000€ in de maand vedient, dus ik dacht bij mezelf ´´ja hoor dat geloof je zelf zeker´´
Hier een beetje kort zijn verhaal samen gevat:
Voor elke 10$ inleg koop je een pakketje ( ad pack ) die 88 dagen geldig zijn, over deze Ad Packs ontvang je 88 dagen lang op door de weekse dagen 2% rente (0.20$) en op de dagen in het weekend 1% rente (0.10$) krijgt.
dus voor 100$ koop je 10 ad packs die je op door de weekse dagen 10x0.20= 2$ rente geven per dag en in het weekend 10x0.10= 1$ rente geven.
Dat betekend dat je in deze 88 dagen van je 100$ ongeveer een 150$ maakt.
En voor deze rente tekrijgen je in totaal 3 websites ( Ads ) per dag moet bezoeken.
Maar toen zei ik tegen hem heel leuk verhaal maar moet ik dat geloven, waarop zijn antwoord je hoeft het niet te geloven maar als je je aanmeld krijg je 10$ gratis en kun je het gewoon uitproberen.
Dus ben ik op internet aan het lezen kijken en luisteren geweest over Profit Clicking, omdat alles psitief was ben ik hier ook mee begonnen want 10$ gratis waarom niet!!

Er zijn 2 redenen waarom ik dit blog aan het maken ben:
*1 ik denk dat iedereen wel wat extra geld kan gebruiken
*2 alle mensen die ik ook zover krijg die via mij ook met Profit clicking beginnen ik ook een comisie van 10% krijg van het geld wat wat iedereen gaat gebruiken om hun Profit Clicking account optebouwen.

Voor mensen die al denken van ja dat wil ik ook wel proberen hier een link die je even moet knippen en in je adresbalk moet plakken om ook je 10$ gratis tekrijgen! http://www.profitclicking.com/?r=5tubhr3pte5

Ik ga in dit blog precies uitleggen stap voor stap hoe ik mijn Profit Clicking account aan het opbouwen ben.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Profit Clicking

Categories


Recent Entries

1 week later
Het begin online geld verdienen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer