Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Angel Fire

Nog een halfengel

Posted on 4/11/2014 at 21:07

Willow dacht altijd dat ze de enige halfengel was, ze had al wel eens een andere halfengel gezien in haar droom maar ze dacht dat dit niet waar was. Nu is ze hem, de andere halfengel Seb, dus tegengekomen en ze heeft er direct een sterke band mee. Als je het boek leest, zie je soms wel eens Seb zijn point of view, dus je kon wel al voorspellen dat ze elkaar gingen tegenkomen. Maar toch om het echt te lezen dat het gebeurt, is toch nog iets anders, Toen je zag dat Seb en Willow elkaar hadden gevonden en eindelijk contact hadden ging er wel even een rilling door mij en begon ik direct sneller te lezen. Willow en Alex hebben een relatie, maar Willow heeft dus direct een zeer strerke band met Seb omdat hij net zoals haar, een halfengel, is. Je begint je direct vragen te stellen over hoe het nu gaat lopen tussen Alex en, Willow. Tuurlijk is Alex jaloers, dat zou ik persoonlijk ook zijn. Ik denk dat het  voor trouble in paradise zal zorgen tussen Alex en Willow. Ik weet niet wat Willow nog allemaal zal doen, maar ik denk wel dat er heel wat verandert is nu Seb erbij is. Ik ben benieuwd hoe het zal aflopen. Stiekem hoop ik wel dat alles uiteindelijk goed komt tussen Alex en Willow.

Waarover gaan de boeken?

Posted on 4/11/2014 at 20:57

Oke de boeken gaan dus over Willow, een halfengel. Zij is de enige in haar soort. Ze heeft lang niet geweten dat ze een halfengel was. Alex, een engelkiller, is iemand die ervoor zorgt dat de engelen niet de aarde overnemen door ze te doden. De engelen voeden zich namelijk met de energie van de mensen. Hierdoor voelen de mensen waarmee de engelen zich hebben gevoed (dus de energie opgenomen) eigelijk zeer gelukkig omdat ze een engel hebben gezien, maar het tast hun gezondheid aan. Hierdoor gaat het steeds slechter en slachter met ze dan ze zelf doorhebben. In het eerste boek hebben Axel en Willow elkaar dus gevonden. In het tweede boek gaat de jacht naar engelen verder maar eer is een probleem, de meeste EK's (engelkillers) zijn vermoord door de engelen, dus de engelen uitschakelen is veel moeilijker geworden. Maar het porbleeem is, als ze de engelen niet tegenhouden dan komen er steeds meer en meer engelen. Hierdoor zal het dus steeds slechter en slechter gaan met de mensheid. Willow is dus een halfengel. Engelen kunnen zich transformeren, soort van vermommen,  naar een mens, maar wanneer ze zich voeden, worden ze wel terug engel. Een halfengel heeft dus een engelengedaant in zich maar ook nog zijn mensengedaante. Dit maakt Willow zo speciaal, ze heeft zowel een engelengedaante als gewoon haar mensengedaant. Dit zorgt zowel voor voordelen als nadelen.

Waarom dit boek?

Posted on 4/11/2014 at 20:35

Waarom heb ik dit boek gekozen om te lezen? Het is dus allemaal begonnen met het eerste boek. Het eerste boek noemt Angel van L.A. Weatherly. Op de voorkant van het eerste boek stond: "De enige goede engel is een doode engel." Door deze ene zin sprak het boek mij al aan. Toen ik dan de achterflap las, wist ik gewoon dat ik het boek moest lezen. Ik had dus heel boek 1  uit. Ik vond het een leuk boek en toen zag ik dat er ook een deel 2 was. Ik ben de week erna naar de winkel gegaan en heb het boek gesteld. Ik ben er nu al even in bezig omdat ik met school enzo niet zo goed vooruit geraak. Nu we voor het vak Nederlands een boek moeten lezen is dit het perfecte moment om mijn boek verder te lezen. Wat ik ook zo leuk vind aan mijn boek is dat het over engelen gaan en egnelen bestaan niet. Ik lees wel graag over dingen die niet bestaan. Ik ben nog altijd zeer blij dat ik dit boek heb gekozen.

Het eerste boek: AngelHet tweede boek (het boek waarin ik nu aan het lezen ben): Angel Fire


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer