Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Project Boek.be


Week 6

Posted at 12:37 on 19/3/2009

Beste bloggers,

 

Ondertussen is er weer heel wat werk verzet. Afgelopen dinsdag om 14.30u hadden we een vergadering met meneer Jef Maes. We hebben het onderzoeksrapport nog eens overlopen zodat we de laatste wijzigingen en details kunnen aanpassen. Onze opdrachtgever vond dat we goed werk geleverd hebben.

 

We zijn momenteel druk bezig met de presentatie voor te bereiden. Caroline Grimonprez werkt de powerpoint af en ondertussen bereiden Kathleen, Karolien T en Caroline LR hun tekst voor. We weten ondertussen ook dat niet de Schepen van cultuur maar zijn Afgevaardigde namens de stad een woordje zal doen tijdens ons info-moment. De uitnodigingen zijn ook verstuurd!

 

Eline heeft vorig weekend een leuke touch aan ons filmpje gegeven! Het resultaat ziet er al zeer goed uit!

 

Vanmorgen hebben we even vergaderd met onze projectbegeleider Olaf, zijn laatste opmerkingen zullen we in de loop van vandaag ook verbeteren.

 

Vele groetjes

Boek.be

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Week 5

Posted at 10:39 on 10/3/2009

Beste bloggers,

Gisteren om 14.30u hadden we een vergadering met Jef Maes van Boek.be. Hij heeft het hele rapport, vergelijkend rapport en de uitnodiging met ons doorgenomen. Nu we zijn opmerkingen/verbeteringen kennen, zijn we alles aan het verbeteren. Stefanie en Eline hebben ondertussen al aan de montage van de projectfilm gewerkt. Een van de dagen werken we verder maar momenteel zijn de onderzoeksresultaten het belangrijkste werk.

 

Volgende week maandag (16/03) sturen we een draft versie door van ons rapport. Jef Maes kan alles dan nog rustig overlopen voor onze volgende vergadering (17/03 om 14.30u). Onze voorlopig laatste afspraak met de opdrachtgever is gepland voor donderdag 26/03 om 10u. We zullen dan de volledige presentatie nog doornemen.

 

Tot de volgende!

Boek.be

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Vorderingen

Posted at 11:21 on 4/3/2009

Goedmorgen beste bloggertjes,

De afgelopen dagen hebben we hard doorgerwerkt. Hierdoor hebben we ons persbericht en de uitnodigingen kunnen uitwerken. Ons voorlaatste hoofdstuk van de projectfilm is ook opgenomen en donderdag gaan Eline en Karolien beginnen met monteren.

Bovendien hebben we lang gewerkt aan het SPSS bestand te cleanen en aan het vergelijkend rapport dat nu al goed vorm krijgt. Met het volledig rapport en de presentatie zijn we ook al halverwege. Deze week maken we ook kruistabellen. Het ziet er goed uit voor de komende weken!

Tot de volgende update!

groetjes, Boek.be-team!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Presentatie info-moment

Posted at 13:33 on 23/2/2009

Hallo iedereen,

Om 10u deze morgen zijn we weer vol goede moed beginnen werken voor ons project. Nu alle tabellen helemaal correct zijn is de volgende stap zoeken naar verbanden/conclusies. Onze eerste grote bemerking is dat de leeftijd van de boekenbeursbezoeker een opmerkelijke verschuiving kent.

 

Kathleen heeft ondertussen een prijsofferte van de cateraar (Het Festijn events) ontvangen. De datum (30 maart 2009) was voor hen ook nog beschikbaar. Eline en Stefanie gaan in de loop van deze week de overeenkomst tekenen in Brasschaat.

 

Vanmiddag werken we aan de uitnodiging. Meneer Jef Maes van Boek.be zou graag zo snel mogelijk een voorstel van ons ontvangen. Verder verbeteren we ook nog enkele dingen in ons projectplan..

2be continued,

Boek.be!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

SPSS

Posted at 14:41 on 20/2/2009

Goedemiddag!

Gisteren zijn we begonnen met het cleanen van de tabellen in SPSS. We hebben hard doorgewerkt en kunnen nu met trots zeggen dat de tabellen 100% foutvrij zijn! Maandag gaan we op zoek naar conclusies en ontwikkelingen, dit kunnen we afleiden uit deze tabellen. Voor ons is het geen carnavalsvakantie. We gaan onze tijd nuttig besteden!

Tot de volgende beste bloggertjes

Groetjes, Boek.be Team

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Update

Posted at 14:56 on 17/2/2009
Beste bloggertjes, Vorige week hadden we een afspraak met De Palethoeve in Brecht en Het Festijn in Brasschaat. Na het trotseren van een plaatselijke sneeuwstorm in Essen zijn Stefanie en Eline er toch geraakt. We hebben besloten om Het Festijn te kiezen omdat de prijs-kwaliteit verhouding beter was voor dit project. Spijtig genoeg moeten we de cateraars, decoratie, uitnodigingen, persdocumenten, enz. nog bespreken met onze opdrachtgever. Vooraleer dit achter de rug is, kunnen we nog niets officieel vastleggen. Donderdag om 10 u hebben we onze eerste afspraak met Jef Maes van Boek.be. Maandag hebben we gewerkt aan onze projectfilm en gezocht naar andere decor opties. We hadden weer een goed alternatief gevonden maar hier hebben we reeds een negatief antwoord op teruggekregen! Het wordt een heuse uitdaging voor ons om een origineel decor te vinden aan een redelijke prijs. (Tips zijn altijd welkom!). Moeilijk gaat ook en dat gaan we bewijzen! Dinsdag hebben we verder gewerkt aan algemene opdrachten voor dit project zoals voor Frans en Engels. We zoeken nog altijd verder naar decoratie! We houden jullie op de hoogte van de vorderingen... Tot de volgende, Groetjes, het Boek.be team!
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Week 3

Posted at 14:12 on 9/2/2009

Goedemiddag iedereen,

Deze morgen om 10u is het Boek.be-team weer samengekomen. We hebben even een korte planning opgemaakt van onze week. Morgen om 11u hebben we een afspraak bij de Palethoeve om de catering te bespreken. Donderdag brengen we een bezoekje brengen aan Het Festijn in Brasschaat. Tegen het einde van deze week zullen we kiezen welke cateraar de hapjes zal verzorgen!

Ondertussen hebben we ook een prijsofferte ontvangen van de firma Groen-land. Zoals jullie in het vorige bericht kunnen lezen, hadden we een prijsaanvraag gedaan voor een 3D-decor. Helaas  is deze offerte een beetje tegengevallen. Momenteel zijn we in onderhandeling met het bedrijf om een oplossing op maat te vinden, m.a.w. iets dat binnen ons budget past. Hopen dat we dit voor elkaar krijgen, want dit zou het perfecte decor zijn voor ons info-moment!

Deze middag hebben we de eerste 2 hoofdstukken van onze projectfilm opgenomen. We zijn reuze benieuwd naar het resultaat!

2 be continued,

groetjes!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Week 2

Posted at 11:04 on 5/2/2009

Goedemorgen!

De tweede projectweek is bijna afgelopen en we hebben heel wat werk verricht. Caroline La Roche en Kathleen hebben contact opgenomen met Boek.be. Vrijdag 13 februari (!) hebben we eindelijk onze eerste afspraak met Jef Maes. Vervolgens zijn er twee opties uitgekozen voor cateraars. We gaan dinsdag 10 februari langs optie 1 : 'De Palethoeve' in Brecht. Hierna weten we al wat meer! (Hopelijk  zijn we woensdag niet een paar kilo dikker van al die hapjes die we mogen proeven...;))

Karolien is vlijtig begonnen aan het werkje van Frans en de uitnodigingen. Twee andere speurneuzen (Stefanie en Eline) hebben een potentieel decor gevonden voor onze receptie. Op volgende website kunt u onze eerste keuze bekijken: http://www.groen-land.be/nl/justdecor-categorie/3d-decors/interieur-decor/ Hopelijk kunnen we dit waarmaken.

De projectfilm staat al in zijn kinderschoenen en we hebben een origineel idee bedacht...maar dit houden we nog even geheim...! Volgende week lichten we al een tipje van de sluier op na onze eerste filmdag...Misschien krijgen jullie al een paar foto's te zien.

Caroline Grimonprez was een paar dagen knock-out door een stevige bronchitis, maar nu is ze terug gezond en klaar voor erin te vliegen!

Tot de volgende beste bloggertjes!

Groetjes,  Boek.be-team

 
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hoofdstuk 1: Inleiding

Posted at 11:42 on 2/2/2009

Welkom, lustige lezer!

U bevindt zich op de blog van de projectgroep Boek.be!
De komende maanden staat bij ons alles in teken van ons project, boek.be..
Elke week kan u onze avonturen op de voet volgen.

Eerst even een korte voorstelling! Onze projectgroep bestaat uit zes interessante individuen:
- Eline Hereygers: 20j, woont in Essen
- Stefanie Stroop: 20j, woont in Essen
- Caroline Grimonprez: 20j, woont in Schilde
- Caroline La Roche: 20j, woont in Deurne
- Kathleen Werkhoven: 20j, woont in Mortsel
- Karolien Tambuyser: 24j, woont in Antwerpen

Onze begeleider is niemand minder dan de enige echte Olaf Spittaels!

Wat kan u als eindresultaat verwachten? Een originele en verfijnde persvoorstelling.

Wij houden u alvast op de hoogte!

Groetjes, Boek.be-team

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer